icon

Čo pomôže na hemoroidy?

katkamarosova
27. máj 2012

prosím aká mastička dobrá na hemoroidy...a aký doktor to lieči ☹

Strana
z4
tomkony
9. nov 2016

taky davam ruku do ohne za hemostopgel i za probio! pomohl mi velmi rychle a nebojim se ho pouzit znovu.

tiumen
Odpoveď bola odstránená
tiumen
Odpoveď bola odstránená
motylik222
Autor odpoveď zmazal
mijo53
3. mar 2017

@motylik222 skús odvar z dubovej kôry do lavóra a tam vymočiť konečník, predávajú v lekárni

jarmila1977
3. mar 2017

Mne pomohol obklad z dubovej kory....kupis v lekarni...je porciovana ako sacky z caju...uvarila som si nalev...namocila staru vreckovku a prilozila na miesto...tak hodinku polezis....potom mozes vymenit....robila som si to 2x denne....raz dva sa to stiahlo a odvtedy mam pokoj

lilkim222
8. máj 2017

odporucam skor hemostop synbio s gelom, ja mam s nimi super skusenosti, prve co som pouzila a ozaj zabralo

elly23
24. feb 2018

A skusenosti s faktu cipkami nemate??? Ja som si zaviedla dnu, no mna po chvili prehnalo (mam stolicu po porode kazdy druhy den...) zas tvrda stolica, krv na toaletaku, okrem toho po zavedení vacsia bolest az som citila palenie az v posve a boli ma aj cela lava strana spodok az k lonovej spone....a na gynde bolo vsetko v poriadku...hemostop mala sestra, ale to je len krem nie??? Ja potrebujem zvnutra nieco a kupat sa este nemozem :(

nina8045
11. apr 2018

Na hemoroidy mi najrychlejsie zabral GAF gel. Gel sa natiera aj z vonka aj do vnutra konecnika. Vyskusala som aj na mykozy, funguje. http://gaf.sk/

alobalka
11. apr 2018

Ako prevencia studené umyvanie ideal na bidete. Inak liečbou mastami/ cipkami (preparation, faktu, hemostop) to vždy týždeň dva trvalo. K tomu doplnkovo detralex. Dbať aby ta nezapekalo.

bembulka
1. aug 2018

@nina8045 ahoj kde si ho prosím ťa kúpila? Ďakujem

janakjk
Odpoveď bola odstránená
janakjk
26. apr 2019
comika
29. apr 2019

Mozem pouzit heparin mast na hemoroidy?

lenka9746
Odpoveď bola odstránená
veronikaaa46
Odpoveď bola odstránená
jarmila128
31. jan 2021

Ahojte , trápi má jedna vec už neviem koho sa mám opýtať tak som sa prihlásila sem , neviem ako vy ale ja si anál holím keďže mi všetky chlpy vadia no a po holení sa mi pri anale objavila buľka a v tom má to pichá môže to byt že mi zarástol chlpok alebo je to hemoroid...:(

lisa8743
Odpoveď bola odstránená
atomic3004
28. dec 2022

@jaluso kde ju prosím kupujete?keďže je to rakúska mast

Strana
z4