icon

Čo mi zaberie pri chrípke?

lentajeho
22. dec 2021

Ahojte, prosím vás, čo mi zabere rýchlo aby som bola do pár dní fit? Mám len chrípku, mám teploty, kašeľ a nádchu a od včera ma bolí neskutočne hlava môže to byť aj od nádchy? Ďakujem

lauristrk
Odpoveď bola odstránená
nika1971
22. dec 2021

zazvorovy caj s medom, ibalgin a vylezat...a dobry kuraci vyvar (ak ti ho ma kto urobit)

kacena4
22. dec 2021

s liekmi 7 dni bez tyzden - vyber si

jankapepe
22. dec 2021

@lentajeho s covidom správna otázka.

enoula
22. dec 2021

Len cas... Za pár dni sa to proste neda, radsej doliecit poriadne ako niest nasledky a nech sa ti nejaky príznak vracia potom... Vylezat, vypotiť, týždeň určite rataj

marco2
22. dec 2021

Ja som mala tie iste príznaky a po 5 dňoch bol z toho covid, trvalo to dva týždne

mamina0078
22. dec 2021

Mne pomaha Theraflu, vitaminy C, D3, hliva ustricovita, sprej do nosa, Sinupret, ak je drazdivy kasel na vecer antihistaminikum a naparovanie. A caje bylinkove, so zazvorom. A bolest hlavy urcite moze byt z upchatych dutin. Ja teraz tiez mam chripku, rovnaké priznaky a covid to nie je - robila som si opakovane testy.

monika494
25. dec 2021

@jankapepe mna bolela, pri covide, tak, ze ma pichalo a bolest bola raz na spankoch, raz na zahlavy, atd. Na chripku inak naj je horuci napoj...

tom_i
25. dec 2021

Hlavne veľa tekutín teplé čaje treba to utopiť. A ležať keď môžeš. Žiadny mobil. Proste vypnúť.

triptamiiinka
26. dec 2021

@lentajeho určite zelene potraviny konkrétne chlorela vo vysokých dávkach vždy postaví na nohy piť čaje a jest vela ovocie, kľúdovy rezim