Čerstvá krv v stolici - sú to hemeroidy? 😔
Ahoj prosím vás skúsenosti poprípade nejaká sestrička , doktorka proste niekto kto vie odpovedať ,poradiť ... Mám 32 rokov som rok po tehotenstve raz sa mi stalo že som mala trochu krv v stolici a asi po 3 týždňoch dnes zas úplne jasné červená krv ako keď ms nič ma nebolí .skúsila som sa pozrieť na nete a dočítala som sa že jasné červená je len spodná časť traktu .poprípade vnútorné hemeroidy vonkajšie nemám .som total v prdeli neviem čo robiť idú že treba k obvodnému no ja sa prestrašne hanbím tam zájsť a povedať dr že mám v stolici jasnú červenú krv . Hanbím sa to povedať aj manželovi alebo máme či kamarátke .bojím sa či to není rakovina 😔 viem že by som mala prekonať strach a myslieť na deti aby som s nimi bola čo najdlhšie ,prvý X sa bojím smrti čo ak mám rakovinu hrubého čreva alebo konečníka koľko tu budem 😔🙈
Čo dokážem kúpiť v lekárni bez receptu ak by to boli vnútorné hemeroidy?
Aj proteín, ktorý je zvýšený pri rakovine.
tie capiky ti urcite pomozu, akurat, ze kedze to mas uz rok po porode, asi to s tym uz nesuvisi. tym padom sa ti to pravdepodobne bude stale dokola vracat. mesiac, mozno aj dva bude dobre a potom zase to iste dokola.
..a iných chorobách.
@kiwi3 to sa tie hemeroidy tak vracajú ak to teda povedzme že by bol že to je vnútorný hemeroid?
@pleja aha tak v tom prípade to ok ...a dá sa niečo zistiť z krvi ak by bol tam dole problém ?
Onkomarkery, ale tie nie sú úplne špecifické. Tie by poukazovali na rôzne nádory.
@pleja jaj .no ja neviem presne čo všetko sa dá zistiť preto sa pýtam .,ďakujem veľmi pekne .
ano, zial, ked k tomu ma niekto dispoziciu, tak s tym bojuje vacsinu zivota. najlepsie je cim skor ist na zakrok, kym nie su vonku. vtedy to je totiz najhorsie, uz to boli atd. ale aj po zakroku sa to moze vratit. blbe... ale pravda. jedine hemoroidy, co sa zvyknu dat do poriadku su tehotenske, kedze po porode na nich prestane tlacit dieta v brusku.
@kiwi3 aha no ja som asi mala tehotenský a už ho nemám ..
Určite by som to riešila. Ako písali baby, ak budú výsledky negatívne, ukľudní ťa to. Držím palce.
@pleja ďakujem určite to asi budem riešiť .chyta ma panika že bude to niečo zle a deti ostanú bezomna 😔 ja chcem zostarnúť vidieť deti šťastné a tak

@sussana29
@kiwi3 ďakujem aspoň kúpim a uvidím teda dám tomu ešte 3 týždne ak by sa to objavilo tak pôjdem teda už toľko za obvodným a potom už bude manžel doma ale ešte som mu to nepovedala ,zatiaľ som to len tu a takto anonymné