icon

Cisársky rez verzus laparoskopia žlčníka

keksicek
25. jún 2023

Ahojte, mám za sebou 2x sekciu a čaká ma laparoskopicka operácia žlčníka. Bude to lepšie? Menej bolestivé? Menej náročné? Viem, že sekcia je náročná operácia a laparku vraj robia ľavou zadnou, ale ajntak mam zvláštny pocit. Ďakujem za odpovede.

Strana
z2
luliu
26. jún 2023

@lucia0211 povedali mi to pri vyberaní stehov, na žiadnej inej kontrole som nebola

lula3108
26. jún 2023

@lucia0211 to vobec nie tak prisne, davam si pecivo su sunkou aj zeleninu k tomu, nektarinky aj melon, kludne aj sladke. Robila som rizoto s masom a vcera sme grilovali - ja som si maso nalozila do jogurtu a nie do oleja ale potom som si dala aj kukuricu aj zemiaky opekane…zajtra si dam na ranajky tuniakovu pomazanku, akurat tam nedam maslo ale skorej cottage a lucinu🤷🏻‍♀️

panizima
27. jún 2023

@keksicek počas menštruácie nemôžu operovat

andovka007
27. jún 2023

@lucia0211 mala som laparoskopicky. A diétu som držala pár dní nizkotucne nemastne všetko mäso chudé a potom po kontrole mi sám doktor odporučil začať skúšať jedla lebo čím dlhšie budem na diéte tým horšie bude telo prijímať aj "nedietne" veci ale teda mne vybratie žlčníka nijako extra nepomohlo ale to už je iná téma 😏

siska53
27. jún 2023

@lucia0211 mala, ale to uz je skoro 11 rokov, len dietne som, co si pamatam, nic mastne zo zaciatku ( bolo to tazke, lebo som dojcila v tom case). Ak tuku, tak len trosku a postupne som skusala. Myslim, ze do mesiaca som sa vratila k veznemu stravovaniu, len vyprazanemu som sa vyhybala dlhsie.

p.j.jacky
27. jún 2023

@keksicek mne ked dávali termín operácie tak sa pýtali kedy mám mat menzes . A
Dali pred ms 4 dni .

Strana
z2