Čo pomôže na veľmi suché ruky?
Viete mi prosím niečo poradit na veľmi suché ruky? Nič nepomáha a viete žienky doma furt musíte upratovať a umývať si ruky a teraz v zime je to ešte horšie. Ďakujeem
@mimi2018 Ahoj, ja odporúčam od značky Linola krém na ruky. Ja som používala telové mlieko v pôrodnici pre malého, keďže ten mal až šupinky na tele a vtedy nám to odporučili, tak potom som vyskúšala od nich aj ten krém na ruky.
@kristinawe Mne sa najviac osvedcila modra indulona alebo Lipobase krem z lekarne.V hrubej vrstve naniest.
@fepe5 áno,ten Lipobase je veľmi dobrý na popraskané ruky, až krvavé. Aj keď je dosť hutný.
@mimi2018 toto mam aj ja, od jesene do jari mam ruky ako 80 ročná starenka, suché dopraskane až krvavé, časté umývanie rúk a studený vietor vonku a v neposlednom rade dezinfekcia je smrť pre moje ruky, už ju ani nepoužívam! Už som všeličo vyskúšala, zatiaľ sa mi osvedčila modrá indulona a rakytnikova masť, hlavne na noc, lebo cez deň to aby človek nič nerobil keď ma ruky namazane
@mimi2018 nemám stým problém, používam rukavice, kde sa dá a toľko si zase ruky nemáčam, ale kedysi som čítala, že natrieť nahrubo indulonou, navliecť bavlnené rukavice, zaistiť šnúrkou a nechať pôsobiť cez noc.
Tiež modrá indulona, nahrubo natierať
@mimi2018 modra indulona, lipobase
Ďakujem všetkým, poskúšam postupne všetko 🙂
A ešte tento - ten zas dcérke pomáha v zime - ona ma ruky take akoby červene podráždene a suché …mne skôr praskajú …
je to síce drahší krém, ale istotne pomôže. https://havlikovaapoteka.cz/sk/pletove-kremy/ha...

Pripnem sa, tiez ma zaujima nejaky zazrak, uz som skusa vselijake mozne kremy.
Ja mam ruky az krvave cez zimu.