Chcem pribrať
Ahojte. Mám 30 rokov, aj dve deti. Som veľmi štíhla, necítim sa dobre vo svojom tele. Keď ľahnem, brucho mi splasne tak že mi trčia rebrá aj panva. No hrôza. Môj plán je, vlastne neviem či sa tak dá, aby som si zaplatila nejakého trénera ktorý by somnou cvičil, upravil mi stravu, aby som reálne pribrala ? A spevnila brucho, zadok a podobne? Alebo je tu nejaká žienka ktorej sa to podarilo aj napr len s cvičením doma, videá cez YouTube a tak?
Kolko vazis a merias
áno, dá sa to. ak si nájdeš trénera alebo výživového poradcu… môj tréner má aj takých čo chudnú aj takých čo naberajú…
Ahoj, mne sa podarilo pribrať 10 kg. Najprv som pila nutridrinky potom to už ako samé.teraz cvičím sama doma
Ja som takto pribrala, stravu som si naštudovala sama čo a ako, nech to je zdravo a dáva zmysel a cvičiť určite silovo, mne pomohol začať partner, ale tréner je fajn krok, ak s tým nemáš skúsenosti, aspoň pár tréningov, naučiť sa správnu techniku 🙂 ale teda k otázke či sa to dá, tak určite áno 🙂
Ešte doplním, ja som odoberala pred druhým tehotenstvom aj s pomocou výživovej poradkyne. Trvalo to dlho, krkolomne som pribrala 3 kila, vždy prišla nejaká choroba, viróza, nemohla som toľko jesť a zase som vždy schudla. Musela som jesť hrozne veľa bielkovín, išlo mi to krkom..Po pôrode som bola ako hlist, tak som.si nasadila tie nutridrinky na krátky čas. Konečne mám vysnívanú váhu. Dá sa aj s trénerom a výživovými poradcami, ale trvá to dlho. Ja som nevládala jesť tie porcie🤪
Moj celozivotny problem. Cez 20 rokov sa pokusam pribrat. 155 cm a 40 vaha. Vysetrenia vsetky aj gastro a vsetko ok. Vraj sa uz nemam na to sustredit a mam to brat tak ze to je genetikou. Podala som sa na mamu a ona pribrala az v 60 rokoch. Ja mam 36
Moj celozivotny problem. Cez 20 rokov sa pokusam pribrat. 155 cm a 40 vaha. Vysetrenia vsetky aj gastro a vsetko ok. Vraj sa uz nemam na to sustredit a mam to brat tak ze to je genetikou. Podala som sa na mamu a ona pribrala az v 60 rokoch. Ja mam 36
@tatiana149 Ahoj, to je hlúposť, chýbajú ti potrebné živiny, Možno si myslíš ako ja, že som jedla dosť, ale nejedla..Až keď som si doplnila tie chýbajúce živiny v tých nutrinapojoch, som začala priberať. Mám tiež celkom rýchly metabolizmus po mame, tiež pribrala až po 50tke, ale byť taká chudá nie je zdravé..Nechce sa im to riešiť, tak ti povedia, že to je ok.
Ja som mala pri výške 170 CM, 47 kg, kosť a koža..
Ahoj, jedálniček si nedávaj robiť u trénera, zvyčajne na to dostatočné vzdelanie nemajú, takže s týmto choď za nutričným koučom.
Ja som aktuálne v priberacej fáze, už mi chýba posledné kilo, dlhodobo si svoje kilá menežujem sama, len neviem, či si si vedomá koľko toho budeš musieť zjesť. 🙂
Ahoj, jedálniček si nedávaj robiť u trénera, zvyčajne na to dostatočné vzdelanie nemajú, takže s týmto choď za nutričným koučom.
Ja som aktuálne v priberacej fáze, už mi chýba posledné kilo, dlhodobo si svoje kilá menežujem sama, len neviem, či si si vedomá koľko toho budeš musieť zjesť. 🙂
Autorka, ešte naviažem na @denkabemommy, že naozaj tie porcie sú extrém, ja som to nedávala, prejedená totálne po každej porcii a nestihlo mi vytrávit a bola na rade ďalšia porcia 🤐 Aj príprava jedla je dosť náročná, stále si prepočítavať čo budeš jesť, koľko budeš jesť a príprava jedla je tým padom aj časovo dosť náročné. Pre mňa to nebolo. Dcéra mi nosila stále nejaké chorobky zo škôlky a už aj bolo. Na týždeň vyradená, keď je človek chorý veľa toho nedokáže zjesť, cvičiť detto. Ale ak máš čas a veľké odhodlanie pôjde to..Ja som musela zvoliť tú ľahšiu cestu nakoniec.
Autorka, ešte naviažem na @denkabemommy, že naozaj tie porcie sú extrém, ja som to nedávala, prejedená totálne po každej porcii a nestihlo mi vytrávit a bola na rade ďalšia porcia 🤐 Aj príprava jedla je dosť náročná, stále si prepočítavať čo budeš jesť, koľko budeš jesť a príprava jedla je tým padom aj časovo dosť náročné. Pre mňa to nebolo. Dcéra mi nosila stále nejaké chorobky zo škôlky a už aj bolo. Na týždeň vyradená, keď je človek chorý veľa toho nedokáže zjesť, cvičiť detto. Ale ak máš čas a veľké odhodlanie pôjde to..Ja som musela zvoliť tú ľahšiu cestu nakoniec.
@lesiiaoldi 😂 ja som sa rokmi (3r) vycvičila, že to dám v 3-4 jedlách, psychiku nastavila, že nevadí, keď to nedám ale teda 2500-3000kcal bol záhul, najmä keď som šla z nechcenej anorexie (600kcal denne kvôli nechutenstvu z liekov). Ale som už v +10kg a ešte kilo a idem len ma udržiavačku 😊. Som rada, že to šlo do svalov. Ja som mala to sebazaprenie kvôli tomu, že mi bola zima aj v horúčavách v lete
@lesiiaoldi 😂 ja som sa rokmi (3r) vycvičila, že to dám v 3-4 jedlách, psychiku nastavila, že nevadí, keď to nedám ale teda 2500-3000kcal bol záhul, najmä keď som šla z nechcenej anorexie (600kcal denne kvôli nechutenstvu z liekov). Ale som už v +10kg a ešte kilo a idem len ma udržiavačku 😊. Som rada, že to šlo do svalov. Ja som mala to sebazaprenie kvôli tomu, že mi bola zima aj v horúčavách v lete
@denkabemommy Tak super, šikovná, 😉, ja som až tak veľa svalovej hmoty nenabrala, tie nutridrinky síce obsahujú aj bielkoviny, ale zase nie až tak veľké množstvo, ale ja som mala aj veľmi málo tuku, ktorý je taktiež potrebný, tak som pribrala aj ten tuk a teraz už svalovú hmotu naberám, cvičím doma so závažím a váhu 58 kg so držím už dlho..
@denkabemommy Tak super, šikovná, 😉, ja som až tak veľa svalovej hmoty nenabrala, tie nutridrinky síce obsahujú aj bielkoviny, ale zase nie až tak veľké množstvo, ale ja som mala aj veľmi málo tuku, ktorý je taktiež potrebný, tak som pribrala aj ten tuk a teraz už svalovú hmotu naberám, cvičím doma so závažím a váhu 58 kg so držím už dlho..
@lesiiaoldi ďakujem 😊. Ja by som to tiež nechala ísť aj viac do tuku, lenže mne to ide hneď do brušného tuku 😅 keby zadok a stehná, tak asi pôjdem na to tiež inak, jednoduchšie ale v tomto prípade to neprichádzalo do úvahy. V každom prípade držím aj tebe palce, je skvelé, čo dokážeme
Kalorický surplus čiže musíš jesť viac ako spáliš to je jediná cesta ako pribrať
Kalorický surplus čiže musíš jesť viac ako spáliš to je jediná cesta ako pribrať
@lebandulka7 pekná poučka 😄

A ja schudnúť 😂😂😂😂