Čo pomôže na rast poprsia?
Caute , asi problem kazdej 3-tej zeny , samozrejme aj moj...
co pomaha k zvacseniu prs? Nejake tipy a triky , alebo potraviny ci tabletky alebo hocico ...
Mozno je to geneticke co sa tyka mojho pripadu ale absolutne nie som spokojna s mojou hudou .
Silikony nepripadaju do uvahy kedze sa toho bojim . A aj pripadnych komplikacii po.
Co pomaha vam alebo co pouzivate vy ? a tiez j ci to vobec funguje alebo ani nie ...
Aj ja to chcem vedieť. Pribrala som, pribralo aj poprsie. Ale ked mám svoju váhu, má ju aj poprsie. Sem s radami, zaujíma to aj mna
Ja mám opačný problém. Obdarená som ako sa patrí, obvod mám 90. Aj keď som schudla, mam 172 cm a 60 kg prsia sa nezmensili. Je to super mat úzky pás a velke prsia ale zemská príťažlivosť začína pôsobiť. Tiež ma z nich bolieva chrbát. Vsetko má svoje plusy aj mínusy.
@sopka10 Je to genetika a okrem silikonov ti nepomože nič, jedine dobrá push-upka. 😀 Všetko ostatné sú len reklamné ťahy, aby z teba dostali dáke prachy. Keby to bolo také jednoduché, tak by každá pojedla nejaké tabletky a nikto by silikony nepotreboval. Najjednoduchšie je zmieriť sa s tým ako vyzeráš. Zameraj sa na to, čo máš pekné a to vyzdvihni, napr. nohy, úsmev, vlasy. Nikto nie je dokonalý a je to tak dobre. Inak by tu bola nuda. 😉
@sopka10 sme na tom rovnako. Ani mne sa materstvom nič nestalo, keď priberiem tak len do zadku, brucha a stehien. Ak by mi mali od pribratia narásť prsia, musela by som pribrať 20 kg a to ďakujem, neprosím. Aj ja som kadečo užívala a nič nenarástlo, takže aspoň sa utešuj, že nie si sama a že nám aspoň nič neovisne, keď nemá čo 🙄
@0silvia0 no tak som aspon rada ze niesom sama ...ale hnevam sa teda na prirodu...ze takto uboho ku mne sa zachovala.
Normalne s tym nemam problem , nechvalim sa ale nie som skareda alebo co , telo mam super vsetko ok ale tie prsia ..hotova katastrofa.. nemam ani problem s chlapmi ..stale sa niekto naivne toci okolo..ale tak len pre mna , pre moju vlastnu spokojnost..ako stve ma to..ale zase ked sa tak zamyslim , tak ani moja mama nic moc s tym hrudnikom tak asi to bude genetikou a fakt s tym nic nespravim ..no co uz 😢
Mne pomohli tabletky Megaprsia, ale necakaj, ze ti zvacsia prsia ako po plastike. Je to urcite lepsie a su plnsie na dotyk, ale zasa z jednotiek trojky ti ziadne tabletky nespravia.
No ja po 3 detoch odkojenych pouzivam na zvacsenie dobru podprsenku. 😅 Neexistuju tabletky, iba plasticka chirurgia. A dobry pocit zo zivota. Ak ide o plavky, treba pouzit vrch s volanikmi a mas.
Ale ak si naozaj velmi velmi nespokojna, potom si daj spravit plastiku. Poznam kopec zien co im to pomohlo na psychiku.
Vela zdaru!
@katka9402 ale pri fitness tréningu ide o to skôr pribrať do svalov, nie? Aj keď máš vyformované prsné svaly, prsia sa trochu pridvihnú, ale samotné prsia pochybujem že naberú na objeme. Ja tiež cvičím a cvičením som pribrala, ale sú to čisto svaly, prsia sú stále rovnaké. Veď prsia sa skladajú z mliečnej žlazy a tuku a niektoré prsia majú viac tuku, niektoré sú skôr žlazové, čiže genetika. Ale keď máš nejaký super tip na vhodnú výživu a správne pribratie do pŕs, nechceš sa podeliť? 🙂
ja nepotrebujem vyzdvihut aleb napnut prsia, ako stoja mi dobre akurat s objemom by som sla velmi rada navrch.. ked zase pribleriem tak ano zvacsia sa ale zaroven aj brucho a zadok a nohy a vsetko.... Man 38 B , co spokojna nie som ...no ale za posledne tyzdne mi pridu vsetky podprsenky volne, ..normalne nechapem a nechcem ani pomysliet na to aby som menila B na A , ked vlastne ja chcem C a budem mat pokoj na dusi :D a aj usmev na tvari :D
@zltyslonik vazne? ja som zase citala ze take mackanie prs prsiam skodi...ale tak zmierim sa no co uz mam robit ja chudacka bezprsa 😢😂
@sopka10 som na tom úplne rovnako.. mám malé prsia, pred prvým tehotenstvom som si kupovala veľkosť 75B. Cez tehotenstvo super, väčšie prsia, kojila som pol roka a keď som dokojila? Ešte menšie ako predtým, padla som na 85A!! Depresia sama, no teraz som zas tehotná, tak som spokojná, no už neviem čo mi ostane keď prestanem kojiť zase.. pôjdem na podprsenky do detského oddelenia.. škoda, že je plastika taká drahá, inak by som šla, lebo dosť mi záleží na svojej postave.. pribrať neprichádza u mňa do úvahy, mám z toho fobiu, že raz budem tučná..
@diana20 no tak ja zase na plastiku mam na tie silikony ale problem je ze moze prasknut alebo rakovina alebo ja neviem co tiez to robia pod narkozou a to ja nemusim , taktiez komplikacie mozu nastat a aj tak kazdych 5-10 rokov neviem prestat musis vymenit silikony no a co ja viem ci budem mat tlko penazi o 10 rokov na to ...no a tiez telo si na to zvykne alebo nezvykne ...to nemozem vediet no a depky z toho zase az nemam ale tak ci tak spokojna nie som ...no
@sopka10 jasné, aj ja píšem depresia len tak obrazne.. chápem tvoje obavy z plastiky.. ja som si o tom nikdy nič bližšie ani nepozerala, ale keď to takto píšeš... to časom hádam aj na obtiaž musí byť, asi by som nakoniec nesla.. ešte inak som mala spoluziacky, ktorým riadne narástli počas bratia antikoncepcie.. keď prestali tak sa to ale vrátilo späť..

@sopka10 Funguje jedine pribratie 🙂 - zväčšia sa aj prsia. A čiastočne cvičenie - keď sa zväčší prsný sval, opticky to malinkato nadvihne prsia.