Chcem len spať
Trápim sa nás tým aká som. Som dosť citlivá a navyše trpím asi panickou poruchou .. a preto nemám žiadnych kamarátov.
Mám rodinu , deti. 😢Snažím sa byť dobrou mamou ale je mi to ľúto ,akú majú mamu.
@pribinak viem že to prejde 😏nechcem lieky chcem bojovať
Máš dostatok magnézia? Pri panickej poruche by si si mala nájsť nejaký ten oddychový čas. Mala by si mať vyvážené jedlo, vyvarovať sa alkoholu, kofeínu... Skús si trochu zacvičiť (možno jóga alebo niečo jednoduchšie z pilates napr.). Pri väčšom záchvate pomáha sa aj zhlboka nadýchnuť (dychové cvičenia proti panickej poruche nájdeš aj na youtube).
je pekné, že chceš bojovať, lenže sú stavy, ktoré bez liekov a odbornej pomoci neprejdú. Radšej brať lieky než ľutovať svoje deti, akú majú mamu
Čo máte s tým bojovanim pri panickej poruche? Každý by s tým len bojoval. Ako chces bojovať sami so sebou? 🙆 Sa teda veru nečudujem že je to také populárne...ozaj smer psychológ.
Neprejde to. Ked sa ti chce stale spat, tak tam bude asi aj nejaka depresia na pozadi. Zajdi za psychiatrom, zistite spolu ci je to este riesitelne iba terapiami. Mozno to treba podporit uz aj liekymi a k tomu terapie. Urob to pre seba aj pre svoje deti, zasluzis si plnohodnotny zivot. Urcite si dobra mama, mozes byt vsak k tomu este aj zdrava mama, skoda to nevyskusat.
Aj ja som za voľbu lekára v tvojom prípade.Možno niektorý ľudia si myslia že je to hanba ísť k psychiatrovi alebo k psychologovi.NIE NIE NIE nieje to žiadna hanba.Ked je žena tehotna ide ku gynekologovi, ked ťa boli zub ideš k zubárovi.Bez liekov to nezvladneš a aby sa ti stav nezhoršoval tak treba lieky čim skôr tým lepšie .Ked je niekto na niečo chorý musí sa liečiť.Kto ti hovori že je to hanba tak je to blbec.Psychická choroba a depresia tam je to nepoznať ako sa trapiš.Vyhľadaj lekára čim skôr.A nie niesi zlá mama pre svoje deti prečo si to mysliš.Máš problém chod čim skôr sa začneš liečiť tým skôr ti to prejde.A neobviňuj sa nieje to tvoja chyba veľmi veľa ľudi je teraz chorých majú psychicke problémy nakoľko je sami stres, neistota, ťažko sa žije tak to s toho majú ľudia.Držim palce vyhľadaj odborníka aby sa to nezhoršovalo. A nieje vôbec hanba brať lieky od psychiatra.Tak ako sa beru lieky na epilepsiu, vysoky tlak, astmu a rôzne ine choroby tak tak predpisuje lieky aj psychiater.Stav sa TI určite po liekoch zlepši.Veľmi držim palce.
@vsauce_ nepijem nefajčím kávu si dam
Kamarátov nemáš, lebo máš panickú poruchu?to je hlúposť.Prave ti kamaráti a spoločnosť okolo Ti dajú nové impulzy, radosť.Panicku poruchu máš buď, že si veľmi unavená, alebo z niečoho niekoho sklamaná nezijes tak ako by si chcela...
Neviem prečo sa bránia liekom.Tak skús veľa magnézia, b vitamínov sport vyplavia sa Ti endorfíny
Áno citliví ľudia sú viac haklivi na takéto veci
Iba ty to vieš zmeniť...tetaniu a panickú poruchu má pomaly každý tretí človek.Nesmies sa tomu poddať a lieky neodmietaj to nie je riešenie, ak ich potrebuješ raz Ta to dobehne pôjdeš do práce nároky budú stúpať...alebo teda aspoň psychologa
Nuz moja, a preco nechces lieky? Keby mas vysoky tlak tiez nechces lieky? Leby si chora, tiez nechces atb? Co je toto za postoj? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🙄
Tak sa potom nestazuj...dusevna choroba, je taka ista choroba... S liekmi mozes plnohodnotne zit... Radovat sa... Tvoje deti mozu mat super mamu... Ale pozor TY TO NECHCES🥴
No tak buď si nájdeš terapeuta, alebo si začneš pozerať ako redukovať panickú poruchu. Len či to zas nie je samodiagnóza podľa uja googla, lebo to by mal panickú poruchu zo stresu každý druhý človek. Bojovať sa dá aj tak, že si priznáš, že potrebuješ pomoc od odborníka, ktorý sa takýmito poruchami zaoberá už roky.

Ak máš dojem že máš panicku poruchu, chod k psychiatrovi, dá ti lieky a budeš sa cíti lepšie a bude to lepšie aj pre deti