Čo môže byť hrčka na kľúčnej kosti?
Chcem sa opýtať či by mi niekto vedel poradiť čo to môže byť? Je to tvrdé ako kosť, ale nie je to úplne guľaté, nepohybuje sa to, skôr to vyzerá ako časť tej kľúčnej kosti.

@anonym_autor už by som bola u doktora. A to vyrástlo zo dňa na deň? Už pri prvom náznaku "hrce" by som išla..
Nie je to riadne zdurená uzlina?
@anonym_autor už by som bola u doktora. A to vyrástlo zo dňa na deň? Už pri prvom náznaku "hrce" by som išla..
@jesenzima je to tvrdé, práveže neviem či to tam bolo, nie je to ani cítiť ako hrca, skôr ako výrastok na kosti, nemá to také okraje ako uzlina, že ju cítiť takú gulatu
@jesenzima práveže som bola asi týždne dozadu na krv a všetko bolo ok, aj leukocyty aj hemoglobín
@anonym_autor ihneď lekár
Treba ist k doktorovi. Ja mám tiez ale viac v strede medzi kostami a o dosť väčšie. Bola som na sono, 2 doktorky mi to kontrolovali. Mne sa ževraj robia také hrčky pod kožou, lipomy ci ako tomu nadávaju. Ale určite to treba dať skontrolovať.
@anonym_autor ihneď lekár
@mdse a je to aj na pohotovosť či skôr k lekárpvi svojmu?
@anonym_autor neudrela si sa na to miesto nedávno?
To ti narástlo zo dňa na deň? Divné. Ja by som si vydupala sono. Lipomov mám plné telo, ale hýbu sa. Nádory sú tvrdé ako guma a nehybu sa...
Treba ist isto nevykaslat sa na to..moze to byt len uzlina ale aj rakovina..tusim tej moderatorke pariskovej sa to takto prejavilo.ona si to ani nevsimla ale niekde vystupovala v tv a otec jej hned volal potom ze si vsimol hrcu.isla a bum hodkinova ci dako takk sa vola ta choroba...nechcem ta strasit.ale nevykasli da na to
To ti narástlo zo dňa na deň? Divné. Ja by som si vydupala sono. Lipomov mám plné telo, ale hýbu sa. Nádory sú tvrdé ako guma a nehybu sa...
@tilly práveže to je ako kosť, ani to nie je nejako guľovite, skôr to vyzerá ako časť tej kosti. Ja mám 2 malinké deti a nonstop ich nosím, už aj celkom dosť vážia, tak či to nemôže s tým súvisieť
Treba ist isto nevykaslat sa na to..moze to byt len uzlina ale aj rakovina..tusim tej moderatorke pariskovej sa to takto prejavilo.ona si to ani nevsimla ale niekde vystupovala v tv a otec jej hned volal potom ze si vsimol hrcu.isla a bum hodkinova ci dako takk sa vola ta choroba...nechcem ta strasit.ale nevykasli da na to
@henka123123 jasne, pôjdem k doktorke a vypýtam si sono a keby to bolo niečo zle, tak to hneď tam budú vidieť?
A čo je na tom zvláštne je, že keď sedím normálne tak to nie je cítiť, iba keď dám plecia dozadu. Lenže celkovo mám problém s krkom, podľa mňa z toho nosenia, svaly ponatahovane, ubolené, často ma ťahá v krku
No co na to povedat.Urcite ste dost bystra na to,aby ste aj dama vedela bez nasich komentarov,ze toto moze byt velmi vazny problem,takze neodkladat a okamzite zajtra rano smer lekar.Na rakovinu sa bezne testy nerobia v zakladnom krvnom obraze,takze musi to vidiet lekar a urcit co dalej.Mate 2 male deti,nie je co odkladat.
Moj syn mal presne taku hrcku. Ako keby mala gulicka, tvrda ako kost, nepohybliva, na konci klucnej kosti. Tiez sa mu to zrazu urobilo. Boli sme u lekara, u ortopeda, na RTG, robili odbery a nikto neprisiel na to, co to je. Chodili sme s tym na kontrolu kazdeho pol roka, nerastlo to ani nebolelo, usudili, ze asi nejak vyrastok na kosti. Po asi roku a pol to proste zmizlo.
A čo je na tom zvláštne je, že keď sedím normálne tak to nie je cítiť, iba keď dám plecia dozadu. Lenže celkovo mám problém s krkom, podľa mňa z toho nosenia, svaly ponatahovane, ubolené, často ma ťahá v krku
@anonym_autor dobrý deň ,zistili ste čo bola tá hrčka ?

@anonym_autor navštívte čím skôr doktora. Je tu aj skupina zdravotníci ale asi vám poradia to iste