Čo pomôže na hlieny v hrdle?
Neviete mi poradit co na hlieny v hrdle? Mám to uz 2 tyzdne a nejde to prejst, stale ich citim v hrdle a az ma natahuje a davim z nich, je to strasne neprijemne. Bola som najprv na pohotovsti s tym tam mi lekar dal len tabletky na cmulanie vraj zapalene hrdlo a Omarit tabletky na dutiny-nezabralo. Isla som teda na krcne, myslela som ze to ide z nosa, ze stekaju hlieny, no zacalo ma nutkat uz z nich aj na kasel a problem vykaslat, isla som dusu vyplut. Krcny mi zobral aj vyter z hrdla-bakteria ziadna, ze virusoveho povodu a nasadil Erdomed. Kasel po skoro tyzdni presiel, no dnes zas riadne hlieny v hrdle sa tam drzia, neprijemne, nadriapuje ma na davenie. Ved uz to bolo skoro OK preco sa to spustilo? Rozmyslam co take som jedla ze by som si to zas vydrazdila, mliecne vyrobky nejem uz 2 tyzdne, nemohli to sposobit ovocne dzusy alebo sladke? Ja uz som zufala, ten hrozny pocit dacoho zaseknuteho v hrdle je hrozne. 😢
Nemozem sa zbavit hlienov v hrdle,vsetky vytery su ok,nic mi nepomaha

@liz_lemon mozem sa spytat ten vytlaceny citron s vodou si pila rano na lacno ci to je jedno kedy?s hlienami bojuje neustale syn uz skoro rok ich citi v hrdle neustale odrha uz je z toho na nervy tiez prelieceny od augusta 2x antibitikami,alergia ziadna a zase stale dokola