icon

Čo mi pomôže na žily?

llenka014
24. jún 2021

Čo pomôže na takéto žily

Čo mi pomôže na žily?
Strana
z3
rebekamarcusko
25. jún 2021

@mariejenka mam detralex,gel cedralex aj pancuchy,ktore sa snazim nosit ked sa da,ale v tomto pekle mam radsej doma vylozene nohy a nic nerobim. Difam,ze po porode sa mi to upravi. Je zaujimave,ze to mam len na jednej nohe. Druha je uplne pekna,cista...

llenka014
autor
25. jún 2021

@klip0 ale je zvláštne že z ničoho nič mi takto začalo byt nemala som zle obdobie ani nič podobne, preto neviem či to je psychika všetko

klip0
25. jún 2021

@llenka014 ale to sa proste stáva, ale treba ísť k psychiatrovi a akceptovať liečbu, prečo nejdeš ? Naozaj ma to zaujíma ? (Nepýtam sa v zlom)

llenka014
autor
25. jún 2021

@klip0 dnes som volala v pondelok sa mám ozvať lebo už tam dr nebola, lebo ja si nemyslím že to všetko čo sa mi vždy deje je len psychika je to zvláštne že z ničoho nič psychika fuč to je dosť divne premna

klip0
25. jún 2021

@llenka014 keď budeš mať nastavenú liečbu uvidíš že ti bude lepšie. Už si viac krát písala že zajtra pôjdeš k psychiatrovi a podobne a stále nič, tak v pondelok choď a už to neodkladaj, takto si len ubližujes. Nieliecena psychika tiež môže nechať následky tak keď sa tak bojíš o seba tak to ries

llenka014
autor
25. jún 2021

@klip0 áno ja som sa pýtala aj psychológa čo ďalej nech mi nejaké psychiatra dobrého odporučí ale povedal že stačia sedenia

klip0
25. jún 2021

@llenka014 tak sama vidis že nestačia

mariejenka
25. jún 2021

@rebekamarcusko tiež som mala pocas tehotenstva tak,a tiež mal len na jednej nohe,.mne sa to neupravilo,o dva týždne idem na dalsie sono a potom neviem co urobím 😳 operáciu velmi nechcem.
Drz sa a nôžky hore 🍀

rebekamarcusko
25. jún 2021

@mariejenka juj boze,no ak mi to neorejde,tak to budem muset riesit. Urcite toto nechxem mat na nohe. Mne dali kontrolu po porode,tak budem dufat,ze mi to prejde.dakujem,aj ja ti drzim palceky aby sa ti to dalo dokopy. 🥰

Strana
z3