Čierne flaky v zornom poli
Čierne flaky v zornom poli a statický šum na pozadi.
Ahojte prosim je tu niekto to ma podobny problem?
Migrena s aurou to nemoze byt?
@gdulskadarina migrénu s aurou som mala veru pred dvoma týždňami prvý krát, ale bez bolesti hlavy aspoň tak to uzavreli. Také haluze som videla že som sa zľakla a šla na pohotovosť. A autorka - taky jeden čierny fliačik mám už pár rokov, na očné chodím dva krát do roka, v podstate len nejaké malé zákaly sklovca inak všetko v poriadku. Na bielom podklade vidím aj veľa tich bledych mušiek a pásikov . Ale len na veľmi svetlom podklade. V každom prípade keď tak si zájdite na očné nech máte istotu.
@1mina Ja som tiez bola strasne prelaknuta, ked som to mala prvy raz. Este ma to chytilo vonku s malym v kociari. Som myslela, ze domov nedojdeme.
@marian97 a nenosíš náhodou okuliare?
také malé hadíky? to je uplne normálne a neškodné.
zakal sklovca, je to bezne, neviem kolko mas rokov, po case si to uz prestanes aj vsimat
@1mina Ja som tiez bola strasne prelaknuta, ked som to mala prvy raz. Este ma to chytilo vonku s malym v kociari. Som myslela, ze domov nedojdeme.
@gdulskadarina a bolela vás pritom hlava ? Lebo mňa nie ale uzavreli to tak že existuje aj migréna bez bolesti hlavy 🤷 ....no ja som skladala prádlo doma keď sa mi to stalo ale tiež som sa dosť zľakla 🙈 a druhý deň ešte raz tak som už šla na očnú pohotovosť. A odvtedy nič 🤷 ale teda na nervy som bola a tiež sa mi zle videlo cez to kým to zmizlo ešte všelijaké farby sa mi tam striedali no úplná diskotéka 🙈
Ziadne bolesti hlavy… iba mnozstvo čiernych flakov ( akoby vlasov ) v oku…
nemusim sa ani pozriet na bledy povrch staci , ze vyjdem na denne svetlo a vidim výrenie tych veci v ociach….
na ocnom som bol opakovane vraj nevidiet nic … cely problem zacal asi 3 tyzdne po uzivani lieku Alventa… uz som ho aj vysadil ale flakov stale pribuda a som na nervy…
Myslíš niečo takéto?
@viktoriaandrascik Ano obe … len tie tmavsie casti ovela dlhsie😃
@viktoriaandrascik Ty to mas tiez ?
@marian97 áno a pokiaľ viem je to úplne normálne a v poriadku
@1mina Vtedy praveze nie, to ma zacala az potom neskor, ale to hadam po niekolkych hodinach az bolo.

Migrena s aurou to nemoze byt?