icon

Chorá k zubárovi na plánovaný zákrok

27. feb 2023

Ahojte, chcem sa spýtať. Mám plánovaný zákrok v stredu u zubára a som ešte trochu chorá (bolí ma hrdlo). Myslíte, že môžem ísť k zubárovi?

petamich
27. feb 2023

ja vzdy zavolam zubarke a spytam sa, ci mam nemam chodit

scorpionflower1
27. feb 2023

Nie, určite by som zavolala, ze nepridem.

viestta
27. feb 2023

Nas zubar posiela den pred terminom SMS s tym, ze ak mame infekciu hornych ciest dychacich, mame sa preobjednat.

pralinka25
27. feb 2023

zavolala by som a preobjednala sa.

janinah
27. feb 2023

Nie.nemozes.Tebe by sa páčilo byť na mieste onoho zubára? Poznám dr na ktorého pacient nakaslal.nadychal a dr.skoncil s opuchnutými očami.respirator mal.Ten človek ti pomáha.tak ho neohrozuj.aj iní ľudia potrebujú jeho pomoc.

domka222
27. feb 2023

Nie, aj ja som mala naplánovaný zákrok. Hneď mi povedala, v prípade choroby sa preobjednajte. A aj tak bolo. Veď ako chceš aby ti robili zákrok, keď máš plné ústa baktérií, alebo vírus?

thoughtfulweirdo
27. feb 2023

Asi záleží od zubára. Ja som sa preobjednávala kvôli chorobe a sestrička sa ma pýtala, či to som tak strašne chorá, že neobsedím v chvíľu v kresle 🤷🏻‍♀️ že keď nemám horúčku, normálne nech dôjdem.

panelacikova
27. feb 2023

ak nejde o akútne bolesti, bola by som férová, ľudská a zodpovedná a preobjednala by som sa. ak by šlo o akútne bolesti, informovala by som lekára o tom, že mám problém, aby sa vedeli počas vyšetrenia čo najlepšie chrániť. môj zubár berie akútne prípady aj v prípade bolestivého hrdla. ak však nemáš bolesti, prelož to. nejde len o teba, ale aj o zdravotnícky personál, teraz frčia ťažké chrípky. ja osobne sa neviem od začiatku januára dostať z tých sračiek :(

jamimo
27. feb 2023

nie, nemala by si..

luliu
27. feb 2023

Nie, ak si chora, treba sa preobjednat