Ciprofloxacín spôsobuje problémy so šľachami a kĺbmi?
Dobrý deň. Je tu prosím niekto, kto mal po užívaní ciprofloxacínu problém so šľachami a kĺbmi? Brala som 10 dní dní po uhryznutí mačkou a asi v polovici liečby nastal problém sadnúť si, vstať ci vyjsť poschodoch...problémy v oboch kolenách. Večer opuchy a pocit palenia v kolenach. Ibalgin, aflamil nezaberajú. Problém sa objavil náhle takže to pripisujem lieku. Dostali ste sa z toho vhodnou liečbou a ako dlho trvala prosím vás? Ďakujem.
@strawberry0797 už je neskoro, včera som ho dobrala🤦♀️ tu bolest som pripisovala zmene počasia. Nenapadlo mi, že je to z lieku, atb vobec neuzivam ale teraz to bolo nutné. Pri atb byvaju zväčša hnačky a tie som nemala tak ze asi je to v pohode. Zjavne nie. Ďakujem ti za reakciu.
@aandrea9 vo vacsine pripadov tie negative ucinky casom same pominuli. Hlavne sa par tyzdnov setri, ber vela magnezia. Mozes mat oslabene klby, chrupavky, tak aby si si zbytocne neublizila.
@strawberry0797 už som sa objednala radšej k ortopedovi lebo mi vlasy dupkom vstavaju z toho letáku. Skúsim to magnézium, ďakujem.
@aandrea9 ortoped ti s tym asi velmi nepomoze. Skor doplnit vyplavene vitaminy a mineraly. Brat magnezium, mozno aj kolagen na klby. Jest vela pomarancov (obsahuju vapnik), kyslomliecne vyrobky, kysla kapusta.
Mne toto ATB před pár rokmi neskutočne pomohlo. Znasala som ho velmi dobre, ale matne si spomínam že možné vedlajsie účinky, uvadzane v tom letáku, ma najprv dosť vylakali. Ber to tak, že Ti ho nedali nadarmo. Ak si za polovicou liecby, volaj Dr, môžu Ti zmeniť liek.
@aandrea9 dobrý deň,prosím ťa,prešli ta tie bolesti kĺbov? Akurát užívam Ciphin a začali má plpobolievat kolená.Kolko dní si ich užívala ty? Ďakujem pekne.
@majkalabka ahoj, ja som nečítala pribalovy leták a dobrala som ich, 10 dni 🤦♀️ po dvoch mesiacoch to konečne ustupuje 🙏 ortopéd mi dal iba niečo od bolesti ale ani to som už nechcela brať radšej. Iba kludovy režim, nič viac. Radšej nechntinich obvodná zmení.

Ano, pozor nan. Precitaj si pribalovy letak, myslim, ze to tam aj pisu. Na internete je vela negativnych reakcii nan, vela ludi skoncilo aj s trvalym poskodenim klbov. Napriek tomu ho vsak vela ludi znasa bez problemov, takze sa bezne predpisuje. Urcite volaj lekarovi, ci nie je alternativa. Ja som z neho skoro skolabovala, dali mi nakoniec Biseptol.