Chorý priateľ
Čaute baby, mám 29 rokov, niekoľko mesiacov som s priateľom, ktorého ľúbim, pomohol mi v ťažkých časoch a je to dobrý chlap. Má však rakovinu a vyhliadky do budúcna ohľadom jeho zdravia a života sú neisté ako u hocijakého onkologického pacienta. Proste nikdy nevieš .. zatiaľ sa drží dobre, je to silný chlap a tu zákernú chorobu má v začiatkoch.
Ide o to, že do budúcna by som chcela deti. Rodina sa ma pýtala na to, či má vôbec význam byť s ním, keď budeme mať deti a o rok dva by ma tu nechal aj s babom, prosto sa im to zdá nezodpovedné. Ja rozumiem ich pohľadu na vec, no neviem ho kvôli tomuto opustiť, srdce mi to nedá a takú situáciu si nepripúšťam k srdcu. Ocitla sa niektorá z vás v podobnej situácii ? Prípadne máte niekoho v okolí s rovnakým problémom ? aký máte na to názor ?
Ďakujem..
Ja som mala podobnú situáciu spoznala som už teraz môjho manžela keď som mala 21 rokov ...láska na prvý pohľad všetko krásne až keď po roku prišiel za mnou do práce že má rakovinu ... Pravdu povediac nerozmýšľala som nad rozchodom ... samozrejme strach tam bol veď chcem dieťa do budúcnosti....Bolo to vyčerpávajúce vzhľadom na to, že som študovala na vysoké škole plus som pracovala na pozícii zástupca vedúceho(12 hodín v práci ) Po roku vyšetrenie ukázali ,že prekonal túto chorobu ... samozrejme sa môže objaviť je jasné ... Ale momentálne mám 28 rokov krásnu 3 ročnú dcérku rok sme manželia ...❤️

Poznam zenu, ktora sa vzdala byt matkou vladtnehp dietata ( pretoze muz bol neplodny )..osvojili si deti z detskeho domova. A co tym chcem povedat - skratka laska. Drzim palce ♡