icon

Čo pomáha pri rannej únave?

15. apr 2025

Ja dokazem byt takto rano možno hodinku hore, ale potom pride taká únava ze proste musím si ísť ľahnúť.. nič nevládzem robit. Čo prosím pomôže.

deti95060810
15. apr 2025

v noci nespíš? koľko hodín spíš?

autor
15. apr 2025

@deti95060810 v noci sa vela budim. Aj ked zaspim po 20 tej čj o polnoci mam.proste ten problem. Tak u mna kolko hodin spim nehra rolu

mischy00
15. apr 2025

Daj si urobiť rozbor krvi, možno si anemicka

autor
15. apr 2025

@mischy00 to znamená že mám malo železa? Lebo toto som mala ked som bola mladšia... Aj som chodila na hematologiu a potom to uz nik neriešil.

mischy00
15. apr 2025

Áno, nedostatok železa.....to spôsobuje únavu bez zjavnej príčiny

vanilkovazmrzka
15. apr 2025

Kup si zelezo, pred spanim nepozeraj do telky a telefonu minimalne hodinu, nejedz pred spanim minimalne 2 hodiny, trochu sa ponatahuj pocvic, precitaj si nejaku knihu. Ked sa ti upravi spanok, nebudes rano rozbita

ivangeline
15. apr 2025

Pohár vody, rozcvička, režim.

cukroska
15. apr 2025

A to nepracuješ si doma?

cukroska
15. apr 2025

@mischy00 Aj áno aj nie...je veľa príčin. Paradox je,že ja som unavená vždy a často ,práve častému nočnému budeniu,ponocovanie,nočné a vôbec som si nevšimla,že mám anémiu. Všetko zvládam, lebo musím.
Pretože ja to už tak neberiem, naučila som sa fungovať tak a únavu riešim kávou, prácou čo ma baví. A keď je už veľmi zle raz za čas v nočnej aj energeťák.Ale väčšinou káva a sladké.
Som darca a až pru darovaní som zistila ,že homoglobín 78 .Aj pani primárka mu vraví, ci necítim únavu. Vravím ani nie pretože ja som unavená furt už 20 rokov haha

autor
15. apr 2025

@cukroska dôchodok. Kofeinove pijem len Kofolu.kavu neľubim. Energeťak mi nepomohol. Ja rada tvorim bavi ma to ale ked som unavena nevladzem to robit.

autor
15. apr 2025

@vanilkovazmrzka ano to je moj ciel

cukroska
15. apr 2025

Ja kávu milujem najviaaac aj keď mi nepomáha, ale nahováram,že áno 😀 Energeťák raz dva krát za rok keď je už veľká kríza 😅Ale ja som prrd nočnou dvanástkou nikdy nespala.Takze v podstate som tahala vždy 24-25 hodín na nohách.