icon

Čo mi pomôže na bolesť ramena?

paulafabryova
2. mar 2021

Dievčatá 17 marca som objednaná k neurologovi len kojím nemôžem žiadne tabletky skoro. Viete mi prosím poradiť strašne ma boli zo zadu rameno na pravej strane a ta bolesť vystreľuje aj do hlavy. Niečo overené čo mi pomôže . Máte s tým skúsenosť ? Muž mi to aj masiroval no boli to hlavne na dotyk je to presne na tom mieste kde si na obrázku drží ruku. Ďakujem

Čo mi pomôže na bolesť ramena?
lindusss2016
2. mar 2021

V prvom rade zmenit polohu pri kojeni. Zacni cvicit, najlepsie jogu, ramenami kruzit dozadu, potom upaz ruky a natahuj ich silou od seba, cviky na krcnu chrbticu. Skus aj suche teplo. Ale hlavne si davaj pozor na to kojenie, ake stare je dieta?

simsalabim
2. mar 2021

@paulafabryova pomoct moze https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/elmeta... Ale over si, ci sa moze pri dojceni - skor myslim, ze ano, lebo sa aplikuje iba lokalne. Je volnepredajny.

paulafabryova
autor
2. mar 2021

@lindusss2016 5 mesiacov 😏

lindusss2016
2. mar 2021

@paulafabryova no tak ak kojis po sediacky, tam mas odpoved na pricinu tvojej bolesti. Taky velky cuciak uz zvladne rozne polohy 😁 najdite si nejaku vhodnejsiu pre teba, napr.po leziacky, ale ked ty sedis a drzis ho v rukach, tak sa to mozno nezda, ale je to obrovska zataz na krcnu aj hrudnu chrbticu a na ramena. Ramena vzey, ked si to uvedomis, zasuvaj dozadu a dolu, nie tak dozadu, aby si davala lopatky k sebe, ale naopak aby si tahala lopatky do sirky od seba. Ver mi, mam odkojenych 5 rokov a este pokracujeme a som lektork jogy, na bolesti pohyboveho aparatu treba cvicit a upravit zivotne navyky

paulafabryova
autor
2. mar 2021

@lindusss2016 Ďakujem veľmi pekne 😇 za radu. Masáž aj cvičenie mi to uvoľnilo. Budem v tom pokračovať

roja01
2. mar 2021

@paulafabryova dr.Popov Jirocova mast po Sk Pagastanova. Tych je sice spusta ale od dr.Popova s hnedym vickom je vynikajuca. Je to oskusane na viacerych....

roja01
2. mar 2021

JIROVCOVA v som zabudla a oj d v slove odskusane

paulafabryova
autor
3. mar 2021

@roja01 ďakujem veľmi pekne 🙂