Certifikáty pre nedoočkovaných
Neviete odkedy sa dajú vybaviť certifikáty pre tých čo su očkovaní len jednou dávkou či nemôžu byť očkovaní?Hovorilo sa o januári vybavil si to už niekto?Vraj stačí zájsť k lekárovi, ktorý neodporučil očko a natuka to do PC a vystaví GR kod
@petruldo moja mama bez problémov si papier vybavila....doktorka žiadny problém nerobila....
@katkatonkova teraz už po novom?lebo papier mám aj ja z minulého roku od MUDr., ale potrebujem teraz ten nový, aby som sa dostala do obchodu či do hotela🙂
Tiez ma to zaujima. Mam ten povodny papier,ale je mi nanic. Lengvarsky v decembri vravel,ze bude novy systen aby to bolo aj v covid pase. Ale zatial nic neurobili. Zistovali to redaktori z Markizi,ale ze este to nie je. Lebo podla toho by sme mali spadat pod OP.
@tomilu711 včera som čítala tie výnimky na základe ktorých to vie lekár spraviť aby si to mala ako qr kód. Trvalé vynimky sú prevažne na závažné alergické reakcie a potom sú dočasné na pár vecí. Preto píšem, že skôr poletis na mesiac ako ich dostaneš, hlavne teraz, keď tlačia na očkovanie ako zmyslov zbavení. A co mi hovorila známa že ak máš v krvi protilátky na covid ale nemáš PCR testom potvrdené lekár ti nevystavi potvrdenie o prekonaní jej pripad
@petruldo ja viem, mam to precitane. Ale ten system estei nefunguje,pokual viem.
A mala by som ho dostat,kedze mi bola zistena alergia na zlozku vakciny po podani prvej davky. Je otazne,ze ci mi mozu dat iny druh vakciny. V tom usmerneni sa pise,ze sa moze. Takze zalezi od toho ako sa k tomu postavi dr. Kedze na slovensku sa nedaju robit testy na johnson vakcinu.a teda mi nemaju ako zistit ci mam alergiu aj na tuto vakcinu alebo nie
Tak mama len ten starý....a ten jej stačí....ona je ležiaca zatiaľ
@katkatonkova no nestaci,lebo ten papier uz nie je platny. Takze ako keby ziaden nemala
@tomilu711 no zatiaľ je jej aj zbytočný....pokiaľ sa nepostaví na nohy....ale.ak sa postaví...tak nebude problém vybaviť nové potvrdenie....

ja som si tie výnimky včera čítala, a teda skôr poletíš na mesiac ako ti to nejaký lekár vystaví. dnes sa mi k tým výnimkám nejde dostať, neotvorí mi to