Cez deň nebývam hladná, ale večer a v noci by som veľa jedla
môže to byť spôsobne psychickými chorobami? alebo čím?
@h2 ako kedy. Ja háčkujem, alebo sa venujem iným záľubám a necítim hlad. ráno musim, kvoli liekom, ale to iba cerealne guličky. ... No keď nebola korona a bola som pozvaná na obed, zjedla som ho.
@slnieckoelias Nejedz cereálne guličky! Daj si niečo normálne. Chlieb so šunkou, syrom, zeleninou, alebo vajíčka. Ak si zvyknutá na sladké raňajky, daj si jogurt a ovocie. A vždy obeduj. Ak nie si hladná, aspoň trochu polievky a šalát, ideálne s niečím bielkovinovým (mäso, ryba, vajce, syr...). Na večeru môžeš podobne, ako na obed. Ak Ťa chytí chuť na blbosti, daj si vodu, mne to vždy pomôže.
@h2 vajička mam rada. jogurtov mam dosť. Mne ich mama dávala každý deň ráno. tak už na jogurty nemám chuť, ale chutilo mi jogurt, ovsené vločky, jablko a škorica. to by mohlo byť?
@lenkakravcova je to o mne. Pozerám rozprávky, mám detské obliečky aj uteráky a pijem aj umelé mlieko, chutí mi, ale dala som si tam škoricu.
@slnieckoelias To s tým jedlom je o zvyku. Sú ľudia, ktorí iba večerajú, inak celý deň pijú len tekutiny. Telo si zvykne keď to tak robíš dlho. Je ale lepšie jesť menej a pravidelnejsie. Keď to takto bude robiť aspoň týždeň, telo si zvykne na iný režim.
Ja som po týždni, keď som sa postila, nebola cez deň vôbec hladná.. Až večer a v noci. 😀
nie je to schizofrenia? raz pise za seba, inokedy pise o sebe ako druha osoba
@lenkakravcova Asi je už veľa hodín, ale ozaj nerozumiem ako si na to prišla, že je to tá istá osoba ako bola spomínaná v téme na ktorú si pridala link. Odpísala ti že ano ale odpoveď mi prišla sarkasticka🤔
@whatever1 ano, je to ona, stale nove temy, darmo ju odkazujeme na odbornu pomoc
Prave preto, ze sa cez den kvalitne (patricne zastupenie bielkovin, sacharidov, tukov, vitaminov) nenajes, dostavas hlad vecer.
Je to jedno kedy ješ...či je vonku svetlo či tma... skôr ide o to kedy spíš a koľko ješ :D
@bennn ja práveže zaspím len ak sa mi večer nechce nič robiť. To je dosť často. Jem myslím ze malé porcie.

@slnieckoelias A jedávaš cez deň? Alebo, keď nie si hladná, neješ a potom sa to večer prejaví. Skús sa donútiť cez deň jesť, hlavne veľa bielkovín a vlákniny. Večer potom nebudeš mať taký hlad.