icon

Čo pomôže na veľmi suché ruky?

mimi2018
27. nov 2021

Viete mi prosím niečo poradit na veľmi suché ruky? Nič nepomáha a viete žienky doma furt musíte upratovať a umývať si ruky a teraz v zime je to ešte horšie. Ďakujeem

janba
27. nov 2021

Pripnem sa, tiez ma zaujima nejaky zazrak, uz som skusa vselijake mozne kremy.
Ja mam ruky az krvave cez zimu.

kristinawe
27. nov 2021

@mimi2018 Ahoj, ja odporúčam od značky Linola krém na ruky. Ja som používala telové mlieko v pôrodnici pre malého, keďže ten mal až šupinky na tele a vtedy nám to odporučili, tak potom som vyskúšala od nich aj ten krém na ruky.

fepe5
27. nov 2021

@kristinawe Mne sa najviac osvedcila modra indulona alebo Lipobase krem z lekarne.V hrubej vrstve naniest.

simonka2000
Autor odpoveď zmazal
kristinawe
27. nov 2021

@fepe5 áno,ten Lipobase je veľmi dobrý na popraskané ruky, až krvavé. Aj keď je dosť hutný.

selu11
27. nov 2021

Bioderma Cold Cream, poradila som aj kamarátke ktorá mávala brušká prstov popraskané až do krvi, chodila aj ku koženej a až tento krém jej pomohol.

liusa82
27. nov 2021

Ja som raz mala na zimu tento od Avonu.Ale ozaj bol dobrý ešte aj ked som si umyla ruky nešiel dole.Takú ochrannú vrstvu vytvoril.Aj mi zahojil také bolavé prasklinky na koži

lenka2710
27. nov 2021

@mimi2018 toto mam aj ja, od jesene do jari mam ruky ako 80 ročná starenka, suché dopraskane až krvavé, časté umývanie rúk a studený vietor vonku a v neposlednom rade dezinfekcia je smrť pre moje ruky, už ju ani nepoužívam! Už som všeličo vyskúšala, zatiaľ sa mi osvedčila modrá indulona a rakytnikova masť, hlavne na noc, lebo cez deň to aby človek nič nerobil keď ma ruky namazane

asia83
27. nov 2021

@mimi2018 Belobáza krém.

bimbambom
27. nov 2021

@mimi2018 dlho som hľadala krém , čo by bol zázrak , takže za mňa Weleda Skin food a Loccitane s bambuckým maslom . Loccitane si dávam vždy po umývaní, viem normálne fungovať bez mastných rúk a Weledu ak som v zime vonku , alebo večer , keď treba no 🙂

elizabet173
27. nov 2021

@mimi2018 nemám stým problém, používam rukavice, kde sa dá a toľko si zase ruky nemáčam, ale kedysi som čítala, že natrieť nahrubo indulonou, navliecť bavlnené rukavice, zaistiť šnúrkou a nechať pôsobiť cez noc.

hablko2
27. nov 2021

Tiež modrá indulona, nahrubo natierať

vitacalcin
27. nov 2021

@mimi2018 modra indulona, lipobase

mimi2018
autor
27. nov 2021

Ďakujem všetkým, poskúšam postupne všetko 🙂

lucyl13
27. nov 2021

@bimbambom presne ten loccitane je moja jediná ako taká záchrana v zime! Lepší som esze nenašla …

lucyl13
27. nov 2021

A ešte tento - ten zas dcérke pomáha v zime - ona ma ruky take akoby červene podráždene a suché …mne skôr praskajú …

lucyl13
27. nov 2021
bimbambom
27. nov 2021

@lucyl13 veru , naozaj pomáha , kúpila som si od nich aj mydlo tekuté , jedno mám levanduľu , druhé bambucké. Len to lezie do peňazí , hoci ten krém vydrží dosť dlho. Ešte ten Skin food je super , ale ten je už mastnejší

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
sanen
28. nov 2021

je to síce drahší krém, ale istotne pomôže. https://havlikovaapoteka.cz/sk/pletove-kremy/ha...