icon

Čo je dobré proti padaniu vlasov?

princezna211
28. máj 2025

Ahojte co je lepsie na vypadavanie vlasov zinok selen alebo biosil plus ? Ďakujem🙂

kristina_969
28. máj 2025

Vypadávanie vlasov nie je len o hormonálnej zmene dôležité je ich rast podporiť hlavne zvnútra...čiže šampóny a kondicionéry nepomôžu ako si každý myslí.. 😊 telo Vám dáva jasný signál, že ho treba prečistiť zvnútra 🙏 Môžte mi kľudne napísať týmto problémom som si prechádzala do nedávna aj ja a tu je môj výsledok 🔥

ajakinder
Autor odpoveď zmazal
panipanka
28. máj 2025

presne tak, toto treba riesit zvnutra jednoznacne. cigarety, alkohol - to jednoznacne vlasom neprospieva, ale treba sa pozriet aj na to, co clovek je, ako sa stravuje. to je proste zaklad, tam by som v prvom rade zacala 🙂

lukbe
28. máj 2025

Thermal sampon z lekárne plus ako píšete zinok. Veľa zinku ma cibuľa, robila som si zábaly, nastruhat cibuľu, šťavu aj to nastrúhame vmasirovat a dat ku korienkom, na to kúpaciu čiapku a uterák, tak 20 minút. Potom umyť a neboj, nesmrdí.

kiki68
28. máj 2025

Za mna jest vela cvikle, rozne semienka, oriesky, jablka, hrusky, neviem ako ostatni, ale mne toto dost pomaha na kvalitu vlasov.

vevebono
28. máj 2025
@kiki68

Za mna jest vela cvikle, rozne semienka, oriesky, jablka, hrusky, neviem ako ostatni, ale mne toto dost pomaha na kvalitu vlasov.

@kiki68 prečo cvikla? O nej som nepočula ešte

kiki68
28. máj 2025
@vevebono

@kiki68 prečo cvikla? O nej som nepočula ešte

@vevebono vraj to ma nejake latky, ktore pomahaju telu celkovo regenerovat, ale mam to fakt osvedcene, napr ked mi zislo dost vlasov po atb a pod

vevebono
28. máj 2025
@kiki68

@vevebono vraj to ma nejake latky, ktore pomahaju telu celkovo regenerovat, ale mam to fakt osvedcene, napr ked mi zislo dost vlasov po atb a pod

@kiki68 super, vyskúšam, vďaka za tip

kiki68
28. máj 2025
@vevebono

@kiki68 super, vyskúšam, vďaka za tip

@vevebono ako za vyskusanie das tak malo penazi, ze preco nie 😀

vevebono
28. máj 2025
@kiki68

@vevebono ako za vyskusanie das tak malo penazi, ze preco nie 😀

@kiki68 cviklu milujem 😀 len to zaobalim aj pre ostatných stravníkov, že je to nevyhnutné pre moje zdravie 😂😂

terezkaarthuramax
28. máj 2025

Takisto ma tento problem

terezkaarthuramax
28. máj 2025
@panipanka

presne tak, toto treba riesit zvnutra jednoznacne. cigarety, alkohol - to jednoznacne vlasom neprospieva, ale treba sa pozriet aj na to, co clovek je, ako sa stravuje. to je proste zaklad, tam by som v prvom rade zacala 🙂

@panipanka cigarety ja vobec , alkohol minimalne.. čo z normálneho jedla prosim škodí?