Čo pomôže na suché a popraskané ruky?

mimusa_25
22. sep 2021

Ahojte, aký krém by ste mi odporučili na suché a popraskané ruky? Hlavne pravú ruku mám v horšom stave, neviem či je za tým väčšia zima alebo umývanie riadu bez rukavíc. Prsty ani poriadne nevystriem a koža sa mi lupe na niektorých miestach do krvi . Za každú radu ďakujem.

babovka2321
22. sep 2021

@mimusa_25 https://lieky-volne-predajne.heureka.sk/excipia... s tymto mam dobre skusenosti, ale mne toto sposobovala Jar napriklad, po vymene saponatu som prestala mat "vyzrate" ruky.

evaemah
22. sep 2021

pripojim sa mam to iste vyskusala som už asi vsetko aj bravcovu mast aj vazelinu a nic nepomaha

janage
22. sep 2021

Skin cap krem, infadolan, aloevera s propolis....
Pozor na infekciu.
Vyhnite sa prípravkom s ureou stipalo by Ťa. A mastit často krémom na premastenie kým sa koža úplne zahojí a potom ako prevencia

tina5959
22. sep 2021

Ja som tiež vyskúšala kadečo. Najlepšia je modrá indulona na noc, a mám pokoj potom celý nasledujúci deň. A hlavne neštípe.

budiakova
22. sep 2021

Ahoj. Mám ten istý problém so suchými rukami. Mne sa to stáva hlavne na jeseň a v zime, ak si ich dlhšie nenatriem tak mi úplne popraskajú. Používám na to masť kyselinu mliečnú, aj bábätkám sa to zvykne dávať keď majú suchú kožu alebo ekzém. Pokiaľ ti to lekárka predpíše tak za to platíš v lekárni len pár centov. A ešte na ruky dávam masky, je to veľmi praktické aspoň pre mňa. Je to hygienickejšie, pretože produkt je určený na jednorazové použitie, a nie opakované. Prikladám aj fotku.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
annelka
22. sep 2021

@mimusa_25 Dobry den, Toto je na všetky kožné problémy, suchá, popraskaná, ekzémy, poranenia...
ESSENS CBD Univerzálna masť
Objem: 50 ml
Konopná masť s CBD, bambuckým a mangovým maslom, s kokosovým, slnečnicovým a konopným olejom a karnaubským voskom.
Zabezpečuje intenzívnu hydratáciu citlivej, suchej a problematickej pokožke. Masť je určená na lokálne použitie prípadne na intenzívnejšiu hydratáciu suchších miest pokožky vytvorením semiokluzívneho efektu.
Stará sa o suchú, hrubú a citlivú pokožku, zmierňuje prejavy podráždenej pokožky a obnovuje ochrannú bariéru kože.
S prirodzenou arómou prírodných extraktov.
Bez obsahu THC. Vyrábané pod farmaceutickým dohľadom.
Vegan produkt bez parabénov. Ak máte záujem, objednám priamo z firmy za výhodnejšiu cenu. Mám overené doslova na vlastnej koži a koži mnohých známych.

elizabet173
22. sep 2021

@mimusa_25 nemám to vyskúšané, ale známa si natrie na hrubo modrú indulonu a natiahne na ruky staré rukavice, že ráno sú ruky v poriadku.

alenka7777
22. sep 2021

ja si tiez na noc natriem modrou indulonou a mam pokoj. skusala som aj prirodne produkty, ale a tu indulonu sa nic nechytalo.

hivanik
22. sep 2021

Olivový olej+hnedý cukor....nanesieme na ruky a urobím si masáž/píling.....potom zabalím ruky do mikrotenoveho sáčku a nechám ešte pôsobiť.....

xeniii
22. sep 2021

Sestra toto mávala roky problém a ako si pravidelne krémuje nejakou konopnou masťou tak ich má oveľa jemnejšie. V lekárni som jej ju kúpila na meniny jedného času, ten krém stál okolo 15 euro, čo si spomínam 🙂

nikha2809
22. sep 2021

Muž je automechanik ruky má fakt veľmi vysušené a popraskané zatiaľ vraví že mixa krém na ruky je dobrý.inak masti ich kadecim ja s deťmi sme atopici máme toho na premastovanie kože habadej ale na tú mixu nedá dopustiť.taka z tmavo červeným vrchnakom

mimusa_25
autor
22. sep 2021

@annelka dobrý večer, môžete mi napísať do správy

savanna
22. sep 2021

Mne najviacc na toto pomohol prirodny sipkovy olej 🙂