Čo na svrbenie pošvy?
Strašne ma to svrbí čo na to používaťe nejaké babské recepty??
@alexk12 jogurt????
@simonka9090 smer gynekolog - vytere, kultivacia. A liecba.
Ziadne babske recepty.
A nesexuj, pokial sa nepreliecis.
@simonka9090 canesten combi, alebo jemamazol. Voľné dostupné v lekárni.
Rosalgin na vyplachovanie odporucam
Za mňa imtímne mydlo z Lidlu za 1,29€. Osobne mne pomohlo na tieto tažkosti.
Ja dom používala počas tehotenstva a aj teraz multigyn aktigel a som veľmi spokojná
Ale hlavne je potrebné vyhnúť sa sladkému, to mi potom robilo veľké problémy
@lulka321 tež odporúčam
@simonka9090 Mne sa vždy osvedčí canesten combi (krém a tabletka), používala som hocičo iné, gynekologička mi predpísala rôzne vaginálne tabletky, ktoré mi nikdy nepomohli na mykózu a vždy keď použijem kombináciu krému a tabletky mi to pomôže 🙂
@simonka9090 ahoj, tak určite by som išla na vyšetrenie lebo voľnopredajné produkty môžu byť len zbytočný boj.. Záleží čo ti to spôsobuje.. Ale inak aj aviváz môže byť problém, ja už na spodnú bielizeň nepoužívam.. Občas mávam svrbenie zvonka po menzese a pomáha mi umyť zvonka vodou do ktorej dám pár kvapiek tea tree oil, stačí mi to urobiť 1-2x a mám pokoj..
Sama si s tym dozaista nepomozes. Bude najlepsie ist na vysetrenie ku zenskemu dr. A ten ti povie aka by bola vhodna liecba, najcastejsie davaju cipky, aspon ja som tak mala a k tomu som si v lekarni este brala aj Wobenzym, lebo som vela pocula o tom, ze zlepsuje ucinok antibiotik a teda oplatila sa tato kombinacia, lebo som sa toho zbavila pomerne rychlo a natrvalo 🙂
@gastanka32 ved 95e to stojí 😁
@simonka9090 to najvacsie balenie tak stoji, ale mne to pomohlo, takze ja neprizeram moc na cenu, ale skor na to, aby som sa co najskor z problemov dostala a aby som bola v pohodicke 🙂
dobrý deň prajem. Mám problémy zo svrbením ženských orgánov, občasným pálením pri močení. Kvasinka sa vylúčila už som bola aj na imunológii všetko je OK na urológii tiež a chystám za zmeniť kožného lekára. Stretol sa s tým niekto. Používam bavlnené spodné prádlo neznesiem vložky a lubrigant už vôbec nie. S manželom už nefungujeme 5 rokom po intimnej stránke kvoli tomu. Som takpovedzac v slepej uličke

@simonka9090 jogurt