icon

Čo je to za fľak na koži?

nikpa
25. jún 2020

Vyhodil sa mi asi pred týždňom na ruke z večera do rána. Nijako sa nemení, na dotyk je úplne rovnaký ako zbytok kože, nevyčnieva, nie je drsný, suchy, nesvrbi. Proste len fľak. Nemenila som prášok, mydlo, kozmetiku ani jedlo myslím, ze som nejedla žiadne iné ako obvykle.
Nikdy som nemala žiadnu alergiu ani exem.

Čo je to za fľak na koži?Čo je to za fľak na koži?
Strana
z2
nikuska868
5. máj 2024

@bubinuska dobrý deň. Zistili ste čo to je? Syn má teraz také isté

marisha99
28. máj 2024

@janka3007 zdravim zistili vám niečo , ja mám takýto na ruke ktorý sa zväčšil ale týždeň je rovnaký .. využila som jednu antibiotiká a zajtra sa chystám zas k lekarovi

nikuska868
30. máj 2024

@marisha99 dobrý deň. Čo vám lekár na to povedal? Nám že pokiaľ to nesvrbi a nelupe sa to tak to nechať zatiaľ tak
@marisha99

tdaniela
26. apr 2025

Prišiel niekto nato co to je ? 🙂 tiež sa mi.vyhodil fľak na ruke asi 2 týždne dozadu

jesenzima
Autor odpoveď zmazal
nikuska868
26. apr 2025
@tdaniela

Prišiel niekto nato co to je ? 🙂 tiež sa mi.vyhodil fľak na ruke asi 2 týždne dozadu

@tdaniela u nás to zišlo samo. Neprišlo sa na to z čoho to bolo.

alexandra333
4. máj 2025

@nikpa dobrý deň, prosím vás došli ste k záveru, že čo to je? Mám úplne identický a popisom súhlasí s vasim. Ďakujem vopred za odpoveď.

nikpa
autor
4. máj 2025
@alexandra333

@nikpa dobrý deň, prosím vás došli ste k záveru, že čo to je? Mám úplne identický a popisom súhlasí s vasim. Ďakujem vopred za odpoveď.

@alexandra333 ani nie ale po niekoľkých mesiacoch to začalo blednut až to úplne zmizlo. Nedávala som si na to nič.

alexandra333
4. máj 2025
@nikpa

@alexandra333 ani nie ale po niekoľkých mesiacoch to začalo blednut až to úplne zmizlo. Nedávala som si na to nič.

@nikpa ďakujem vám veľmi pekne za odpoveď. A ešte sa opýtam, aj ste s tým boli u lekára? Lebo mňa začala bolieť dnesnym dňom oblička, tak premýšľam nad spojitosťou.

nikpa
autor
4. máj 2025
@alexandra333

@nikpa ďakujem vám veľmi pekne za odpoveď. A ešte sa opýtam, aj ste s tým boli u lekára? Lebo mňa začala bolieť dnesnym dňom oblička, tak premýšľam nad spojitosťou.

@alexandra333 nie, nebola som. A určite je to bolesť obličky? Náhodou mám dlhoročné ťažkosti s obličkami. Mávala som silné zapaly moc. mechúra, chytené až nadobličky. Sprevádzané pálením a nutkanim na močenie, tmavo-hnedy moč, teplota ale vždy ma bolelo len tam vpredu ako je mechúr, v podbrušku. Chcela som tým len povedať, že obličky asi len tak z ničoho bolieť nezačnu 🙂 Často sa to zamieňať s bolesťou krížov. A teda vždy ma nefrolog upozorňuje len ze si mam dávať pozor na opuch nôh, hlavne členkov a farbu moču, v spojitosti s obličkami. Nikdy žiadne kožné prejavy...

alexandra333
4. máj 2025
@nikpa

@alexandra333 nie, nebola som. A určite je to bolesť obličky? Náhodou mám dlhoročné ťažkosti s obličkami. Mávala som silné zapaly moc. mechúra, chytené až nadobličky. Sprevádzané pálením a nutkanim na močenie, tmavo-hnedy moč, teplota ale vždy ma bolelo len tam vpredu ako je mechúr, v podbrušku. Chcela som tým len povedať, že obličky asi len tak z ničoho bolieť nezačnu 🙂 Často sa to zamieňať s bolesťou krížov. A teda vždy ma nefrolog upozorňuje len ze si mam dávať pozor na opuch nôh, hlavne členkov a farbu moču, v spojitosti s obličkami. Nikdy žiadne kožné prejavy...

@nikpa ďakujem veľmi pekne za odpoveď, ste veľmi zlatá.
Mám problémy s obličkami. Poznám si to už. Len som zvazovala nad nejakým prepojením. Uvidím. Ale ešte raz veľká vďaka 🙂 dobrá rada nad zlato - nie darmo sa tak hovorí 🙂

lijanajanka
13. júl 2025
@alexandra333

@nikpa ďakujem veľmi pekne za odpoveď, ste veľmi zlatá.
Mám problémy s obličkami. Poznám si to už. Len som zvazovala nad nejakým prepojením. Uvidím. Ale ešte raz veľká vďaka 🙂 dobrá rada nad zlato - nie darmo sa tak hovorí 🙂

@alexandra333 zdravím, mne sa tiež spravili také fľaky a mala som zápal močových ciest, práve končím po týždni ATB, tak možno to bude mať spojitosť

Strana
z2