icon

Chrípka B a ďalšie infekcie

7. mar 2025

Zienky neuverite moje vysledky za tri tyzdne : zacalo to chripkou B pozitvny na cierno len co to preslo testom, po tyzdni enterokok, candida, chlamydie pozit, hranicny cierny a dnes kedze mi stale nie je dobre moraxela a haemophilus. Ja si asi otvorim zoo. 😁 nikdy sa mi to nestalo. Beriem uz tretie atb.

bystrozraky
7. mar 2025

Na toto pomôže len jesť aspoň týždeň palacink. A to pomôže? Doktor: Nie, ale to je jediné, čo prejde škárou pod dverami. Prajem deň plný úsmevov a skoré uzdravenie ;)

autor
7. mar 2025

@bystrozraky dakujem. Ja len, ze nemusim byt jedina kedze tolko ludi kasle. Moja lekarka sa vzdy snazi riesit.

sarandon
7. mar 2025

Dnes som vyhnala muza k Dr.,lebo taky moribundus ako doma mesiac tocime, to sa len tak nevidi. Zaver by bol isto podobny ako u teba. Sucitim.

eliska13
7. mar 2025

Ale berieš to s humorom😉držím palce ja som tiež dobrala ATB najprv tiež len vraj viroza

autor
7. mar 2025

@eliska13 tetracyklin je na vsetko citlivy a mykomax na candidu.

autor
7. mar 2025

@eliska13 teraz s humorom ale do smiechu mi nebolo. Som myslela, ze to ani nedam. Asi to malo vplyv aj na psychiku. Na kasel neucinkovalo nic a ja som sa dva tyzdne citila akoby ma parny valec presiel. Bolelo cele telo a vsetko aj usi, zuby, tie bolia stale a slaba ako mucha.

kiki68
7. mar 2025

Normalka, mna nechali uz po dvoch atb v tehu tak, ze to prejde raz

autor
7. mar 2025

@kiki68 no ja som mala zapal priedusiek a ak by ma neliecili zapal pluc a neviem ja by som to nedala. Ty si dufam ok.

lejja
7. mar 2025

Dcéra už berie 4 druh antibiotik😢

kiki68
7. mar 2025

Ako ja stale som na tom tak, ze mam sem tam taky kasel ako moj dedo po 30 rokoch fajcenia 2 krabiciek denne, takze iba som to prezila. Necitim sa uplne ok, ale ide to. Tiez ma iba uchranili zapalu pluc. Ale nejake zasadne vyliecenie nevidim. Po mesiaci mam stale tieto stavy ako hlieny, sem tam cosi vykaslem. Este som nemala takuto pliagu a toto popisuje vela ludi. Ako keby nemam rizikove tak sedim do porodu pri mori.

autor
7. mar 2025

@kiki68 a odbery krv, vytery a sputum ti vysetrovali? Je to teraz pliaga. Ako keby chripka sama bola nositelom dalsieho. Verim aj ja by som more mohla hned alebo belianske tatry.

autor
7. mar 2025

@lejja no ja druhy, je to nastastie vsetko citlive len to pomaly ide. Plus my este aj jazveciu mas uzivame.

autor
7. mar 2025

@lejja jazveciu mast

lejja
7. mar 2025

Z chrípky zápal pľúc, už sa zdalo, že bude dobre a potom znova teploty a zápal v hrdle,dutiny zase crp vysoké, teploty aj napriek antibiotikám stále.Kasel stále, už všetko možné vybrala.

autor
7. mar 2025

@lejja to ma mrzi. A vysetrenia jej robili? Skuste tu jazveciu mast. Da sa kupit original.

lejja
7. mar 2025

Bola na plucnom,tam jej zmenila antibiotiká, už mala snímok a krv ok, ale kázala aspoň týždeň ešte ostať doma.Ale asi po 3 dňoch zase teploty a to hrdlo,uzliny,tak zase obvodná ďalšie antibiotiká ale len sa to zhoršovalo každý deň,tak ju poslala na krčné, ale tam to bolo také vyšetrenie, že radšej nekomentujem.Tam dostala zase iné antibiotiká berie ich od stredy a konečne dnes bez teploty.Na pľúcne ide zase, ale lekárka má ešte budúci týždeň dovolenku,tak až 17.Pojdem kúpiť zajtra tú masť.Dakujem😊

autor
7. mar 2025

@lejja dostuona je tato https://doplnky-stravy.heureka.sk/ruska-tradici...
Ja som ju kupila v Babuske. Nastastie ju mali. Da sa vnutorne a aj natierat. Ale vnutorne staci pol kavovej lyzicky do ovocneho caju lebo ma blbu chut. Ovocny caj to prerazi. Rado sa stalo.

autor
7. mar 2025

@lejja ja som sa na plucne nedostala nastastie ma riesila obvodna dobre. Rtg a vysetrenia. Ja by som trvala na vysetreni sputa ak ma lebo tam sa da riadny bordel zistit. A krv chlamydie, myko a cierny.

lejja
7. mar 2025

Krv mala vyšetrenų aj na to všetko a našťastie nič z toho to nebolo.No uvidíme ako to bude ďalej.

autor
7. mar 2025

@lejja aspon daco. Keby sa dalo sputum mne z neho vysla moraxela, haemophilus, enterokok a aj kandoda. Vsetko robi kasel. Hadam jej uz bide dobre.

lejja
7. mar 2025

Ďakujem😊A tebe tiež prajem skoré uzdravenie 😊

autor
7. mar 2025

@lejja dakujem velmi pekne. 🫠😉

zuzik3216
8. mar 2025

Zeny ja to iste uz 3ti týždeň..po 2tyzdnoch sa zdalo ze uz mi je ok ale omyl..znova som na začiatku..zas ten istý kolobeh:/

autor
8. mar 2025

@zuzik3216 ja to tiez taham treri tyzden a muz druhy. Konecne kaslem uz len obcas ale noci su stale tazke. Prvy tyzden to bolo 7 dni horucok plus kasel hroza. A neviem ci to len mne sa zda ale mne to aj na psychiku zle vplyva.