Chemoterapia po mastektómii prsníka
Ahojte, mám 24 rokov, a pred necelými dvoma mesiacmi mi diagnostikovali karcinóm ľavého prsníka. Doktor na chirurgii odporúčal vybrať celú prsnú žľazu, lebo je to istejšie. Keby som chcela prsník ponechať, najskôr by som musela podstúpiť chemo, aby sa nádor zmenšil, ale nezaručil mi, že to pojde. Takže som ani nerozmýšľala. Podstúpila som teda kožu šetriacu mastektómiu (tzn. ostala mi aj koža a bradavka), len som polovičný chlapec 👦
Pred operáciou mi teda onkologička povedala, že aký bude postup, vraj to vyzerá tak že po operácii bude nasledovať chemoterapia, 6 ciklov - 3x FEC - 3x docetaxel, potom liečba ozarivanim
Zienky tak mi padol balvan zo zaludka,vysledky su v poriadku,natom Aromasine aj kusok dake hodnoty klesli, povedali nam, ze super🍀joj rada som🍀 dr ma vcera pokontrolovala,uzliny, prsnik, jazvu, atd,,,Vdaka bohu🍀🙏
este stale dostavas ATB, pravda?
Hurá dalii mi dolu. masku...už len malú masku,možno mi zajtra dovolia vstať
Bože dúfam že som nezakrikla
@lussinkaaa Ahoj ja chodím k dr.Šarošiová ona je pre vidiek, ale skús tam zavolať či neberú mesto. Ja som veľmi spokojná , je to staršia lekárka ale veľmi precízna.
Dievcence, Irenka vas vsetky nechala pozdravovat. Je stale v nemocnici na kysliku, chvilu lepsie, chvilu horsie, ale verime obe, ze sa z toho dostane.
Stále myslím aj ja na pani irenku pozerám či píše bože daj nech jej len lepsie
@katenka2 dakujem ze velmi nanu myslim, nech sa drzi, lieci, zbiera silu,, 🍀😘
Dievčatá Irenka Vás pozdravuje. Je na tom lepsie.
Ahojte dievčatá,prajem pekný pondelok 🙂 myslite na mňa, prosím v stredu príjem do nemocnice,vo štvrtok opka. Práve mi došiel výsledok pcr, som trpla,aby bol negatívny.uz to chcem mat za sebou, 😉😘 ozvem sa po
@matasaska drz sa, neboj, bude to v poriadku, hlavne nech sa ti to dobre zahoji, a viem uz nech mas za tym🍀 mna ked po operacii budili, a pytali sa ci sa preberam som prosim pekne povedala,,, musim malej jogurt s gulickami kupit,,,aj si to pamatam😁 aj to , ze sa z chuti nasmiali,,

@helga9 to dúfam aj ja 🤗 hlavne že je v nemocnici... tam sa o ňu postarajú