Cena za vitamíny a doplnky
Je to normálne, že som objednala nejaké vitamíny a výživové doplnky a že cena 72e ? Aj vy toľko nechávate v lekarni ?
Ja som objednala je toho 5 kusov a taká cena
Och, kiežby len tak… akonáhle ešte prihodia fľaštičku s telovym mliekom…a už je to vždy cez 100….
Kokos ja nezabudnem keď nás jedna hnačka stala 100€ 🙈 dr.kazala dávať tasectan prášok 2ks naraz každých 6h, tabletku dcéra nevedela prehltnúť a nemohla sa vysypať na lyžicu 🙈 aj tak si vravím, že radšej tak, ako musieť zaplatiť x tisícove liečby ktoré ti poisťovňa neschvali napr.ked ma niekto rakovinu
Lekarne su drahe, kupis par veci a uz taka suma. Na internete je to trochu lacnejsie, ale stale zaplatis aj tak vela.
A ja som sa bála či nebudem vyzerať divné, že som za toľko peňazí objednala. A to by som ešte vedela čo ďalej objednať ale cena nepustí.
aj viac,ale ako kedy,ja nakupujem vitamíny aj v iných eshopoch
Divne urcite nebudes vyzerat, nedavno si kolegyna objednala balik z lekarne a skoro 150 eur.
Je to drahe, ja obcas nakupujem z Polska, ked mam toho viac.
Príde na to, či to musíš kupovať? 🤔🙄
@prasiatko30 ano
@stellarstar som si nevsimla, ze to je cena za tri krabice 😅za tri buksne ok.
@stellarstar som si nevsimla, ze to je cena za tri krabice 😅za tri buksne ok.
@prasiatko30 jednu som mala zadarmo lebo dr.max značka vtedy 2+1
@stellarstar ono ten cetirizin vychadza tych 3nieco - v podstate to predavaju, ze zlava, ale on je dost lacny, a tak vypada ze ti ho daruju 😅
@stellarstar ono ten cetirizin vychadza tych 3nieco - v podstate to predavaju, ze zlava, ale on je dost lacny, a tak vypada ze ti ho daruju 😅
@prasiatko30 5 e stojí
skusila by som nahradit stravou
ak vidíš viditelne zmeny do 3 mesiachoch maju vyznam vyživové doplnky inak nie
čo tam máš betakaroten viac pridat mrkvy orestovanej na oleji a paradajky
omega by som uplne vyhodila za mna je to niečo ako dakedy sa šli zblaznit s flurom tablety na zuby a nakoniec vyšlo najavo že to nema vôbec efekt .. máš orechy , ryba a iné veci
colagen ked tam kozie kolostrum by som nekombinovala, ide o to že to telo tie vitaminy ti musi vediet zužiktovat nie len prelietiet črevami
skusila by som nahradit stravou
ak vidíš viditelne zmeny do 3 mesiachoch maju vyznam vyživové doplnky inak nie
čo tam máš betakaroten viac pridat mrkvy orestovanej na oleji a paradajky
omega by som uplne vyhodila za mna je to niečo ako dakedy sa šli zblaznit s flurom tablety na zuby a nakoniec vyšlo najavo že to nema vôbec efekt .. máš orechy , ryba a iné veci
colagen ked tam kozie kolostrum by som nekombinovala, ide o to že to telo tie vitaminy ti musi vediet zužiktovat nie len prelietiet črevami
@sara07 neboj ja viem ako sa to všetko užíva
U nas to je kazdy mesiac strasna suma, hlavne v zime. Kazdu chvilu choroby, tak sa dopujeme vitaminmi, potom pride choroba, tak treba aj liecbu nejaku a to stale striedam par zakladnych veci, ale to treba vo vsetkom aj detskej, aj dospelacke verzie... Ked som prestala kupovat vitaminy, tak sme tak casto boli chori, ze som 3x viac minula na lieky ten mesiac. Tak odvtedy vitaminy aspon v zime pravidelne. Ako povie sa ze strava, ale odkedy su tie silne virusy po korone (ci nasa slaba imunita, uz kazdy inak povie), tak fakt dostavaju nase tela zabrat. Pestra strava je samozrejme zaklad a robi zazraky, aj ked niekedy vyjde este drahsie ako lieky. Ale dnes poda je vycerpana, je predsa len menej vitaminov aj v strave, zaroven je viac chemie vsade, co zatazuje nase tela a o to viac potrebuju "podporit" niecim navyse. Kedysi zase vitaminy neboli, ale kazdy druhy clovek mal od 40 rokov nejake problem, dnes vela veci vieme podchytit tym, ze doplname intenzivnejsie nejake doplnky, uz kto ma k comu sklony. Ale odporucam sa poradit stale s dobrym lekarnikom ci niekym, kto sa fakt vyzna, lebo dnes su v mode aj veci, co zbytocne aj zatazia telo, niekedy je aj menej viac. To uz kazdy podla zdravotneho stavu.
@prasiatko30 5 e stojí
@stellarstar ja kupujem za 3,35€ - preto sa mi to zdalo drahe. 1 ballenie 20tabl. A raz ma nastvali v lekarni lebo ma chcela silou mocou presvedcit, ze potrebujem recept na cetrizin ale na druhe antihistaminikum, ktore stalo 3x tolko recept uz samozrejme nepotrebujem😡
@sara07 neboj ja viem ako sa to všetko užíva
@stellarstar inak pozeram to vazne predavaju 7 tabliet za 5€?😱
@stellarstar ja kupujem za 3,35€ - preto sa mi to zdalo drahe. 1 ballenie 20tabl. A raz ma nastvali v lekarni lebo ma chcela silou mocou presvedcit, ze potrebujem recept na cetrizin ale na druhe antihistaminikum, ktore stalo 3x tolko recept uz samozrejme nepotrebujem😡
@prasiatko30 ale ono je to naozaj tak 🙂 voľnopredajné sú len 7-10ks balenia, samozrejme s patričnou maržou... Na ostatné potrebuješ recept od lekára
@prasiatko30 ale ono je to naozaj tak 🙂 voľnopredajné sú len 7-10ks balenia, samozrejme s patričnou maržou... Na ostatné potrebuješ recept od lekára
@beky223 u nas ti predaju 20tbl balenie bez receptu - tam bol hacik v tom, ze som isla do pohotovostnej lekarne, co mali otvorene po 22h a “nevychadzali jej pocty” predat mi tak lacny liek sa jej neoplatilo. Viac som do tej lekarne nevstupila - nasralo ma to tiez preto, ze som ho potrebovalo lebo dieta malo alergicku reakciu a zhanali sme urgentne balenie cetirizina, lebo som nemala pri sebe.
Ja teda do lekárne chodím minimálne a bud len nejaké analgetikum alebo sprej proti nádche. Takže pre mňa toľké peniaze za vitamíny sú príliš.
@beky223 u nas ti predaju 20tbl balenie bez receptu - tam bol hacik v tom, ze som isla do pohotovostnej lekarne, co mali otvorene po 22h a “nevychadzali jej pocty” predat mi tak lacny liek sa jej neoplatilo. Viac som do tej lekarne nevstupila - nasralo ma to tiez preto, ze som ho potrebovalo lebo dieta malo alergicku reakciu a zhanali sme urgentne balenie cetirizina, lebo som nemala pri sebe.
@prasiatko30 ja ti rozumiem, že ťa to naštvalo, keď si zvyknutá kupovať viac ks za menej, ja len mám potrebu ako lekárnik upozorniť, že v tej pohotovostnej lekárni vlastne postupovali absolútne správne 😅
@prasiatko30 ja ti rozumiem, že ťa to naštvalo, keď si zvyknutá kupovať viac ks za menej, ja len mám potrebu ako lekárnik upozorniť, že v tej pohotovostnej lekárni vlastne postupovali absolútne správne 😅
@beky223 na miestne pomery nie, lebo prave v tej lekarni maju povest, ze ti vzdy ponuknu tu najdrahsiu moznost a margen, ktory maju je vyssi ako ostatne lekarne - vzdy. Neosmeknu ta len vtedy ked ides cez recept. Cize mne je uplne jedno ak papierovo ide spravne ale jedine co ich k tomu vedie je zisk. Ako hovorim, prestala som tam chodit a chodim tam kde sa nesnazia zarobit aj na generickom paracetamole
Áno..je to úplne v poho..prečo sa čudujes?
Kokos ja nezabudnem keď nás jedna hnačka stala 100€ 🙈 dr.kazala dávať tasectan prášok 2ks naraz každých 6h, tabletku dcéra nevedela prehltnúť a nemohla sa vysypať na lyžicu 🙈 aj tak si vravím, že radšej tak, ako musieť zaplatiť x tisícove liečby ktoré ti poisťovňa neschvali napr.ked ma niekto rakovinu
@nikha2809 to my uz ani probiotiká nekupujeme veď sú príšerné drahé..na hnačku lieky a keď sa z toho vyližemé jogurty nech sa obnoví črevná flora
@stellarstar stále plati2+1samozrejme s kartičku len

Áno zvyknem pravidelne obj, ale vždy obj alebo nechám rezervovať. Ceny takto sú menej ako ked kúpiš priamo v lekárni. Zvyknem tam nechať zväčša tiež tých 60-80e