Chcem ho späť

aaaaaaaaaaaaa
12. jún 2022

Ahojte. Dievčatá, poraďte mi prosím. mala som 6 rocny vztah, ktorý chcem naspat. Moj priateľ stratil vo mna dôveru a rozišiel sa s mnou, lebo som poslala fotky jeho najlepšiemu kamaratovi (nič na nich vidieť nebolo, jednoducho fotky). Milujem ho najviac na svete, nikoho iného nechcem, odvrhla má kvôli tomu cela rodina, aj jeho, aj moja. Veľmi to ľutujem, bola to najväčšia chyba, akú som mohla urobiť. Nič iné si neprajem, len aby som bola opäť s nim a s mojou rodinou. Ako by ste postupovali na mojom mieste?

liljana
12. jún 2022

Posun sa dalej, tento vlak si uz zmeskala. Cim viac budes doliezat, tym viac ta bude odmietat. Predstav si, ze s niekym ty skoncis a on ta zacne stalkovat, otravovat a davat sa dokopy, aj ked ti lezie na nervy a nechces ho uz vidiet.

zdenka11081983
12. jún 2022

@aaaaaaaaaaaaa no nič dospej, venuj sa kúsok sama sebe. Nikomu sa nevnucuj a ži ďalej. Každý robí chyby. Už len sa z nich ponaucit. A niečo Ta muselo viesť k tomu, že si poslala fotky jeho naj kamošovi. Skratka si ho nemilovala, špekulovala a teraz keď Ta opustil, tak by si ho chcela späť. Neboj to nie je skutočná láska to Ta prejde.

tosomja
12. jún 2022

@aaaaaaaaaaaaa by som to nechala tak. Trošku si poplač a prejde to. Určite to nebolo len prvýkrát a len nevinne fotky, keďže 6r nie je mesiac, že jeden malý prešľap sa nedá odpustiť.
Musela si mať viac na rováši. A aj rodina by ťa neodvrhla len kvôli tomu.
Vymyslí niečo zaujímavejšie

yoxinka
12. jún 2022

@aaaaaaaaaaaaa
A prečo si kamarátovi fotky posielala?

pribinak
12. jún 2022

Asi nebolo všetko medzi vami úplne super, keď si posielala fotky jeho kamosovi
To nerobí žiadna žena ktorá je spokojná vo vzťahu

Ty ho zrejme nemiluješ, len ti niekto vedla teba chyba
Pouč sa u tento chyby, dospej,
Myslím že chýb bolo vo vzťahu viac

aaaaaaaaaaaaa
autor
12. jún 2022

@yoxinka mali sme v rodine ťažšie obdobie (vážna choroba), priateľ bol vtedy odcestovany a ten kamarat mi pomohol cez toto obdobie prejst. Neslo tam o nič viac, čisto len o kamarátsky vztah.

aaaaaaaaaaaaa
autor
12. jún 2022

@aaaaaaaaaaaaa a podporu v tomto ťažkom obdobi.

yoxinka
12. jún 2022

@aaaaaaaaaaaaa
Ako, to je super, že ti pomohol, len stále nechápem, prečo si mu posielala nejaké fotky? Mne tiež pomohli kamoši kadejakí v kadečom, ale nikdy som nemala potrebu im svoje fotky posielať 🤷‍♀️.

mamkalentedkova
12. jún 2022

A ako poďakovanie za pomoc si ju poslala fotky ? Podľa mňa stačil dezert ,alebo káva ..fľaša alkoholu ,čo má rád ??? Asi to nebolo fotky z dovolenky alebo len tak z parku nie ? Keby tvojmu ptietelovi poslala fotky najlepšia kamoška ,lebo jej pomohol napríklad so sťahovaním ?určite by si sa potešila ..alebo by on poslal fotky tvojej najlepšej kamoške ,lebo keď si bola v robote mu pomohla s niečím ?

ddaassuullaa
12. jún 2022

@aaaaaaaaaaaaa nerob uz nic, uz si spravila viac ako dost. To mas tak, ked je koze dobre, ide sa na lad smykat🤷‍♀️ sprav hrubu ciaru za vztahom s chlapom a zacni sa spravat dospelo. Naozaj dospej. Moje deti ucim od malicka, ze sukromne fotky sa nezdielaju prostrednictvom netu a komunikacnych zariadeni, patria do albumu, na stol, do ramika....ludia zabudaju, ze najvzacnejsie, co maju, je sukromie. Dokonca ani s priatelmi nie. Priatel je clovek, ktory je nablizku. Ok, su aj vzdialeni, napriek tomu fotky povazujem za citlivu zalezitost, bez ohladu ma digitalnu dobu. Nastastie decka toto rychlo pochopili a asi to naucili aj svojich kamosov.
Dalsia vec, ked mas problem aj s vlastnou rodinou, ten problem je zjavne hlbsi a nielen nejake nepodstatne fotky. Sustred sa na rodinu, ta bez ohladu na chlapa ostava, musis si najst k nim cestu. Sama vies, co presne si pokaslala, tak sa zamysli, preber to s niekym, komu doverujes, nech vidis nezaujaty pohlad na problem a vypocuj si nazor. Nevnucuj ten svoj. Zjavne to vidis inou optikou, ale ked ta nechal chlap a hneva sa na teba rodina, je na sakra zamyslenie sa, nemyslis? Zvaz, co sa stalo a preco. Chod za rodinou a ak treba sa ospravedln. Vztahy su krehke, nieco sa opravit da a potom su uz krehke. Ale snad rodina pochopi, ze mladost-pochabost a si si toho vedoma....drzim.palce✊️

aaaaaaaaaaaaa
autor
12. jún 2022

@yoxinka o tom, že sme si písali, moj priateľ vedel. Fotky tam boli typu: káva, fotka z koncertu, fotka z nejakej sociálnej siete (ktorá bola pravdepodobne screenshotnuta), fotka z obedu, kde sme sa stretli a podobne. Nebolo to naraz poslanych 10 fotiek mna. Boli to fotky z písania si cez celé to obdobie. Jeho priateľka tieto fotky našla v telefóne a poslala ich mojmu priateľovi. Asi pred 3 týždňami mu volala, ešte keď bol odcestovany, že si s nim stále vypisujem (čo už pravda nebola, nie som s nim v kontakte od apríla)…

aaaaaaaaaaaaa
autor
12. jún 2022

@ddaassuullaa presne, ako hovoris, takisto mám svoje sukromie, ktoré s nikým nezdieľam. Rodina sa na mna hnevá kvôli tomu, že sa so mnou priateľ rozišiel. Naozaj je to chlap, ktorého jediného chcem a ľúbim. Takisto aj oni, predsa, sme spolu 6 rokov, v každodennom kontakte 7. Nie je to žiadna detská laska, už mám pomaly čas na vydaj 🙂 s tým kamarátom som si pisala len kvôli tomu, že niečo podobne zažil a vedel mi poradiť.

aaaaaaaaaaaaa
autor
12. jún 2022

@mamkalentedkova neboli to fotky, ktoré boli poslane za niečo. Boli to fotky v konverzácii.

mamkalentedkova
12. jún 2022

V konverzácii v akom kontexte ? Dobre ránko a fotka v pyzamku ??? Keby v konverzácii posielala nejaká baba fotky tvojmu priateľovi asi by to nebola len nejaká obyčajná kamoška ..sa preboha nad tým zamysli trošku ...a skús sa na to pozrieť z druhej strany .Jedna vec je poslať fotku v konverzácii kamoške ..iná akémukoľvek chlapovi mimo toho svojho .Neviem ,mňa by len tak kamosovi nenapadlo poslať fotku že čítam si knihu na balkóne ..cvak selfie 🤳🤦

estrella5
12. jún 2022

Neviem, asi budem jediná... Ale ak na tých fotkách neboli žiadne erotické, intímne, zvodné zábery, ... tak nechápem čo je zlé na tom poslať nejaké obyčajné fotky napr. z koncertu kamošovi???

viestta
12. jún 2022

@aaaaaaaaaaaaa kamaráti, ktorí mi pomohli, mi pomohli slovami a skutkami. Nevymienala som si s nimi žiadne fotky. Ani "nevinne" kde nič nebo vidieť.
Za chyby sa platí. Niekedy kruto. Dokaslala si to sama. Bud sa poucis a posunies ďalej alebo sa budeš zozierať. Nikdy naozaj nikdy nevstupis do tej istej rieky. Ty si si to pokaslala sama, to vieš najlepsie, rovnako ako vieš, že strata dôvery nebola iba a len o nevinných fotkách.

mandzula
12. jún 2022

@aaaaaaaaaaaaa neviem si predstavit, ze by ma muz odstavil pre nevinne fotky (ked teda tvrdis, ze podla teba take su). Tvoj priatel tu nevinnost zrejme vnima inak mozno aj z dovodu nejakeho kontextu, o ktorom my nevieme.

yoxinka
12. jún 2022

@aaaaaaaaaaaaa
Ja ti neviem, také posielanie fotiek je fakt divné a keby také niečo nájdem mužovi v mobile, tak neviem … celkom chápem tú kamošovu frajerku, že začala riešit … Ako fakt mi nikdy nenapadlo kamošom posielať fotky mňa, len tak v konverzácii … Jediný chlap, ktorému som posielala noje fotky bol môj fyzioterapeut, lebo pracujeme spolu vyše roka a vidieť na mne celkom slušnú zmenu a teda, spravila som mu porovnáčku jedného cviku pred rokom a po roku, pričom som tie zábery strihla z videí, ktoré natáčal počas cvičenia on, čiže nič nové nevidel, len teda ten brutálny rozdiel a akurát sme sa všetci hromadne aj s mojím mužom a jeho ženou (lebo sme im to ukázali) potešili, aké super výsledky sme dosiahli.

97tomi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aaaaaaaaaaaaa
autor
12. jún 2022

@mandzula myslim si, že fotky, ktoré som schopná zverejniť aj na sociálnej sieti nie sú niečo, čo by som nemohla poslať kamaratovi. Písali sme si o tomto ťažkom obdobi, bol pre mna niečo ako “terapeut”. Jeho priateľka je veľmi žiarlivá a dokáže urobiť z ničoho všetko. Keď sa to začne na mojho priateľa sypať, jasne, že to nevydrží. Žiaľ, bývam na dedine a keď si na očiach, ľudia dokážu porozprávať všelijaké veci. Ľudia nás poznajú a veľmi nám cely čas závideli. Ja som takéto reči nebrala vážne, no moj priateľ zjavne áno.

aaaaaaaaaaaaa
autor
12. jún 2022

@yoxinka ako som spomínala, jednalo sa možno o 15 fotiek, ktoré sa mu uložili do telefonu za celé tie týždne, čo sme si spolu písali. Žiaľ, niekedy aj to dokáže byt podnetom pre niečo takéto.

simca06022011
12. jún 2022

Hod to za hlavu, nestal za to ked takto reagoval po rokoch vzťahu ba takúto blbosť. Ja by som tomu druhému chlapovi poďakovala, a nech si robí poriadky s partnerkou.
Venuj sa sebe, najde sa ten pravy. Uz len to ze si mala tazke obdobie a pomahal ti iny muz to ako kamoš prejst, je bod dole lre tvojho ex. Ak si to nedal ani vysvetlit, nezaujímalo ho to, tak je mozne ze lrave na taketo daco on cakal.

Mrzi ma ako to mas s rodinou, ta by mala stat lri tebe a nie drzat stranu chlapovi, aj keby neviem čo si urobila.

aaaaaaaaaaaaa
autor
12. jún 2022

@zazvorka87 ďakujem veľmi pekne za prianie, no ja som životnú lasku našla už pred 7 rokmi… uvidime, možno raz pravda vyjde najavo no viem, že dovtedy to bude veľmi zle. Hlavne pre nevinných ľudí.

mandzula
12. jún 2022

@aaaaaaaaaaaaa co sa tym socialnych sieti tyka, ludia tam zverejnuju fotky, pri ktorych nechapem, ci vidim profily matiek alebo porno hereciek, takze to je tiez individualne, co je pre koho norma. A co sa tych dedinskych kecov a zavisti tyka, sorry, ale to mi pride ako nieco, co snad ani nemoze byt myslene vazne, ze moze ovplyvnovat kvalitny vztah. A ak sa nejakymi zvastami dedinskych tetiek ktokolvek a akokolvek riadi, je to smiesne a detinske.

oli18
12. jún 2022

@aaaaaaaaaaaaa Ja mam na rady a psychicku pomoc kamaratky. Ak si dokonca vedela, ze tvoj kamos ma ziarlivu priatelku, duplom si ho nemala ziadat o podporu. Ak by ti doviezli skrinu a potrebovala si ju vyniest do bytu, to je ine. Ale moralna podpora od kamarata, hlavne ak neislo o vztahove rady, kde by si potrebovala poznat nazor chlapa, no neviem. A zaklincovat to nejakymi fotkami? Inak sa to ani nemohlo skoncit. Este na vydaj nie si dozreta, ak robis take blbosti.

diamond007
12. jún 2022

@aaaaaaaaaaaaa prikláňam sa k názoru že ak to bola obyčajná konverzácia tak je to iba žiarlivý človek takže môžeš byť rada že ste sa rozišli. Lebo aj keby som kamošovi písala a posielala fotky že sedím na káve tak by to neriešil.
PS: je to jeho najlepší kamarát, nie tvoj....môžte byť priateľský, ale nemá ti byť predsa bližší ako tvoj partner...
Mám pocit že tu je problém niekde inde.

yoxinka
12. jún 2022

@aaaaaaaaaaaaa
Tiež mi príde trochu ujeté, že 6ročný vzťah sa ti rozsype na dedinských pletkách a 15 údajne úplne nevinných fotkách. Tak buď je tam niečo, čo nepíšeš a toto bola len nejaká posledná kvapka alebo tie fotky, mi nimálne v kontexte písaného vypaľujú nie až tak nevinne.

aaaaaaaaaaaaa
autor
12. jún 2022

@oli18 pomohol mi hlavne vďaka tomu, že toto prežíval prednedávnom.

mandzula
12. jún 2022

@aaaaaaaaaaaaa a on ti tiez posielal nejake fotky?