icon

Chýbajúci zub

innilein
17. aug 2021

Ahojte, vytrhnutá šestka hore. Riešili ste to nejako, ci ste si zvykli?

lenka7477
17. aug 2021

Kľudne s tým žijem 🙂 plnohodnotne 🙂

petka1402
17. aug 2021

@innilein ja nemám ani jednu 🙈

gubcikova
17. aug 2021

@innilein nemám a v pohode žijem dokonca nemám aj dolnú 7

innilein
autor
17. aug 2021

@lenka7477 dakujem a nepoposuvali sa okolite zuby?

innilein
autor
17. aug 2021

@petka1402 dakujem, takze to vobec nechyba? Ja som chcela implantat, preto sa pytam.

petka1402
17. aug 2021

@innilein mne nechýbajú a ostatné sa mi neposúvajú

emilius03
Odpoveď bola odstránená
lenka7477
17. aug 2021
janka1011
17. aug 2021

@innilein mne tiež chýba 6 dolu, robím si tam implantát...ono tie zuby sa posunú, nebude to hneď, ale posunú. Mne na druhej strane chýba 5ka, bola vytrhnutá už asi pred 15 rokmi a nepamatám už, po akom čase sa to začalo posúvať, ale teraz tam mám už len takú mini medzierku, keby som tam chcela implantát tak sa to nedá,lebo neni miesto, mám v tej medzere posunuté vedĺajšie zuby.

miirka123
17. aug 2021

@innilein no mne vytrhol 5 ale dole a teraz po 13 rokoch som si všimla že na druhej strane mám dosť veľke medzery medzi zubami a Zubar mi povedal že to je kvôli tomu priestoru čo nastal kde chyba 5… takze si tam budem dávať nejakú výplň lebo nechcem mat zuby od seba a keby som to mala hore tak to už dupľom by som riešila aj skôr. Ale tiež som si hovorila že netreba dobre je však nič sa nemení a zrazu manžel má na to upozornil ja som si to vôbec neuvedomila 🤦🏻‍♀️

innilein
autor
17. aug 2021

@janka1011 dakujem, ved na to ma upozornovali, ze sa to moze casom posuvat. Tiez chcem implantat, ale obavam sa aj toho.

innilein
autor
17. aug 2021

@miirka123 takze ono to asi par rokov trva, pokial sa to zacne posuvam. Ale zacne lebo ma kam.

janka1011
18. aug 2021

@innilein áno, posúvať sa ti to určite začne, spočiatku veľmi nenápadne, a zrazu si uvedomíš že na mieste tej medzery už nemáš skoro žiadne miesto...
Chápem ťa, tiež sa obávam implantátu, ale išla som do toho aj za cenu že to nevyjde, čo by ma teda veľmi mrzelo keby sa to stalo...už mi chýba viac zubov, takže nemám na výber. Implantát už mám v kosti 3 mesiace, dúfam že budúci mesiac už naň dostanem korunku.

innilein
autor
18. aug 2021

@janka1011 ake to bolo po zakroku? Bolest, opuch? Teraz po troch mesiacoch citite nieco? Dakujem

janka1011
18. aug 2021

@innilein po zákroku nič hrozné, nemala som modrinu vôbec a opuch len ozaj minimálny aj to len 1 deň. Bolesti sa báť netreba, dá sa to v pohode prežiť. Implantát najviac zabolí pri platení. Bojím sa len toho, či to vydrží a ako dlho.

miirka123
18. aug 2021

@innilein ano mne to pár rokov trvalo ale hlavne som si to vôbec neuvedomovala až nedávno manžel má upozornil

innilein
autor
18. aug 2021

@janka1011 no vraj by to malo byt na trvalo, pokial sa o to clovek dobre stara. Dakujem za odpovede 🙂

innilein
autor
18. aug 2021

@miirka123 no ved toto, treba to asi riesit. Dakujem za odpovede 🙂