Čo ma to uštiplo?
Caute baby, pred par dnami sme boli na prechadzke v lesiku, vysla som odtial so 16 stipancami. Celkom ma ale trapi tento. Ma to priblizne 6x6cm. Od akeho hmyzu to moze byt? Dakujem.

@bambulienka25 musis uznat ze prijemne to teda nevyzera😃
na svrbenie skor Dapis. Mne osobne Fenistil nezabera.
@bambulienka25 mam gel na stipance od alpy, aj si to potieram, len sa mi to zvacsuje, tak hadam ziadny kliest to nebol
@terkaaa248 ahoj mala som podobne , potom sa mi to zväčšilo , nakoniec to bola borelióza ..
@terkaaa248 tak to musela byť riadna potvora. Skôr si myslím, že máš alergiu na to postipanie. Dala by som si dithiaden ak máš.
Neni to od kliešťa ?
@szpj doritky, ani ma nestras, my pracujeme na babatku, nemozem mat boreliozu😬
@mirkava dala som si antihistaminika, nakolko som vdeobecny alergik, aj tak nepomohlo riadne
@petulka2021 kliest pri tom nebol.. mala som dlhe leginy, predpokladam ze daka mucha alebo co
@terkaaa248 verím že to nebude ono, držím palce 🍀
Myslite ze s tym treba ist na pohotovost alebo staci pockat do stvrtka na lekarku?
Mna kusol ovad, vyzeralo to podobne. Riesila som to doma, az ma kazdy posiel k lekarovi, ze to nie je dobre. Sla som na pohotovost, dostala antibiotika a nasledne zistili, ze som prekonala boreliozu. Po tejto skusenosti by som sls na pohotovost, radsej..
@vierka05 dobre dakujem
Cosi podobne som mal par rokov dozadu. Zrejme to bol nejaky ovad alebo cosi podobne. Mal som tiez velmi silnu reakciu na jed daneho hmyzu. Vtedy mi normalne spuchol clenok.
Od doktorky som vtedy dostal krem + antibiotika aby mi stiahlo opuch. Pockaj par dni a ak sa ti to nezlepsi tak zabehni k svojmi obvodnemu lekarovi. Ja som tiez isiel az po par dnoch ked uz mi navrelo chodidlo z toho.
Vazne to zrejme nebude, ale ak uz spominali ostatni, mozes dostat antibiotika pretoze ta reakcia je urcite prehnana. Komar toto urcite nebol.
@terkaaa248 Buď ovad alebo aj také malé čierne mušky dokážu narobiť takúto paseku...mne sa to stáva bežne,keď robím v záhrade. Dávam si na to cibuľu. Hlavné je za žiadnu cenu neškrabať si to,lebo vtedy sa to veľmi zhorší a strašne to bolí.
@terkaaa248 môže to byť kľudne borelioza
@terkaaa248 vyzera to ako borelioza, maminu ustipol ovad a trapi sa s tym uz roky. Vo stvrtok k obvodnej a predpisu antibiotika celkove, to treba preliecit. A beru aj krv, ale to uz neviem, kedy, ci aj nie neskor.
Napíš do skupiny Zdravotníci na MK. Držím palce!