Červený boľavý fľak pod ľavým prsníkom

iwosa13
23. feb 2015

Ahojte mamicky potrebujem radu ci s tym mate niekto skusenost, dnes rano som sa zobudila s bolavym cervenym flakom pod prsnikom,vobec netusim od coho to moze byt kedze uz nedojcim davno, taktiez som sa nikde nebuchla a nemoze to byt ani z tesnej podprsenky kedze som uz par dni iba doma s dcerkou ktora je chora. Dakujem za rady prikladam foto...

cuceravalucy
23. feb 2015

ja som mala cosi podobne ale som este kojila . nebola to hrca len flak a bolelo to. bala som sa ze je to zapal. davala som si na to tvaroh (obycajny hrudkovity) a preslo to.

martul
23. feb 2015

@iwosa13 kým je to len fľak nie hrča, tak je dobre. Treba nejakú protizápalovú mastičku, dostať v lekárni, alebo ten tvaroh.

cuceravalucy
23. feb 2015

ja som si davala ten tvaroh. do plienky som to zabalila a mala som to tam az kym "nevyschol". poskodit to nemoze, mne to preslo.

sardinka333
23. feb 2015

Nie som typ, ktorý nejako stresuje, ale išla by som k lekarovi - napr. gynekologovi pre pokoj v duši....Z obrázka to vyzerá na zapal, mne sa mlieko tvorilo ešte dlho predlho po ukončení kojenia som vytlačila pár kvapiek. Či sa ti to tam nejako nenahromadilo....ťažko povedať. Určite chod k lekarovi, nech ťa prezrie, pošle aj na sono prs...ak si ešte nebola. Po ukončení kojenia to nie je zlé dať si vyšetriť prsia celkovo, či nenastali zmeny.

margot
6. jún 2015

@iwosa13 ahoj, mne sa teraz objavil tiež červený fľak na prse,ale nebolí, tebe to potom prešlo?