Chemoterapia po mastektómii prsníka
Ahojte, mám 24 rokov, a pred necelými dvoma mesiacmi mi diagnostikovali karcinóm ľavého prsníka. Doktor na chirurgii odporúčal vybrať celú prsnú žľazu, lebo je to istejšie. Keby som chcela prsník ponechať, najskôr by som musela podstúpiť chemo, aby sa nádor zmenšil, ale nezaručil mi, že to pojde. Takže som ani nerozmýšľala. Podstúpila som teda kožu šetriacu mastektómiu (tzn. ostala mi aj koža a bradavka), len som polovičný chlapec 👦
Pred operáciou mi teda onkologička povedala, že aký bude postup, vraj to vyzerá tak že po operácii bude nasledovať chemoterapia, 6 ciklov - 3x FEC - 3x docetaxel, potom liečba ozarivanim
Ahojte dievčatá ako sa máte nikto nepíše 🎄🎀🎆
... a umyvame riady 😅
Ahojte dievcata,veru veru riadov stale neubuda,ja tiez idem dnes uz normalny obed zemiakove babky a kuracie dusene na sampinonoch, sviatocne jedla a kolace su uz minulost,ja som si vymienala s kamoskami,aby sme mali pestre,jedna kamoska Albanka mi dala sladke tradicne co maju oni na turecky sposob plavajuce v mede a orechoch a ona sa zalizovala vanilk.rozkami ci medovnickami ☺️dalsia mi vymenila za medove rezy a ja som jej kapustnicu ,ja neviem rezy piect,ona kapustnicu 😂hlavne ze sme to vyriesili ,takze dnes uz sa tesime na normalny obed 👌
@katenka2 Katka to je krasne veru ,dalsi rok bude urcite lepsi!!! 🍀🥂💕
@jankastraza 😍

Krásneho Silvestra Vám všetkým želám a všetko dobré do nového roka.

Veselého Silvestra,Šťastný nový rok, veľa zdravia, štastia a lásky.
Stastny a lepsi Novy rok !!! 🥂🍀🥳🥳🥳
Tak isto vám prajem šťastný nový rok,hlavne zdravý nový rok a všetko len to naj.
Veselého Silvestra a šťastný nový rok a aby sme vykročili stou správnou nohou do roku 2021 🍾🍸💖🎀🎆
My sme prave dorazili s rodinkou z vyletu na hrade. Spapali sme kapustnicu a uz oddychujeme pri rozpravkach. Zelam Vam všetkym hlavne vela zdravička a aby sme rychlo zabudli na tento nestastny rok a budem verit ze 2021 bude ovela lepsi pre nas vsetkych a nase rodinky !!! 🥂🍾🍾❤
Baby moje tak po silvestrovskej večeri som sa išla prejsť s mojim psíkom no to ste mali vidieť ako ma tahaaaal dobre ze som si nohy nedolamala a prečo no ohňostroj petardy no to je choré ved aj psík chce cikat🤩😍🥰😋😛😜🤪🤨
Dievčatá aj ja vám prajem krásny Silvester a v tom Novom roku hlavne veľa veľa dobrých správ,a každý deň dôvod na úsmev.
Krasny silvester a zdravy novy rok 2021 🙂
Všetkým tu úžasným babám - Šťastný Nový rok pre nás vsetky,pretože my baby,ktoré sme tu, nie sme len krásne a múdre,ale zvládame sa pobiť s osudom tak ako ziadne iné ❤️🥂🥂
Veľa zdravia prajem všetkým do nového roku ❤😘
Pekny novorocny vecer, dievcata 🍀, neozvala sa vam, niektorej Inka? Ani pri prilezitosti noveho roka? 🙏

@nell77 nič v zlom ale nám tu už niektorým lezie ta brokolica cez uši. Ale diky, si milá