Čo na herpes na pere?
Prosím Vás neviete ni poradiť nejaký nie moc drahý gelik na herpes na pere? Gel preto aby nebol vidno v práci..vďaka 😊
propolisova tinktura, acyclovir stada - staci to raz dvakrat do dna natriet. Alebo neviem ako sa vola, je aj tonovany krem na herpes, v lekarni ti povedia 🙂
Dnes som sa práve zobudila s herpesom, ešte sa len tlačil, mám konopný olej
https://www.magister.sk/cannaderm-cannadent-ser...
Ja hned ako citim si zacnem natieram s hojivym zazrakom z oriflame a ani mi nevyjde von, ale zas mojej mame to vraj nefunguje, treba vyskusat :D
Zinková masť 🙂
Herpesin gel volne dostupny ale najlepsie ak mas tabletky Herpesin co su ale na predpis, posobia ovela silnejsie a zvnutra
...Aj keď, tá je chvíľku vidieť než sa vstrebe :/
@marcellka32 ten používam aj ja👍
@marcellka32 aj ja používam tuto vodičku, niekedy mi tiež herpes ani nevyjde. Každopádne určite skracuje dobu liečby.
Koloid
@x_mery_x z hojiveho koncim ja osobne ako kacica a uz ked vyjde tak ešte horsie, lebo nevysusuje 😁 nema ani len ziadnu ucinnu latku proti herpesu, cize ja myslim ze je to skor nahoda ak niekomu funguje.
@marcellka32 ten je výborný aj na afty... Na herpes som este nepouzila, nebolo kedy😁
u nás doma len Zovirax duo, stačí nám 1-2 dni a máme po. Ale my to podchytíme hneď ako zistíme že sa tlačí...

Zovirax duo je to mastička ale nie je ju veľmi vidno ak ju rozotrieš alebo Herpik (roztok) ale ten dosť štípe a je menej účinný oproti zoviraxu.