CBD olej na úzkostno - depresívnu poruchu
Ahojte, prosím užíva tu niekto CBD olej na úzkostno depresívnu poruchu? Pomáha? Nie je návykový?
Môže sa užívať spolu s antidepresívami?
@milivanilka určite? Nejaký overený zdroj informácie? Bol by som opatrný, CBD aj AD sa metabolizujú cytochromom CYP-450 a v pečeni oň budú bojovať. To znamená, že sa môže meniť hladina AD v tele, čo asi nie je moc dobré. Teda by som užívanie AD a cbd určite konzultoval s lekárom. Ale závisí asi od dávky jedného aj druhého.
Ja ho mam tiež, neboj sa na tej chuti hroznej nedostaneš závislá 😂
@poopsie od koho beriete ?
@palinohavino pasovany cez hranice ako všetko čo lieči.. Od chalana co je tréner
@palinohavino nepomohoa som ti 😅
@palisko nemyslím brať ich spolu. No ja som ich brala tak, že jedno ráno a druhé večer. Ak tam nie je odstup, CBD môže znížiť účinnosť AD to je pravda...
ahojte, ja uz vyse roka uzivam cbd olej , vratane celej mojej rodiny 🙂 a vysledky su uzasne 😍 zacala som preto spolupracovat s uznavanou NL firmou - Meliocan.nl
mam k dispozicii vsetky koncentracie FULL SPECTRUM- 5%, 10%, 15%, 20% a 25% oleja. cenovo ovela vyhodnejsie ako rozne eshopy, vratane dorucenia zadarmo. v pripade otazok ma kludne kontaktujte spravou ,rada na vsetko odpoviem.
Keď sa cbd užíva a náhodou by sa robil rozbor moču na thc tak sa tam nájde? Môže sa po užití šoférovať? Neviem o cbd veľa tak sa pýtam. Ďakujem.
@palisko cbd uzivaju aj deti - autisti napr. Je to bezpecny produkt
@palisko nie je začo.
https://www.modrykonik.sk/group/12182/ ja tu mám aj skupinu, je tam veľa článkov aj o tom na čo pomáha a ako si vybrať správne CBD. Alebo ma môžete kontaktovať kedykoľvek v správe ak sa chcete dozvedieť viac.
Ahojte. Viete mi povedať ci to pomáha aj deťom na imunitu a pri nábehu na astmu? Malý je na liekoch od 10 mesiacov. Skoro stále chorý. Teraz ma 5 rokov. Už je to na nervy. Pomohlo by mu to? Ma to nejaké vedľajšie účinky? Zmení sa jeho správanie nejako po užití?
@elisse247 ako môže ovplyvniť správanie?
@palinohavino tak pubertalny vek niektoré deti zvládajú horšie, vie ich to ovplyvniť v tom že budú také kľudnejšie že sa im budú menej "búriť hormóny" tak hovorovo povedané. Lebo ich telo bude vo väčšej rovnováhe.
@kikundela no moja malá má rok a dva mesiace ešte nebola chorá ani raz max čo mala sople z plávania vtedy som jej večer dala kvapku CBD koncentrátu a na druhý deň sme nikto nevedeli že by nejaké sople boli. A ešte keď idú zuby od bolesti. Ale od dvoch rokov jej začnem dávať pravidelne.
No čo sa týka lekárov ešte veľmi málo je tejto ceste otvorených, určite to ale môžete prekonzultovať. Keby máte akékoľvek otázky tak sa kľudne môžete na mňa obrátiť.
@janelillith Ahoj prosím ta môžem užívať cbd aj pri kojeni a akú dávku. Ďakujem za odpoveď
@elisse247 zdravím, prosímvás, viete mi poradiť ako je to s užívaním CBD pri poruche štítnej žľaty? Užívam Lthyroxin každé ráno, pre CBD som sa rozhodla najmä pre inak neliečené psychické problémy (depresie, stres, úzkosti), tourettov syndróm a problémy so spánkom. Zatiaľ ho užívam len týždeň a konečne nemám problém zaspať ani ráno vstať, ale čítala som, že môže interaktovať s liekmy, tak ho beriem až na obed a večer, avšak 10 dní v mesiaci beriem aj duphaston na PCO a ten beriem ráno aj večer. Priamo mojich lekárov sa nechcem veľmi pýtať, tak či s tým máte nejaké skúsenosti vy. Ďakujem
@bayuska dobrý večer, CBD má veľmi dobrú znášanlivosť s inými liekmi, kontraindikáciu má s liekmi ktoré obsahujú grepove semená alebo extrakty z grepu to so treba pozrieť. Ďalej treba opatrne s liekmi na pečeň. Práve čo sa týka štítnej žľazy môže aj CBD pomôcť a pokým to máte s dostatočným rozostupom tak by problém nemal nastať. Samozrejme treba pozorovať pretože každý organizmus je iný. Ale ak už ho beriete a nezaregistrovali ste žiadne negatívne zmeny sa nemusíte báť. Čo sa týka duphastonu keď ho beriete aj večer to nevadí skúste si to nastaviť tak že napríklad o siedmej užijete ten a teda o deviatej alebo tesne pred spaním CBD. Ešte otázka by bola koľko mg CBD prijímate.
@elisse247 zdravim, ja som vam vcera pisala z inej debaty ohladne toho mojho muza s migrenou 😊 dost ma zaujalo ze aj detom sa to moze. Ja mam 14r, 9r a 1,5r deti. Im asi odporucate 5% ? Len co pozeram tak najmensie som na nete nasla 10%tne. Tak neviem kde to hladat. A davkovanie ake? 1-2 kvapky? Este ma zaujalo ze su lepsie s thc, len vela ich je bez. Ale pre deti asi bez ci? Ja som z toho jelen 🙈tie queenfield co spominate su bez. Nasla som ale tieto konope.co/sk tie plnospektralne su s 0,2% thc. Myslite ze su ok ? Ale maju len 15 a 30. Dakujem a prepacte za tolke otazky 😁

@teleskop CBD sa moze uzivat popri AD, no musi tam byt odstup aspon 2 hodiny medzi nimi...