icon

Čo pomôže na dusivý kašeľ u dospelých?

chiarabarbora
7. feb 2025

Prosím vás čo pomáha na dusivy kašeľ.
Už asi týždeň u dospelého. Na večer je to najhoršie.
Strašne ťažko sa mi vykasliava takže niečo čo by mi pomohlo odkasliavat a ten hnusný pocit dusenia ale saturaciu mám ok

athena27
7. feb 2025

@chiarabarbora ahoj, pokiaľ myslíš nejaké babské rady okrem lekára a liekov tak mne vždy pomôže keď mám dusivý kašeľ (hlavne v noci) dať si trošku mlieka s maslom a medom.. upokojí ma to prestanem toľko kašlať.. a inak je vhodné naparovať sa, a ozaj je dobrý čaj Tatranská priedušková zmes .. len to trvá dlhšie sa liečiť s čajom

taktotedanie
7. feb 2025

@chiarabarbora solmucol

mamamasama
7. feb 2025

Tymianovy sirup

amazonka13
7. feb 2025

🍏 Stoptusin, Mucosolvan, Stop kašľu, Bromhexin... Skús sa aj 3x denne naparovať nad horúcou vodou, do ktorej dáš 1 lyžicu soli, prikry sa veľkou osuškou, dýchaj, chvíľu cez ústa, potom nosom. Bude ťa zadúšať, ale ak zvládneš, kašeľ nebude suchý, vykašliavanie bude ľahšie. vydrž pár dní... Daj si na krk teplý šál na celý deň, buď v teple, lež alebo sa fyzicky šetri... Skoré uzdravenie.

nikpa
7. feb 2025

@amazonka13 mňa Mucosolvan a Bromhexin strašne drhne na kašeľ. Stoptussin nie je na suchý kašeľ? Lebo mam ten istý problém a už neviem čo si dať. Stále čo to vykašlem ale malo, chcelo by to viac a popritom ma nutka ustavične na kašľanie ako pri suchom kašli. Keď vieš ako to myslím. Dávala som si erdomed, potom Sinupret a žiadna sláva.

x_mery_x
7. feb 2025

Ditustat je u nás topka

maris5
7. feb 2025

Erdomed max do 17.00 a na noc Codein, navstiv lekara nech ti to predpise. Alebo namiesto codeinu skusit na noc Paxaladine - ten nie je na predpis.