Chodenie bez barlí po zlomení nohy
Ako dlho trvá kým po zlomenine nohy začne človek chodiť bez pomoci bariel?
Mam 3 trojitu zlomeninu členka
@ivka21 pri trojitej zlomenine az po rehabilitacii najskor do mesiaca, cize zhruba 2 - 3 mesiace od zlomenia.
Ja mam 5 srobov a platnicku v clenku a sadru s barlami som mala zhruba 6tyzdnov, mesiac rehabilitacia a este stale som krivala. Po case sa to spravilo. Samozrejme ta noha uz nikdy nebude uplne to co bola. Skore uzdravenie.
Na clenku by si vobec nemala chodit, mne nedali ani opatok a 8 tyzdnov v sadre len s barlami. Vydrzala som a potom ked dali dolu sadru,vykrocila som ako nic
@ivka21 dobrý deň prajem ja mam pomliaždenie clenka prosím koľko vám trvalo hojenie ďakujem
@lukas12123 mne trvalo 3 mesiace zrastnutie a 1 mesiac rehabilitácie ale ja som mala 2 jitu zlomeninu členka. Pomliazdenie veru neviem ako sa hoji
Ahoj autor ak si ešte tu môžeš mi odpovedať ako ti to cele dopadlo a kedy si začala chodiť?stalo sa mi presne to isté čo tebe..som už sice bez sadry ale na nohu vôbec nestupim.Od zajtra začínam rehabilitovat.
@danicka92 Ja som skackala už po troch týždňoch, potom rehabky ale tie mi nijak extra nepomohli, proste to prešlo samé. Doteraz na tej nohe nezohnem všetky prsty, len palec a ukazovák, ale to mi je jedno.
@lizzygrant ja dnes idem akurat prvý krát na rehabko tak mam obavy čo ma čaká..ja zatiaľ vôbec na nohu nedokážem stupit.snažím sa kývat čo to ide no len ked nabehne opuch tak už to nejde tak ako by som chcela..Opuch mám dosť výrazný skoro stále..už som z toho na nervy
@ivka21 Ustúpi pravdaa, ja som mala ešte fraxiparine injekcie na zrážanlivosť krvi.
@lizzygrant áno to dávajú ale to je len kým nezačne chodiť koli zrazeninam
@ivka21 áno presne tak, ale inak som neužívala nič, wobenzym je dobrý na odpuch ale je drahý
Ja si tiež picham clexane a na opuch beriem aescin inač nič a akurát mastim flectorom a arnikov..snazim sa dať pätu na zem no kurevsky to boli ale už mi nechýba veľa...
@ivka21
@lizzygrant
@danicka92
Baby nemali ste niektorá priznak, keď dali dole sadru, že v danom bode v mieste zlomenia aj vedľa toho je taka bodová, veľmi paliva bolesť ? Normálne cítim ako mi to tam pulzuje.

@ivka21 Ja som mala minulý rok v máji zlomenú kockovitú kosť na priehlavku, stalo sa mi to 17. mája a už o mesiac som skackala ako keby sa nič nestalo😁