Najlepšie metódy liečby prechladnutia a tipy
Verte či nie, vyše 5 rokov som nebola absolutne chora. Nasledujuce otazky budu celkom trapne, no niekde som sa musela nakaziť a už druhý deň kýcham a kvalitne soplím, ráno ma bolí hrdlo. K doktorke sa s takou triviálnosťou nechystám, sú nejaké lieky na vyzdravenie? Podla coho si kupujete sprej do nosa? Užívať nejaké vitamíny z lekárne či stačí zvýšená dávka ovocia? dakujem
zvýšený príjem cečka, k tomu déčko. ja spreje do nosa nepoužívam, ale syn zakaždým, ale kúpi čo mu príde pod ruky. detto na cmúľanie, kúpim čo majú. piť veľa tekutín, najlepšie čaj s medom. ak ťa bolí telo, niečo od bolesti ...
Mne to pripada, ze ci si davam nieco na podporu alebo nie, tak to je aj tak rovnake 🙈 pijem caj s medom a citronom, ale to skor preto, lebo mam odpor k cistej vode, ked som chora 🤷 inak zo sprejov mi vyhovuje muconasal, je mentolovy
Zázvorový čaj, bylinkový čaj s medom a citronom, strepsils, morská voda, mucosolvan, solmucol, calcium a veľa piť
dakujem pekne za rady 🙂 ♥
Modafen, do hrdla jox alebo glimbax, nasad kalobu, sinupret

Silný zázvorový čaj s medom a citronom, nohy do horucej vody. Sprej do nosa nijak specialne nevyberam. Ale ked už sa nedá dýchat, tak morska voda nestačí.
Zvýšit prijem vitaminov - C, D, zinok. Kludne aj v tabletkach.