Cítite, ako vám v spánku preskakuje srdce?
@pompovadalibor ako to mozes citit, ked spis, zobudis sa, alebo co?
@domkakvet keď už chcem zaspať tak to veľmi cítim aj keď ležím
@pompovadalibor uz sa mi to stalo po strese, daj si magnezium, potom ma to preslo.
@pompovadalibor uz sa mi to stalo po strese, daj si magnezium, potom ma to preslo.
@domkakvet nemôžem magnézium lebo ja beriem bisoprolo magnézium nemôžem
@pompovadalibor cítila som to rovnako, lekarka mi na preventívnej prehliadke zistila nízky obsah draslíka v krvi, predpísala lieky a uvidíme, či to zaberie
@pompovadalibor aj ja to mávam, kedysi som z toho bola extremne vyplašená, len som si kontrolovala tep.. teraz mam z toho nervy, nemôžem si lahnúť na ľavu stranu, lebo mi preskakuje, nemôžem si na brucho, lebo mi preskakuje...
môže to byť z nedostatku minerálov alebo zo zablokovanej chrbtice
@pompovadalibor aj ja to mávam, kedysi som z toho bola extremne vyplašená, len som si kontrolovala tep.. teraz mam z toho nervy, nemôžem si lahnúť na ľavu stranu, lebo mi preskakuje, nemôžem si na brucho, lebo mi preskakuje...
@radulkova presne to iste mám aja tieš som Stoho vistresovana si pozerám jaki mam tep tieš mi tak preskakuje aj bije takí pocit že sa hnet aj zlaknem
@radulkova presne to iste mám aja tieš som Stoho vistresovana si pozerám jaki mam tep tieš mi tak preskakuje aj bije takí pocit že sa hnet aj zlaknem
@pompovadalibor jeeeežiši, to si akej národnosti, že takto píšeš?
@pompovadalibor jeeeežiši, to si akej národnosti, že takto píšeš?
@anonym_a99ebf chceš to naozaj vedieť? Oni sa paradoxne hlásia ku slovenskej.
@domkakvet nemôžem magnézium lebo ja beriem bisoprolo magnézium nemôžem
@pompovadalibor preco by si nemohol magnezium ked beries bisoprolol? Beriem kazde rano 1,25 mg bisoprololu a 2x denne magnezium taurat
@pompovadalibor preco by si nemohol magnezium ked beries bisoprolol? Beriem kazde rano 1,25 mg bisoprololu a 2x denne magnezium taurat
@anonym_66a666 lebo mam veľmi nízky tlak Stoho lebo ja mam aj vysoké tepi

@pompovadalibor ako to mozes citit, ked spis, zobudis sa, alebo co?