Čo pomôže na extrasystoly?
Ahojte, poraďte co pomôže na extrasystoly. Dnes na obed som si dala kebab zle mi sadol 3 krát ma prehnalo, odvtedy mam asi každý 3-4 stah srdca extrasystolu. Zosaliem už, dala som si akurát betablokator dúfam ze mi aspoň trochu pomôže.
Ako sa upokojite keď to mate celý deň, často? Ved to sa nedá nato nemyslieť keď to ide vkuse?
@bielavila presne takto v noci to mavam aj ja niekedy, je to velmi neprijemne neznasam to , no uz som si zvykla nic ine neostava
@luciar260 veru je to velmi neprijemny pocit a mam z tiho obcas az paniku, nie raz sa mi stalo, ze som sa tak zlakla, ze som sa nevedela nadychnut alebo som vyskocila z postele ako blazon, teraz ozaj nevoem ci mam paniku z extrasystol alebo extrasystoly z panickeho zachvatu
@luciar260 veru je to velmi neprijemny pocit a mam z tiho obcas az paniku, nie raz sa mi stalo, ze som sa tak zlakla, ze som sa nevedela nadychnut alebo som vyskocila z postele ako blazon, teraz ozaj nevoem ci mam paniku z extrasystol alebo extrasystoly z panickeho zachvatu
@bielavila presne toto vyskocim v noci zo spanku ze sa dusim stava sa mi to uz viac ako 10 rokov a je to tak hnusne fuj
@luciar260 mne sa nato nedá zvyknúť ani za tých 15rokov cca co to mám ako mňa to vie chytiť v ktorú koľvek časovú chvíľu ale dosť často aj v noci ako teraz a jedna o druhej a mňa to vie držať hodiny dokonca aj dni a potom som z toho na nervy keď ich cítim par za deň nerobím z toho nič neskutočne že až toľko ľudí tým trpí
@miky90 ani ja som si na to nezvykla vzdy ma to vie vylakat je to hnusny pocit
Ženy a štítnu mate v poriadku? Mne to spôsobuje hyperaktivna štítna. Pomáha mi vit D každý deň
Ženy a štítnu mate v poriadku? Mne to spôsobuje hyperaktivna štítna. Pomáha mi vit D každý deň
@vevebono ja mam funkciu štítnej žľazy v poriadku zaujímavé ze viac tu píše o týchto problémoch ženy a asi to tak bude nepoznám žiadneho muža s takýmmato problémami preto aj keď kamarátom čosi poviem si skôr myslia že mi šibe
@anonym_autor ja tým trpím už druhý rok tak intenzívne...predtým tak 1-2 krát za rok...Ale začalo to po vysadení Elicea 10mg, ktorú som brala na Tetaniu a Panickú poruchu, tak neviem či to má súvis...Ja mám nízky Tlak aj Tep, takže lieky nemôžem...Naposledy som skončila v nemocnici, pretože išli v kuse a už som to nezvládla a mala som veľmi nízky draslík...dopĺňam aj draslík, ale niekedy je to strašné 😒 vždy ma vystrašia...niekedy sú slabšie, niekedy silné až bolestivé a je mi z nich slabo
@emavargova ja sa s nimi trápim tak pätnásť rokov a som s toho hotový stále obdobia keď je to lepšie keď ich mám iba pár kľudne aj 500 za deň nič z toho nerobím ale teraz už týždeň každý deň cca 5000-7000 možno som aj malo povedal do minúty 3-5 je to hrozne pondelok idem na ďalší holter väčšinou keď ho mam mam lepší deň ale takto dlho že už týždňa v kuse som to asi ešte nemal taký veľký počet väčšinou mi to tráva tak dva dni nespal som dobre už dva týždne celkovo zle spávam budenie a dokopy 3-max5h asi aj to môže byť následok betablokator beriem roky aj magnézium aj draslík
@miky90 ako ste dopadol ? Mne sa teraz opäť vrátili a mám pocit že je to horšie .. závrate a plus pocit na zvracanie
@miky90 ako ste dopadol ? Mne sa teraz opäť vrátili a mám pocit že je to horšie .. závrate a plus pocit na zvracanie
@emavargova dva dni som mal teraz už druhý deň malo alebo nič ale to sa vráti ako vždy ja našťastie nič negatívne pri tom necítim myslím fyziológicky len psychicky ich neskutočne zle znášam bojím sa že to škodí srdcu aj keď doktory povedali sto krát ze nie alebo len minimálne aj tak sa toho bojím keď ich je len pár denne nie ale keď stovky až tisíce veľmi negatívne to znášam
@luciar260 presne ako hovoríte .. mávam ich roky ale takto intenzívne som ich nemala nikdy .. dnes je to trošku lepšie ale extrém aké vedia byť .. pól dňa vkuse každú minútu alebo pól minuty a potom 3 h pauza a zas .. dookola
@emavargova čo vám pomáha
@bielavila ahoj ako si na tom teraz? Ja mam hrozne obdobie...
@bielavila ahoj ako si na tom teraz? Ja mam hrozne obdobie...
@luciar260 ahoj, mne sa to prave, ze teraz ukludnilo, v noci sa nebudim na to a tiez zaspavam v pohode, mam dobre obdobie, uvidim dokedy, ale samozrejme citim ich, ale neni to take hrozne, ze som ani zaspat nemohla…ja som to mala najhorsie pred soanim, sim si myslela ze mam infarkt… inak ma napadlo, ale mozno je to blbost, ale mam pocit, ze odkedy chodim na jogu je to lepsie cize cca mesiac

@bielavila presne takto v noci to mavam aj ja niekedy, je to velmi neprijemne neznasam to , no uz som si zvykla nic ine neostava
@luciar260 mne sa nato nedá zvyknúť ani za tých 15rokov cca co to mám ako mňa to vie chytiť v ktorú koľvek časovú chvíľu ale dosť často aj v noci ako teraz a jedna o druhej a mňa to vie držať hodiny dokonca aj dni a potom som z toho na nervy keď ich cítim par za deň nerobím z toho nič neskutočne že až toľko ľudí tým trpí