Cervikokraniálny syndróm a bolesť hlavy
Ahojte dievčatá, prosím Vás čo Vám najlepšie pomáha pri bolesti hlavy pri cc syndrome. Už som zúfalá, ďakujem .
@nikka35 ako kedy. mna bolieva krcna chrbtica casto, niekedy hlava nie, niekedy len taky tlak v hlave citim, inokedy je to viac,a le casto uz viem rozoznat, ci to bude horsie, alebo nebude. ak nie, nie vzdy to riesim liekmi. niekedy to stres a unava zhorsuje a ked sa dostanem do kludu a oddychnem si, tak to prejde. no ked citim, ze to horsie bude, tak nieco uzijem. kedysi mi zabrala jedna davka nejakych analgetik, ale teraz vacsinou po odozneni to pride znovu, niekedy miernejsie, tak musim znocu na druhy den, ci o par hodin nieco uzit. rano sa mi to zacina malokedy. niekedy v priebehu doobedia, ci na obed,a le najcastejsie poobede a vecer. a stava sa mi, ze to ani nie ej tak intenzovne, ale ked si lahnem, je to horsie, rpiapdne sa zobudim a je mi zle. musim v noci nieco uzit.
no casto mavam obdobia, ze sa mi to za tyzden zopakuje znovu, ze pol tyzdna ma boli rcna chrbtica a hlava. chvila mi to do liekov teda prejde, ci zmierni sa, potom zas sa to zhorci, potom zas zmierni. ani neviem, tusim aj na jesen to byva takto horsie,a le zatial som v pohode.

mne aj Ibalgin 400. ucinkuje mi celkom rychlo. niekedy nezaberie naplno, ale bud je to znesitelne a davku neskor zopakujem, alebo pridam este 200mg, pripadne liek s inou ucinnou latkou , napr, Novalgin.
no vtip je v tom, uzit leiky v case, kym sa to este naplno nerozbehne. ked ma boli hlava a krcna chrbtica uz poriadne, je mi z liekov na vracanie, priapdne ich vyvracam a vdaka tomu sa znizi ich ucinok.