Čo pomáha pri rannej únave?
Ja dokazem byt takto rano možno hodinku hore, ale potom pride taká únava ze proste musím si ísť ľahnúť.. nič nevládzem robit. Čo prosím pomôže.
@deti95060810 v noci sa vela budim. Aj ked zaspim po 20 tej čj o polnoci mam.proste ten problem. Tak u mna kolko hodin spim nehra rolu
Daj si urobiť rozbor krvi, možno si anemicka
@mischy00 to znamená že mám malo železa? Lebo toto som mala ked som bola mladšia... Aj som chodila na hematologiu a potom to uz nik neriešil.
Áno, nedostatok železa.....to spôsobuje únavu bez zjavnej príčiny
Kup si zelezo, pred spanim nepozeraj do telky a telefonu minimalne hodinu, nejedz pred spanim minimalne 2 hodiny, trochu sa ponatahuj pocvic, precitaj si nejaku knihu. Ked sa ti upravi spanok, nebudes rano rozbita
Pohár vody, rozcvička, režim.
A to nepracuješ si doma?
@mischy00 Aj áno aj nie...je veľa príčin. Paradox je,že ja som unavená vždy a často ,práve častému nočnému budeniu,ponocovanie,nočné a vôbec som si nevšimla,že mám anémiu. Všetko zvládam, lebo musím.
Pretože ja to už tak neberiem, naučila som sa fungovať tak a únavu riešim kávou, prácou čo ma baví. A keď je už veľmi zle raz za čas v nočnej aj energeťák.Ale väčšinou káva a sladké.
Som darca a až pru darovaní som zistila ,že homoglobín 78 .Aj pani primárka mu vraví, ci necítim únavu. Vravím ani nie pretože ja som unavená furt už 20 rokov haha
@cukroska dôchodok. Kofeinove pijem len Kofolu.kavu neľubim. Energeťak mi nepomohol. Ja rada tvorim bavi ma to ale ked som unavena nevladzem to robit.
@vanilkovazmrzka ano to je moj ciel
Ja kávu milujem najviaaac aj keď mi nepomáha, ale nahováram,že áno 😀 Energeťák raz dva krát za rok keď je už veľká kríza 😅Ale ja som prrd nočnou dvanástkou nikdy nespala.Takze v podstate som tahala vždy 24-25 hodín na nohách.

v noci nespíš? koľko hodín spíš?