icon

Celý deň mám nutkanie na močenie

laury77
8. júl 2020

Ahojte žienky, idem si po radu. Dnes je 3. deň , že celý deň mám nutkanie na močenie. Idem na toaletu vymočím sa , a nechce sa mi uľaviť od toho pocitu. Pijem urologicky čaj ,ale zatiaľ nič nepomáha. Neviem , čo by to mohlo byť. Ešte nikdy som taký problém nemala. Nemá náhodou s tým niekto skúsenosťi?
Ďakujem...

tosaneda
8. júl 2020

@laury77 Kludne zapal mechura to moze byt. Radsej smer Dr. aby ti to nepreslo do zapalu obliciek (vlastna skusenost). Pit urologicky caj a suche teplo, aspon mne vzdy zaberie, ale najlepsie smer Dr. a co najskor..

h2
8. júl 2020

@laury77 Toto dôverne poznám, je to zápal močových ciest. Nič hrozné, neboj. Ak to trvá už 3. deň a nepomáha urologický čaj, treba ísť k Dr. po antibiotiká. (pre istotu si zober vzorku moču v čistej fľaštičke).

laury77
autor
8. júl 2020

@tosaneda ďakujem za odpoveď. Stačí keď pôjdem k všeobecnemu lekárovi?

h2
8. júl 2020

@laury77 Jasné, stačí k všeobecnému. on Ti hneď ten moč skontroluje a predpíše ATB. (Nič sa nedeje, ani keď ten moč neprinesieš, ale potom sa budeš musieť ísť vycikať u Dr. a ja napríklad nerada idem zo záchoda cez celú čakáreň, plnú ľudí, s tým "pohárikom".)

tosaneda
8. júl 2020

@laury77 ..ano staci k vseobecnemu a ako pise
@h2 aj vzorku mocu by bolo fajn zobrat so sebou daju na rozbor a budes vediet na com si.

arianna25
8. júl 2020

Urunal akut a ked neprejde tak k dr a napise atb

viestta
Odpoveď bola odstránená
laury77
autor
8. júl 2020

Ďakujem všetkým za radu ☺️

laury77
autor
Autor odpoveď zmazal
laury77
autor
8. júl 2020

A ešte jedná otázka. Pred 2-3 mesiacmi som mala vaginalnu mykozu. Možno zase sa mi to vrátilo. Neviete náhodou, že to nemôže byť príčinou? Alebo to môže byť iba zápal močových ciest?

iriska13
8. júl 2020

@laury77 môže byť aj bakteria v močových cestách...neodkladaj zbytočne, chod k lekarovi....