icon

Cítili ste v nose zápach, ktorý v skutočnosti nie je prítomný?

13. mar 2025

Cítili ste niekto v nose zápach, ktorý v skutočnosti nie je prítomný napr. ja pociťujem už týždeň zápach výfukových plynov a to doslova všade. Je to nejaký zdravotný problém, ako sa s tým vysporiadať??? Vyhľadať lekára?

Strana
z2
nerfka
26. júl 2025
@sondax

@nerfka ahoj ake vystrenia ti robili? Aj MRI hlavy? ORL vysetrenia?
dakujem

@sondax ORL , gastro, RTG zubov všetko negatívne, teraz má čaká mr mozgu a alergologiA

watermelon
28. júl 2025
@sondax

@watermelon, preslo to same od seba? Ja citim tiez vsade cigaretovy dym a casto az mi je z toho na vracanie. Nikto iny nic neciti iba ja. Mala som covid vo februari cca od marca to mam takto, preslo mi to na dva tyzdne a vratilo sa to. Je to velmi nepriemne. Ako si si s tym poradila? Preslo to same od seba?

@sondax ano, presloto same od seba. Ale mala som to dost dlho, skoro rok.

jancibakanci
23. sep 2025

JA to mam uz 5 rok zapach v nose niekedy extra silny niekedy tak light, smrad ako zhorene pneumatiky, hniloba , cigarety vsetko do kopy, zatial nic nepomohlo som objednany na ct hlavy , ale ak niekto nieco vie co pomohlo budem rad, covid som nikdy nemal ani nikto v okoli a uz rok a pol pred kovidom som mal prvy raz , niekedy to trva 2 tyzdne potom mesiac pokoj niekedy 4 dni a pokoj , niekedy zasa mesiac a tak dookola

Strana
z2