Chýbajúci zub
Ahojte, vytrhnutá šestka hore. Riešili ste to nejako, ci ste si zvykli?
@innilein mne tiež chýba 6 dolu, robím si tam implantát...ono tie zuby sa posunú, nebude to hneď, ale posunú. Mne na druhej strane chýba 5ka, bola vytrhnutá už asi pred 15 rokmi a nepamatám už, po akom čase sa to začalo posúvať, ale teraz tam mám už len takú mini medzierku, keby som tam chcela implantát tak sa to nedá,lebo neni miesto, mám v tej medzere posunuté vedĺajšie zuby.
@innilein no mne vytrhol 5 ale dole a teraz po 13 rokoch som si všimla že na druhej strane mám dosť veľke medzery medzi zubami a Zubar mi povedal že to je kvôli tomu priestoru čo nastal kde chyba 5… takze si tam budem dávať nejakú výplň lebo nechcem mat zuby od seba a keby som to mala hore tak to už dupľom by som riešila aj skôr. Ale tiež som si hovorila že netreba dobre je však nič sa nemení a zrazu manžel má na to upozornil ja som si to vôbec neuvedomila 🤦🏻♀️
@innilein áno, posúvať sa ti to určite začne, spočiatku veľmi nenápadne, a zrazu si uvedomíš že na mieste tej medzery už nemáš skoro žiadne miesto...
Chápem ťa, tiež sa obávam implantátu, ale išla som do toho aj za cenu že to nevyjde, čo by ma teda veľmi mrzelo keby sa to stalo...už mi chýba viac zubov, takže nemám na výber. Implantát už mám v kosti 3 mesiace, dúfam že budúci mesiac už naň dostanem korunku.

Kľudne s tým žijem 🙂 plnohodnotne 🙂