Ahojte.
Beriem chlorellu a zelený jačmeň. Chlorellu asi mesiac a jačmeň, z dôvodu, že ma preháňal, od včera. (dal som mu ešte šancu. (Z jačmeňa som bol aj 3x denne na wc, tak som ho vysadil... ale teraz ho zas beriem.)
Zaujímalo by ma, aké máte s tým skúsenosti vy? Takisto by ma zaujímalo, ktorý jačmeň a chlorella sú najkvalitnejšie? Ktoré užívate vy? Ste spokojní??
Zatiaľ toľko.
@mukel ale GW maju akciu 3+1 zadarmo a vtedy to vyjde o nieco lacnejsie..no len zasa to je palka..ibaze sa s niekym dohodnut a kupit si to spolu
@mukel Ano, ano, zelena stolica je od bodu, kym si telo zvyka resp sa tým nasycuje. Ked sa nasyti, stolica je zas normálnej farby. A potom mozes, ak chces a podla toho, co riesis, zas zvysit davku.
Ja chapem, ze 48 nie je malo. Len ja som s GW zacala a nejak nemam potrebu experimentovat s nejakymi inymi znackami. Takze ohladom inych neviem a nemam prehlad, ci posobia inak atd.
@zuzanka2411 @maggiba Inak... je ten váš jačmeň od gw chutný, lebo s chuťou toho môjho bojujem a pijem radšej so zapchatým nosom. Rád by som pil niečo, čo mi chutí. 🙂
@mukel Ja nemam problem vypit aj samotny, len s vodou. Zo zaciatku som riedila so 100% stavou z cerveneho hrozna. Takto mi bolo poradene. (Malemu tak riedim stale, on mi to hned reklamuje, ze tam nema dzus.)
Alebo si zmiesas dake smoothie. 🤷
A inak, zacali robit aj daky detsky s jahodovou prichutou, ak by si veľmi chcela. 😅
Tiez som uzivala jacmen a chlorellu od GW. Ine znacky by som neskusala. Ked som u nich kupovala castejsie dostavala som potom aj zlavy. Ja som pred tym ako som ju zacala uzivat tiez citala ako ludi z toho prehana je im zle, bola som prekvapena ze mne sa nic z toho nedeje. Zacala som postupne od par tabliet 2-3 denne a postupne som navysovala az som denne uzivala 7 tabliet 3krat denne sucasne s jacmenom. Chut nic moc ale o tom to je a jacmen sa moze pit aj s dzusom. Krasne som v tom obdobi aj schudla. Brala som ho asi pol roka potom som mala pauzu a po case zase cca pol roka. Je to financne narocnejsie ale tym ze vsadite na kvalitu staci vam uzivat par mesiacov a precistite si krasne telo od toxinov.
@mukel ja som zacala pit jacmen a chlorellu asi druhy mesiac..nie! Nie je chutny 😀😀😀 tiez s tym bojujem..ale GW ho maju aj v tabletkovej forme
@mukel predovsetkym nesmie byt krajina povodu cina. Pestovanie a najma spracovavanie je toxicke, obsahuje vela tazkych kovov. O jacmeni neviem, ale chlorellu z japonska, taiwanu, z ciech, nemecka. Nemecka je draha. Ja som spokojna s japonskou. Na jacmen by som aplikovala to iste.
@ciernysokol Ja mam teraz jacmen a chlorellu z lekarne dr. max, ale rozhliadam sa aj po obchodíkoch, kde ju budem kupovať dlhodobejšie. Láka ma aj gw, ale tá cena je enormná, ale za kvalitu sa platí no.
@mukel ono vyzera, ze je jedno, z akej je lekarne a internetu, pozrite si krajinu povodu na obale. Taktiez na GW, aj ked nepredpokladam, ze by bola z ciny. Da sa kupit napr. Japonska chlorella za normalnu cenu, treba ale trochu pohladat
Ja uzivam, mne skor zvysovanie davok chlorely na zaciatku sposobilo prehananie.
A teraz v tehotenstve som za obe vdacna, vobec netrpim zapchami napr. (Uzivam dlhodobo uz od decembra 2017. Aj ekzem mam ovela lepsi, ked sa objavi. A nie tak casto a ani nie je taky drasticky ako kedysi.)
Skúsenosti mam len dobre, kupujem GreenWays. A davam aj synovi (od kedy nastupil do skolky a prestal sa dojcit a byval chorlavejsi).
Neviem, ci mieris na nieco konkrétnejšie, ale za mna asi takto.