icon

Chlorella a zelený jačmeň

elka28
7. jún 2012

uzivate niekto? ake mate skusenosti? dakujem

zeleznymeinstein
Odpoveď bola odstránená
zeleznymeinstein
Odpoveď bola odstránená
monikamajova
18. nov 2013

@bibi2502 hodte mi IP,pozriem sa na to 🙂

monikamajova
18. nov 2013

@levandulka78 to sa nedá,iba za cenu čo je na krabičke.Tá je pre všetkých.
Ja napr. nie som registrovaná,lebo sa mi to neoplatí a nechcem to robiť neskôr ani na živnosť.
Ak to tak chceš mať,tak to by si sa musela zaregistrovať a pracovať.
Ja to jem a pijem už 9 rokov..tam sa systém niekoľko krát menil,ale je to spravodlivé.Tam už nie je marža ako niekedy. Keby niečo hod IP.

nufanek
20. nov 2013

Ahojte, myslite, ze by bola chlorela vhodna aj na ak ekne? Mam 30 a trapi ma od strednej skoly tvar, chrbat. Momentalne mam po druhom porode problemi aj s bolestami hlavy na zaciatku menstruacie, som z nich vyradena :( dakujem.

rolla20
23. jan 2014

@nufanek mne dost pomohla uprava stravy, ale ked zhresim, hned sa mi to odzrkadli na tvari a samoska, ked som si davala chlorellu, ale hlavne aj jacmen, tak sa mi stav pokozky zlepsoval

1982zuzka
9. mar 2014

my sme zacali pred pár dňami s chlorellou (my = ja a môj syn 21m). U mna sa prvé učínky detoxu zatial nedostavili aj ked včera večer ma dost boleli vaječníky a ladviny - čo je dost možne kedže s tým mám problémy. Malý má problémy s hrubým črevom a vyzerá že prvý detox prišiel - jemný výsyp na ručičke - detox hrubeho čreva sa vraj prejaví na tele, tenke črevo na tvári....
v každom prípade mám kamošku ktorá sa zaoberá zdravou stravou a po konzultácii s nou začíname s nižšími dávkami, teda nie 20 tabletiek ale ja si dávam max 5-6 denne a malý max 2. Po cca 10 dnoch postupne dávku zvyšovať - chlorella je velmi dobrý a silný detox (aspon čo mi hovorila a dočítala som sa) takže ak je v tele vela bordelu a spustí sa to všetko naraz tak môžu vzniknúť problémy. Preto tie znížené davky. a čo je dôležité - malý mi začal spávať celu noc!!!!!!!! čo nikdy doteraz nebolo a ani som nedúfala že to raz príde.

1982zuzka
9. mar 2014

jaj a zabudla som - ked si telo zvykne na chlorellu (2-3 týždne, možno mesiac) ideme na mladý jačmen, vraj je lepšie ist naopak ale na hrubé črevo je vraj lepšia chlorella a to som potrebovala u malého prioritne riešiť. A samozrejme naša lekárnička obsahuje homeo 🙂

aahojj
28. mar 2014

Dobrý deň , mňa by skôr zaujímalo , ak zvolím jačmeň formou tabliet , aké je dávkovanie na deň ?? 😅 Na nete som nič konkrétne nevyčítala a na každej stránke iné dávkovanie 😖
Vopred ďakujem.

zlte_kuriatko
28. mar 2014

ja som zase užívala zeleny jačmen prášok, tri lyzicky zamiešané v 150ml vody pila som to ráno a večer. upravilo mi to zápchu naštartovalo metabolizmus a napr. pred mrchou ma vždy bolelo príšerne brucho, ked som pila jačmen ani som nezbadala kedy to prišlo 🙂 uplne super, teraz mi došiel idem si objednat tabletky je to jednoduchšie ako nápoj ten som pila len zo zapchatým nosom 🙂 ja si to objednávam zo stránky hanojushop.sk a som spokojná. 😉

melaniaaaaaaa
29. mar 2014

Dobry den chcela by som informovat ci to funguje aj na gynekologicke problemi ako mykozi...kt.trvaju uz niekolko rokov ?a tiez na problemi co sa tyka zlcnika a zaludka? Dakujem

jacmen
2. apr 2014

@melaniaaaaaaa Ja som to začala užívat ,lebo my zistili cystu na maternici,užívam to už mesiac
cítim sa vyborne,prečistí to cely organizmus,Treba to užívať dlhšie aj jačmeň aj chlorellu
najlepšie od GW .Vrelo odporúčam viem ju aj objednať.

emilia_k
6. apr 2014

Ja som užívala na detoxikáciu zelenú zmes ktorá obsahovala Zelený jačmeň, Chlorellu, Spirulinu a Alfalfu. Je to prášok, ktorý sa zmieša s vodou a potom sa pije. Dokonca som aj schudla 🙂 odporúčam
Ak chcete vyskúšať majú ju v tomto internetovom obchode http://www.navratkuzdraviu.sk/c/zelene-potraviny
Volá sa to Ultimate Greens prášok 😉 . Už som ju mala 3x 😉

lubka72
6. apr 2014

@le_to ahoj, pomohla ti tá detox?

le_to
7. apr 2014

@lubka72 predtým som brala antibiotiká aj 10krát za rok, nič mi nepomáhalo, po detoxe sa mi tak polepšilo, že vôbec nie som chorá, nemusím jesť žiadne antibiotiká, celkovo sa cítim lepšie

mamazem
15. apr 2014

Teraz je vhodné obdobie na detox pomocou zelených potravín. U nás na mamazem v zľave -50% chlorella, spirulina, zelený jačmeň aj betavit (cvikla+žihľava).

mamazem
15. apr 2014

A ešte tip na zaujímavý článok: Zelené potraviny pomáhajú ženám (píše gynekológ MUDr. Haltmar): https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/mamaze...

vvrka
24. apr 2014

@melaniaaaaaaa jasne, zelene potraviny pomahaju aj s tymito problemami. Kamoske zmizla mykoza a ja som napr. mavala od zaciatku velmi bolestivu menstruaciu a teraz, po 17 rokoch mi vdaka chlorelle a zelenemu jacmenu konecne bolesti presli! ani neviem, ze to mam. som uplne najstastnejsia - vzdy ma to minimalne ten prvy den uplne vyradilo z prevadzky a teraz ma nic neboli, huraaa. 🙂

dankako
9. máj 2014

Ahojte, prosim poradte, min. tyzden v sobotu som zacala brat chlorellu, postupne som zvysovala o jednu tbl., dostala som sa na hranicu 6-6-6, potom dalsi den uz len 7-nic-7 a od dnes riadne hnackujem, sama voda. Prosim poradte, je to normalne, asi hej, ved je to detoxikacia, ale uz normalne uvazujem, ze si dam nieco proti hnacke. Vdaka za rady.

le_to
10. máj 2014

@dankako neviem ktorý druh si si kúpila, brala by som to podľa návodu a nemenila dávkovanie, hnačku nemáš z chlorelly určite nie, daj si Smectu, pokračuj v braní chlorelly, nemá žiadne vedľajšie účinky, ale určite sa riaď dávkovaním uvedeným na obale

dankako
10. máj 2014

@le_to mam chlorellu od GW a dodrziavala som presne pokyny na davkovanie...prvy den 2-2-2 a kadzym dnom zvysovanie o 1tbl, cize 3-3-3, dalsie 4-4-4 a tak. Tak to malo ist do 3x10tbl. Prisla som po 6-6-6 a zacali problemy. Vcera cely den hnacky a tuto noc som bola cely cas na WC ☹ , dotoho zimnice, dala som si paralen. Teraz som od rana uz nebola, ale dam si asi pauzu od Chlorelly, som slaba z toho kolko vody zo mna vyslo.

leishmania
10. máj 2014

prosimvas mam otazku ci vysoke hodnoty vitA. nevadia zo zelenych potravin v tehotenstve lebo pri odporucenom davlovani chlorela+zeleny jacmen su tie hodnoty dost prekrocene vzhlAdom k odd. dakujem

dankako
10. máj 2014

@leishmania toto netusim, iba viem, ze vit. A je v tehu dost dolezity, resp. pri jeho prekroceni nebezpecny. Skus uzivat iba jedno z toho, aby si davku vit. A neprekracovala.

leishmania
10. máj 2014

@dankako hej to viem ze prave pri Acku treba dat pozor ale vraj zo stravy nevadi tak neviem ako s tymi riasami a jacmenom ci je to tam tiez v takej forme ktora nebude vadit . Ale ak by som otehotnela asi ostanem cisto na jacmeni

dankako
10. máj 2014

@leishmania jaaaj, ty este nie si tehu, tak to zatial neries 🙂 Pohodaaaa...potom sa opytas gynekologa 😉

leishmania
10. máj 2014

@dankako ja sa len informujem dopredu ako to brali baby ked boli tehotne 🙂

dankako
10. máj 2014

@leishmania jasneeee, ja som nieco take pocas tehu nebrala, tak neviem, ale jedno alebo druhe je urcite fajn brat. Ja som teraz 8mes. po druhom porode a dala som sa teraz na detoxikaciu, ale ako mozes citat vyssie, tak som az moc vydetoxikovana 😀

le_to
11. máj 2014

@dankako aha tak s touto nemám skúsenosti, beriem bio od nástroje zdravia

monikamajova
26. máj 2014

@dankako pri ZP od GW je vit. A len malá zložka,ktorá sa prirodzene vstrebe podľa potreby..Jačmeň je adaptogénny.to znamená že sa telu prispôsobí a nie je možné sa ZP predávkovať a poddávkovanie je zbytočné 😉 netreba ti žiadny vit A v inej forme..
Ako je to s hnačkami? na hnačky je chlorella,takže zníž dávkovanie a potom budeš postupne pridávať..
Tam si si mohla dať vysokú dávku jednorazovú a ono by ti to pekne stiahlo + čučoriedky...
@leishmania

adkablatka80
26. máj 2014

@monikamajova prosim vedela by si mi poradit? 3 rocna dcerka malo kaka, niekedy aj 3 dni nic, potom moc tlaci a teraz sa jej zacala objavovat krv v stolici. Hned sme samozrejme upravili stravu, to trosicku pomohlo. Ale aj tak malo kadi. Myslis, zeby jej to pomohlo? Ak ano, dala by si mi kontakt kde to kupujes? Dakujem za kazdu radu.