icon

Čo je toto za vyrážku?

denisa87
5. nov 2013

Ahojte,mám to uz asi 3 -tí tyzden,no u lekara som zatial nebola,zacalo to malinkým pupacikom ktory iba svrbel,a bol takej farby ako koža,pred dvoma tyzdnami mi to zacalo opuchat,minulí tyzden to uz aj bolelo,a teraz to vyzera takto,ale uz ho ani necitim,myslim bolest,mam to na bruchu cc 10-12 cm od pupku,na lavej strane,ja viem ze nie ste lekari,ale keby niekto vedel co to moze byt,dakujem za odpoved.. 😔

Čo je toto za vyrážku?
Strana
z2
denisa87
autor
6. nov 2013

@ivanakal aj ja som cakala ze mi to prejde,a figu,este to bolo horsie,a plno nejakej tekutiny,hnisu mi s toho vyslo,blé a to cistenie,fuj..necakaj,chod s tým k lekarovy...ale dobra ti radí ked ani ja som nechcela íst 😀

denisa87
autor
6. nov 2013

@kadri Dakujem 😉

janinah
6. nov 2013

je to furunkul ako už písali,treba to narezať,vyčistiť a možno aj atb,choď na chir. amb. obvodnú

denisa87
autor
7. nov 2013

@janinah bola som vcera,a doki vravel ze je to cysta uz s hnisavým zapalom,mam to narezane,vycistene,dal mi tam nejaku gumicku dotoho aa prelepili,zajtra idem na kontrolu...

erinka87
27. dec 2015

Ahojte všetci pripajam sa k tomuto aj ja lebo mam s tim skusenosti a viem aka je to bolest mala som to už dva krat prvy krat som to mala velmi tak mi to museli rezat na chirurgii a teraz to mam zase pri zadku sa mi urobila prv taka mala vyražka a pomali sa mi zvedčovala ale už som bola na to pripravena hned som si to natierala s gafrovou mastou s ichtamolom a veru mi pomohla hned po 2 dnoch mi to prasklo a vytieklo mi vsetko už sa mi to hoji tak ja by som vam odporučila tuto gafrovu mastičku na tieto hnisave vredy je velmi dobra a učinna vytiahne cely hnis dasa kupit ju v lekarny všetkym prajem rychle uzdravenie ..... 🙂 .... 🙂 S pozdravom Erika 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

skoda1243
30. sep 2016

AJ JA TO MAM TAKE ISTE CO MAM STIM ROBIT

livka75
6. dec 2016

Takze kam s takymto vynalezom?k doktorke+koznej?.alebo len koznej?alebo doktorka+chirurgia?

barboragonova
5. feb 2017

@acer11 ako si to uroobila?mam to iste na bruchu...

aristka
5. feb 2017

@skoda1243
@livka75
@barboragonova kočky toto je atherom a treba s tym ist na chirurgiu ,treba vypustit hnis a vycistitv,robi sa to v lokalke ...

aristka
5. feb 2017

@aristka alebo furunkul ,ale jednoznacne chirurg...

acer11
6. feb 2017

@barboragonova som chirurg amatér 😀 základ je ostrý nástroj a dezinfekcia😉

lenka2023
17. sep 2021

Ďakujem veľmi pekne za rady dievčatá. Mne sa takéto vredy robili po holení, niekedy bol hnis spojeny aj s krvou. Pomohli mi masticky Betadine a masť s ichtamolom. Teraz preventívne po holení dezinfekikujem betadine roztokom, a hydratujem krémom, poprípade este pouzijem Calciovu masticku. Ale v kazdom pripade ak hnis a bolest pretrváva, treba urcite navštíviť dermatológa.

Strana
z2