Chlorella a zelený jačmeň
uzivate niekto? ake mate skusenosti? dakujem
A aj to akoze pomaha?alebo len dalsia spajza na peniaze
Mne iba tento pomaha, tiez si ho robia aj moje kamaratky a spokojne 😉 👍
Zdravím Vás babenky aj ja som tehotná a užívam aj jačmeň aj chlorellu sú to úžasne vecicky ...užívam len od značky GW sú najkvalitnejšie ...objednávam aj pre kamošky a ak máte nejaká záujem pošlem dobierkou ...na bokom nezarábam objednávam tak ako stojí balenie jacmena 48€ na 3 mesiace a balenie chlorelly tak isto 48€ na 3 mesiace ..ak máte niekto záujem píšte ...paaa Peťa
baby, uplne som tu na to zabudla, ale bolo toho fakt za posledny rok vela.
v prvom rade chcem podakovat @monikamajova za radu ohladne chlorelly v tehotenstve. nakoniec som ju brala, aj ked nie uplne pravidelne, v podstate po cely cas a vsetko dopadlo ok - sme obe zdrave 🙂. mne to pomohlo hlavne s unavou, trosku s travenim a do ostatneho by som sa velmi nechcela pustat, pretoze to mozu byt skreslene pocity a neviem to povedat naisto. ak by ste sa ale bali chlorelly az budete tehotne, nie je sa coho 🙂
@maka21 ďakujem.
@sebik20 skus pozriet sem https://chlorella.sk/p/informacie-o-chlorelle nejake info od lekarky. Maju tam aj recenzie niektorych, ale tu co mam teraz - gymbeam tam nie je. A je dobra 🙂 ale porovnat to neviem.
Je niekto kto mi objedná ten sejker na jačmeň od GW?
@susily Ano, ja som mala zapchu a az taku, ze som na urcitu dobu prestala chlorellu jest. Zapchou som trpievala od mala, cize sa da povedat aj tak, ze zacatim ucivania Ch sa mi zhorsil chronicky problem. Urcite obdobie som malo pila a mala som aj zahu. Po par mesiacoch neuzivania som sa k uzivaniu vratila a doplnila som aj jacmen. Teraz, po roku a 4 mesiacoch som velmi vdacna, ze som zotrvala a privadzam k tomu aj svoju rodinu. Za mna mozem povedat, ze sa mi mimoriadne zlepsili, ba priam odozneli caste prechladnutia a niekolko mesiacov trvajuce suche drazdive kasle spojene s uzivanim ATB (ak aj pocitujem, ze nieco na mna lezie, snupnem si jacmen a na druhy den som fit), asi posledny mesiac mam stolicu kazde rano, uplne prirodzene, zvysila sa mi hladina zeleza a omnoho, omnoho lepsie spavam, co som tiez potrebovala ako sol. Musite su uvedomit, ze J a Ch pomahaju, ale nie su zazracne... Ci mate 20, 40, 50, 100 rokov, cele toto obdobie ste telo zanasali a teraz nemozete cakat, ze uzivanim tychto potravin budete o mesiac fit. Vsetko nejaku dobu trva, len treba zotrvat a je vyborne davat to uz malym detom, ktore eate nie su tak zanesene... 🙂
Odporúčam chlorofil, skvelé výsledky.
Baby, sk mam chlorellu aj jacmen 2 roky po zaruke, vyhodit sliepkam? ;)
Chlorella - https://iherb.co/vW9dMbD Mne pomohlo toto.
@monikamajova staré fórum, každopádne užívam chlorellu už dlhšie som brala iba dávku 8 za celý deň a teraz posledné dni (tak 2 týždne) mi spôsobuje hnačku tak som to znížila na úplne minimum maximálne 3-4 tablety a stále mám z toho po chvíľke hnačku vysadiť alebo ako?
@luciik2111 ahoj, záleží aká chlorela, hnačka môže byť prejavom detoxu organizmu, môže to byť vírusové, koľko krát za deň? Je stolica riedka a akú má farbu? Kľudne mi napíš IP
@lenocka777
Ahojky
Môžem sa opýtať na postup užívania,keďže na lacno užívam l thyroxin a potom kávu?
Ďakujem

@danielkadandy zdravím Vás ešte máte záujem o jačmeň a chlorellu??ja si na tom frčim už niečo vyše roka..a berem stále momentálne som tehotna ..objednávam pre baby od GW ak máte ešte stále záujem ozvite sa Peta