Čo mi pomôže na žily?
Čo pomôže na takéto žily

@malinoismum asi tak...buď fakt si to uvedomi,alebo bude žiť v neustálom strese..a to nie je život
@irusa To je psych. Diagnoza - ale to my zdraví asi nepochopíme - len bohužiaľ, mrzi ma ,
že tu aj blízki nezakročia- vies, niekto, kto nepozna / nepamätá si /
s čím prispieva sa jej môže vysmiat, pripadne premotivovanych expertiek na XXX chorôb ktoré ju podporia dokonca i v tom, že by to bola rakovina je ti tiež dosť…. Toto je tiež nebezpečne….
Pozri ocividne ti psychoog nestaci a ke dost mozne,ze budes potrebovat lieky. Nie je ti hanba,je to tak isto choroba ako tieto tvoje ,,zily",ktore si myslis,ze choroba je. Mozes mat aj choru dusu,nie len telo. Skus vazne toho osychiatra,tuto nie je ziadeb doktor house,ktory ta diagnostikuje a urobi ti zo zil,alebo stahovania v krku,alebo busenia srdca nejaku vynimocnu chorobu....
@malinoismum ako ja ju chápem.. vďaka tetanii som bola na tom podobne,no netreba sa poddať a užívať si každý deň,čo nám je dopriaty
@malinoismum no to nie je..chytí ťa to kdekoľvek, vysoký tlak,tep nad 160, triaška, mdloby,sucho v ústach,pocit,že odpadneš.. normálne mám vtedy problém aj niečo povedať...niečo strašné, človek má problém niekam ísť ( už som mala problém aj ísť do práce ),lebo nikdy nevieš kde ťa to prepadne a či neodpadnes...a k tomu som v kancli sama..no bojujem
@malinoismum Neberie ani lieky od kardiológa, ktoré by jej okrem iného pomohli sa trochu aj uvoľniť z toho neustáleho napätia, lieky od psychiatra by nebrala dupľom.
Opakovane píše do poradne, skupiny a fóra, opakovane jej lekári vyvrátili jej obavy, vyberie z lek. správy nejaké slovíčko a opäť si ide svoje. Ja ju už ľutujem, lebo takýmto tempom z tohto neustáleho stresu si môže privodiť skutočné problémy a lekári ju už nebudú musieť brať vážne.
@malinoismum ďakujem pekne..si zlatá 😘
@llenka014 ti poslem fotky mojich zil ?? na nohách, po tehotenstve mam kŕčové jak koľaje a velmi narocne dieta, čo som od októbra min.roku do teraz nemohla nikam! Od neho...cize asi riešiť lekara pre seba. Tak sa uvedom, choď k psychiatrovi...lebo ked si pobehala kardiológa, cievneho a nic ti nezistii,tak to mas v hlave, ale veď ty to vieš.
@mariejenka žiadneho cievneho som nepobehsla 🙂
@llenka014 prestahovať sa do chladnejsieho podnebia. Je horuco, velmi horuco. Ak velmi nemas kam s peniazmi, kup nieco ako detralex pre lepsi pocit.
@sasanka605 áno lioton gél si idem kúpiť 🙂
@malinoismum Vieš, možno je v tom sama, no o to ťažšie sa s tým bojuje. A takto u lekárov si vynucuje tú chýbajúcu pozornosť. 😕
@llenka014 Prečo Lioton? Nič nekupuj, ruku máš zovretú, je teplo a máš chudunkú ruku, nič tej ruke, ani žilám nie je, viac ti uškodí ako pomôže.
@llenka014 no ale tak chod k cievnemu,ked ta to boli. Spravi sono a hned ti povie ci tam nieco mas. Ked ta toto boli vies si predstavit co je so mnou? A to ma neboli stale a nemam tam absolutne nic.ani zapal ani trombu. Tvoje zily su ok su navrete z tepla. Len tak aby si si to vedela porovnat...
@rebekamarcusko no lekár má k cievnemu neposlal, nerobila by so. To pokial by som necítila v tej žile pulzujúci tlak
@llenka014 pocas pandemie nepotrebujes ani vymenny listok. Mozno keby si sa tak nesledovala ani ten pulzujuci tlak necitis
@rebekamarcusko no veľa krát odomna pýtali bez lístka nevzali
@llenka014 a toho psychiatra si uz riesila?
@llenka014 tak sa objednaj
@rebekamarcusko uff,moja. To je teda..beries nieco na tie zily, kompresné pančuchy ti nepredpisali? Mala som rovnaké, viem ze si tehotná, tak toto je ako za trest este aj kŕčové...a v tomto pekle.

@irusa už je v ňom…