Červené vyrážky na nohe
Ahojte. Pred pár dňami sa mi spravil akoby "výsyp" na nohe. Take akoby pľuzgieriky,silno červené. Vôbec sa to nelepší,nebledne...nemenila som prací prášok,ani sprcháč... neviete čo by to mohlo byť a ako sa toho zbaviť? Vidno to cez pančušky a vyzerá to hrozne. Trocha to svrbí, potom akoby páli... ďakujem 🙏

Pásový opar
@laurika999
@koniarova
To naozaj? To som musela guglit co to je a teda vyzera to podobne-akurat ja to mam iba na nohe dole 🤔 mladsie deti nemali kiahne, to by mohli chytit?
Ak, nemali kiahne, môžu ich chytiť
Mne sa toto robí po holení keď začínajú rásť chĺpky
@anna777115 tak asi skúsim ísť k doktorke, nech posúdi či je to ono a nech viem čo s tým
Určite choď k dr.
Inak, mne toto, ako opar nepride. Skor, ako podrazdene , zapalene chlpkove loziska. Neholiš si nohy, popripade nedepiluješ?
@anna777115
@koniarova
@laurika999
Tak idem od doktorky, že na opar to nevyzerá, ale skôr nejaká lokálna dermatitída.Tak mám na to masť, hádam to pomôže. Ďakujem všetkým 🙂
Tak super. To je ten lepší prípad.👍
@koniarova áno, uľavilo sa mi 🙂 ale aspoň som vďaka vám múdrejšia.👍 ani som nevedela, že je aj také ochorenie. Aj doktorka hovorila, že dobre, že som prišla,lebo keby je to opar,treba to riešiť hneď
Čo Ti na to prosím predpísala, ak to nie je tajné ?
@laurika999 tajné to nie je,jasné 🙂 zarábaný roztok a masť -tuším hovorila, že je to gáfrová masť. Na recepte názvy nevidno. Obe mi namiešali v lekárni

Pásový opar