Zelený jačmeň a chlorella

mukel
26. jún 2020

Ahojte.

Beriem chlorellu a zelený jačmeň. Chlorellu asi mesiac a jačmeň, z dôvodu, že ma preháňal, od včera. (dal som mu ešte šancu. (Z jačmeňa som bol aj 3x denne na wc, tak som ho vysadil... ale teraz ho zas beriem.)

Zaujímalo by ma, aké máte s tým skúsenosti vy? Takisto by ma zaujímalo, ktorý jačmeň a chlorella sú najkvalitnejšie? Ktoré užívate vy? Ste spokojní??

Zatiaľ toľko.

maggiba
26. jún 2020

Ja uzivam, mne skor zvysovanie davok chlorely na zaciatku sposobilo prehananie.
A teraz v tehotenstve som za obe vdacna, vobec netrpim zapchami napr. (Uzivam dlhodobo uz od decembra 2017. Aj ekzem mam ovela lepsi, ked sa objavi. A nie tak casto a ani nie je taky drasticky ako kedysi.)
Skúsenosti mam len dobre, kupujem GreenWays. A davam aj synovi (od kedy nastupil do skolky a prestal sa dojcit a byval chorlavejsi).

Neviem, ci mieris na nieco konkrétnejšie, ale za mna asi takto.

mukel
autor
26. jún 2020

@maggiba Mne chlorella nespôsubuje nič, len mám zelenú stolicu. Hej láka ma kúpiť ten od GW, len tá cena 48e je pre mňa obrovská. Momentálne mám jačmeň a chlorellu z lekárne a raz som objednal zo superfood...

zuzanka2411
26. jún 2020

@mukel ale GW maju akciu 3+1 zadarmo a vtedy to vyjde o nieco lacnejsie..no len zasa to je palka..ibaze sa s niekym dohodnut a kupit si to spolu

maggiba
26. jún 2020

@mukel Ano, ano, zelena stolica je od bodu, kym si telo zvyka resp sa tým nasycuje. Ked sa nasyti, stolica je zas normálnej farby. A potom mozes, ak chces a podla toho, co riesis, zas zvysit davku.

Ja chapem, ze 48 nie je malo. Len ja som s GW zacala a nejak nemam potrebu experimentovat s nejakymi inymi znackami. Takze ohladom inych neviem a nemam prehlad, ci posobia inak atd.

mukel
autor
26. jún 2020

@zuzanka2411 @maggiba Inak... je ten váš jačmeň od gw chutný, lebo s chuťou toho môjho bojujem a pijem radšej so zapchatým nosom. Rád by som pil niečo, čo mi chutí. 🙂

maggiba
26. jún 2020

@mukel Ja nemam problem vypit aj samotny, len s vodou. Zo zaciatku som riedila so 100% stavou z cerveneho hrozna. Takto mi bolo poradene. (Malemu tak riedim stale, on mi to hned reklamuje, ze tam nema dzus.)
Alebo si zmiesas dake smoothie. 🤷

A inak, zacali robit aj daky detsky s jahodovou prichutou, ak by si veľmi chcela. 😅

b3e3l
26. jún 2020

Tiez som uzivala jacmen a chlorellu od GW. Ine znacky by som neskusala. Ked som u nich kupovala castejsie dostavala som potom aj zlavy. Ja som pred tym ako som ju zacala uzivat tiez citala ako ludi z toho prehana je im zle, bola som prekvapena ze mne sa nic z toho nedeje. Zacala som postupne od par tabliet 2-3 denne a postupne som navysovala az som denne uzivala 7 tabliet 3krat denne sucasne s jacmenom. Chut nic moc ale o tom to je a jacmen sa moze pit aj s dzusom. Krasne som v tom obdobi aj schudla. Brala som ho asi pol roka potom som mala pauzu a po case zase cca pol roka. Je to financne narocnejsie ale tym ze vsadite na kvalitu staci vam uzivat par mesiacov a precistite si krasne telo od toxinov.

zuzanka2411
26. jún 2020

@mukel ja som zacala pit jacmen a chlorellu asi druhy mesiac..nie! Nie je chutny 😀😀😀 tiez s tym bojujem..ale GW ho maju aj v tabletkovej forme

ciernysokol
27. jún 2020

@mukel predovsetkym nesmie byt krajina povodu cina. Pestovanie a najma spracovavanie je toxicke, obsahuje vela tazkych kovov. O jacmeni neviem, ale chlorellu z japonska, taiwanu, z ciech, nemecka. Nemecka je draha. Ja som spokojna s japonskou. Na jacmen by som aplikovala to iste.

mukel
autor
27. jún 2020

@ciernysokol Ja mam teraz jacmen a chlorellu z lekarne dr. max, ale rozhliadam sa aj po obchodíkoch, kde ju budem kupovať dlhodobejšie. Láka ma aj gw, ale tá cena je enormná, ale za kvalitu sa platí no.

ciernysokol
27. jún 2020

@mukel ono vyzera, ze je jedno, z akej je lekarne a internetu, pozrite si krajinu povodu na obale. Taktiez na GW, aj ked nepredpokladam, ze by bola z ciny. Da sa kupit napr. Japonska chlorella za normalnu cenu, treba ale trochu pohladat

gia88
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jajo333
18. jan 2024

@mukel Problem je len v tom, ze ste zvolil nespravne davkovanie. To ze vas z toho prehnalo je uplne normalne a aby ste tomu predisli, treba sa poradit o spravnom davkovani. Zeleny jacmen a Chlorellu vacsina ludi zacne uzivat vo velkom, aby vyriesili rychlo svoj aktualny zdravotny problem, no takto sa to nerobi. Tieto produkty firmy Green Ways su top a v BIO kvalite, no zaklad je davkovanie. Ak si kupite zelene potraviny na e-shope alebo na predajni, mate k tomu len zakladny manual, co vsak nie je dostacujuce, pre spravne uzivanie pri konkretnom probleme. Z toho dovodu je najlepsie ak planujete tieto produkty uzivat pravidelne, objednavat od svojho poradcu GW alebo s acez neho priamo registrovat pre vyhodnejsiu cenu. Ak mate zaujem o registraciu alebo zakupenie produktov Green Ways aj s bezplatnym poradenstvom, tak tu: www.chlorella-jacmen.sk alebo instagram @zelenepotraviny

jajo333
Odpoveď bola odstránená
Zobraz