Čo je dobré proti padaniu vlasov?
Ahojte co je lepsie na vypadavanie vlasov zinok selen alebo biosil plus ? Ďakujem🙂
presne tak, toto treba riesit zvnutra jednoznacne. cigarety, alkohol - to jednoznacne vlasom neprospieva, ale treba sa pozriet aj na to, co clovek je, ako sa stravuje. to je proste zaklad, tam by som v prvom rade zacala 🙂
Thermal sampon z lekárne plus ako píšete zinok. Veľa zinku ma cibuľa, robila som si zábaly, nastruhat cibuľu, šťavu aj to nastrúhame vmasirovat a dat ku korienkom, na to kúpaciu čiapku a uterák, tak 20 minút. Potom umyť a neboj, nesmrdí.
Za mna jest vela cvikle, rozne semienka, oriesky, jablka, hrusky, neviem ako ostatni, ale mne toto dost pomaha na kvalitu vlasov.
Takisto ma tento problem
presne tak, toto treba riesit zvnutra jednoznacne. cigarety, alkohol - to jednoznacne vlasom neprospieva, ale treba sa pozriet aj na to, co clovek je, ako sa stravuje. to je proste zaklad, tam by som v prvom rade zacala 🙂
@panipanka cigarety ja vobec , alkohol minimalne.. čo z normálneho jedla prosim škodí?

Vypadávanie vlasov nie je len o hormonálnej zmene dôležité je ich rast podporiť hlavne zvnútra...čiže šampóny a kondicionéry nepomôžu ako si každý myslí.. 😊 telo Vám dáva jasný signál, že ho treba prečistiť zvnútra 🙏 Môžte mi kľudne napísať týmto problémom som si prechádzala do nedávna aj ja a tu je môj výsledok 🔥