icon

Čo na herpes na pere?

baja_24
6. sep 2021

Prosím Vás neviete ni poradiť nejaký nie moc drahý gelik na herpes na pere? Gel preto aby nebol vidno v práci..vďaka 😊

gdpr
6. sep 2021

Zovirax duo je to mastička ale nie je ju veľmi vidno ak ju rozotrieš alebo Herpik (roztok) ale ten dosť štípe a je menej účinný oproti zoviraxu.

simca06022011
6. sep 2021

propolisova tinktura, acyclovir stada - staci to raz dvakrat do dna natriet. Alebo neviem ako sa vola, je aj tonovany krem na herpes, v lekarni ti povedia 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
marcellka32
6. sep 2021

Dnes som sa práve zobudila s herpesom, ešte sa len tlačil, mám konopný olej
https://www.magister.sk/cannaderm-cannadent-ser...

x_mery_x
6. sep 2021

Ja hned ako citim si zacnem natieram s hojivym zazrakom z oriflame a ani mi nevyjde von, ale zas mojej mame to vraj nefunguje, treba vyskusat :D

nat66
6. sep 2021

Zinková masť 🙂

merynka33
6. sep 2021

Herpesin gel volne dostupny ale najlepsie ak mas tabletky Herpesin co su ale na predpis, posobia ovela silnejsie a zvnutra

nat66
6. sep 2021

...Aj keď, tá je chvíľku vidieť než sa vstrebe :/

ailiba
6. sep 2021

@marcellka32 ten používam aj ja👍

hablko2
6. sep 2021

@marcellka32 aj ja používam tuto vodičku, niekedy mi tiež herpes ani nevyjde. Každopádne určite skracuje dobu liečby.

anjelaa
6. sep 2021

Koloid

simca06022011
7. sep 2021

@x_mery_x z hojiveho koncim ja osobne ako kacica a uz ked vyjde tak ešte horsie, lebo nevysusuje 😁 nema ani len ziadnu ucinnu latku proti herpesu, cize ja myslim ze je to skor nahoda ak niekomu funguje.

@marcellka32 ten je výborný aj na afty... Na herpes som este nepouzila, nebolo kedy😁

magdalenal
7. sep 2021

u nás doma len Zovirax duo, stačí nám 1-2 dni a máme po. Ale my to podchytíme hneď ako zistíme že sa tlačí...