Čo na boľavý žalúdok?
... pre dospeleho?
ako upokojit? co vam pomaha okrem matoveho caju?
dik
@zvedavamt
@lenadka
@katja78 diky baby. nechcem nic prekryvat tabletkami. mam diastazu, cize mi prekticky nefunguje brusny lis, a prilis osm si namahala brucho. syn bol chory, vzdy som k nemu musela vstat, ale ked som zaspala, v noci, vstala som prudko, nesetrne, proste som sa zlakla, a boli ma ako keby som robila bruskaky, co normalne nesmiem.
uz je dobre, ani chalanov nezdviham, lebo su moc tazki, ale toto mi uskodilo. jem teraz menej, snazim sa brucho nenamahat, a pijem matovy caj. len som chcela este nieco, lebo je to velmi otravne 😒 😒
Na ukludnenie pri strese je dobra tinktura z valeriany,dostat v lekarni nalievanu, 50ml cca 2,5eur. Vyhodou je, ze neovplyvnuje pozornost, len ukludni nervovy system bez pocitu ospalosti. Medovka je ties fajn skorej pred spanim, levandula, Rooibos. Pit letne napoje, nic studene a bublinkove, kym sa brusko ukludni. A dobru knizku k tomu potrebnemu odpocinku. Napriklad takutok
http://www.ulozto.cz/xWBJwdH/kevin-leman-8-knih...
mne vzdy pomoze BUSCOPAN...
@xlucia
Ahoj, no pravdu povediac, to sa tazko radi, ked nemas nic konkretne,z coho ta zaludok boli...moze to byt hocico, aj zapal zaludka alebo helikobakter. Odporucila by som ti vysetrenie, kde chodime cela family, vola sa to NLS diagnostika alebo biorezonancia. Mozno si o tom pocula, my chodime k doktorke Tomovej a ona je fakt super, cena u nej za vysetrenie je iba 15€ a tam ti ona zisti presne ,co to mas a na zaklade toho aj vypracuje cielenu liecbu prirodnymi preparatmi. Takto zbytocne budes na sebe experimentovat a jest mozno kopec zbytocnych veci, za kt. len vyhodis peniaze a ucinok sa nedostavi....taketo podobne problemy maval aj bracho a tuto mu zistili,ze ma malo traviacich enzymov, psieho bacila, chlebovu plesen a poskodeny zlcnik, tak preto hovorim, tazko ti tu poradit, ked ako vidis pricin je velmi vela, co to mozu sposobovat. Ak by si chcela na taketo vysetrenie zajst, dam ti kontakt, kde sa mozes objednat. Som si ista,ze by ti pomohla, tak ako nam vsetkym....
Na boľavý žalúdok odporúčam Chioskú Mastichu. Uľaví žalúdku bez ohľadu na dôvod bolesti. Pri strese výborne zaberie žutie surovej mastichy, žuvanie ako také uľaví stresu a masticha zase výborne pôsobí na žalúdok. Je to čisto prírodný prostriedok, ktorý pomôže aj pri helikobaktérovi pylori a žalúdočných vredoch a ďalších tráviacich problémoch.
ahoj, nedavno vysiel v pravde jeden clanok o potravinach, ktore pomahaju zaludku. Prospesne su med, sojove mlieko, lanove zrniecka, ovsene vlocky, banan, zeler, stava z kyslej kapusty, a okrem matoveho caju aj kamilkovy. Posielam ti aj ten link, pisu tam podrobnesie o tychto potravinach a ich specifickych ucinok, pozri tu
http://zdravie.pravda.sk/zdrava-vyziva/clanok/2...

No hlavne odstranit pricinu bolesti, lebo prekryvanim doplnkami sa moze clovek dopracovat ku kadejakej chorobke.
Na zaludok su dobre vsecky horke caje, aby pretravilo,ale ak je tam iny problem, moze sa tym aj uskodit.
Treba si prebrat jedalnicek a zhodnotit,co by mohlo sposobovat problemy.
Prip treba porozmyslat, co clovek nemoze stravit vo svojom zivote ? Telo len odraza citovy stav cloveka.