icon

Čo môže urýchliť rast vlasov?

3. dec 2025

Nemáte nejaké overené tipy kľudne aj kozmetika aj vitamíny potraviny… čo môže naozaj že zrýchliť rast vlasov ? Napr po chemoškach

stellarstar
3. dec 2025

Forcapil tabletky

anonym_f1354b
3. dec 2025
@stellarstar

Forcapil tabletky

@stellarstar L cystin ( E921 - radsej ani nepisu) - nebezpecny, v mnohych krajinach zakazany (napr. aj v Cesku), oxid titaničitý, oxid železitý (E171, E172) Oba priemerne skodlive, ale alergeny. Skoda, ze vitaminov B6 a B12, obsahuje zalostne malo, tie su proti vypadavaniu velmi dolezite... Vitamin E stimuluje rychlejsi rast vlasov, ten neobsahuje vobec. Ma sice vela zinku, ktory je dolezity pre vlasy, ale pozor, so zinkom opatrne, lebo vypadavanie vlasov moze sposobit aj jeho nedostatok, aj jeho prebitok v tele... Proti vypadavaniu ma vit. D, B5. B6 a biotin, takze to je OK...
Tento doplnok mi pripada skor na kvalitu, lesk a pevnost vlasov ako proti vypadavaniu, aj ked pomoze urcite, ale zlozenie je slabucke.

stellarstar
3. dec 2025
@anonym_f1354b

@stellarstar L cystin ( E921 - radsej ani nepisu) - nebezpecny, v mnohych krajinach zakazany (napr. aj v Cesku), oxid titaničitý, oxid železitý (E171, E172) Oba priemerne skodlive, ale alergeny. Skoda, ze vitaminov B6 a B12, obsahuje zalostne malo, tie su proti vypadavaniu velmi dolezite... Vitamin E stimuluje rychlejsi rast vlasov, ten neobsahuje vobec. Ma sice vela zinku, ktory je dolezity pre vlasy, ale pozor, so zinkom opatrne, lebo vypadavanie vlasov moze sposobit aj jeho nedostatok, aj jeho prebitok v tele... Proti vypadavaniu ma vit. D, B5. B6 a biotin, takze to je OK...
Tento doplnok mi pripada skor na kvalitu, lesk a pevnost vlasov ako proti vypadavaniu, aj ked pomoze urcite, ale zlozenie je slabucke.

@anonym_f1354b mne začali padať vlasy po zmene euthyroxu a toto mi bolo odporučené a veľmi mi pomohlo

anonym_f1354b
3. dec 2025
@stellarstar

@anonym_f1354b mne začali padať vlasy po zmene euthyroxu a toto mi bolo odporučené a veľmi mi pomohlo

@stellarstar ak ti pomohlo iba toto, tak si nemala vazny problem. Iba nedostatok vitaminov. Aktualne jej biotin ani zinok nepomoze. To skor metionin.

kacenocka2
3. dec 2025

Biotin,vlasy a nechty mne posilnilo

zara3
Včera o 00:11

@anonym_autor ja to hovorim furt, rozmarynovy olej

martinellacka
Včera o 09:37

Vies co, pomohol mi biotin. Najprv som rozne doplnky poskusala, kadejake znacky, ale potom mi odporucili znacku Emfiore. Uzivam od nich Vitahair a za mna super ♥ 👏