icon

Čo robiť, ak nemáte všeobecného lekára?

2. jún 2024

Ahojte, stalo sa Vám niečo podobné? Práve som zistila, že asi nemám všeobecného lekára. Netuším ako sa to stalo. Čosi som pozerala v aplikácii poisťovni a tam mi vyskočilo, že nevedia, kto je môj všeobecný lekár. A ja teraz neviem, čo robiť, potrebujem ukončiť PN a teraz neviem ku komu ísť. Samozrejme písala som aj do poisťovne. Moju zdr. dokumentáciu mali na sociálnej poisťovni, potom som bola hospitalizovaná. Mohla ma dr. kvôli tomu vyradiť? Je mi z toho normálne do plaču. Mám pocit, že všetko sa mi kazí.

Strana
z3
koniarova
2. jún 2024

@babulkomale lebo to tu píšeš,akoby to bola samozrejmosť. Tvoja tak funguje, to je výborné. Ale dovolím si tvrdiť,že polovica lekárov telefóny nezdvíha, nieto ešte na emaily odpisuje.

luccija
2. jún 2024

Prečo chcela ukončiť PN, keď sa necítis dobre?

magimi
2. jún 2024

K PNkam. Od januára tohto roku PN môže vystaviť hocijaký lekár a zdravotnícke zariadenie a potom hocijaký lekár ju môže aj ukončiť, bez ohľadu na to, kto to vystavil.

estellas
Autor odpoveď zmazal
babulkomale
2. jún 2024

@koniarova keďže autorka nenapíše mail ani nezavolá, tak jej to nebude prekážať.

koniarova
2. jún 2024

@babulkomale hádam sa rozhýbe, lebo veru asi to za ňu nikto neurobí.

estellas
2. jún 2024

Píšeš že v ambulancii je iná doktorka a tá doktorka nevie kto má karty ? Keď po nej prebrala ambulanciu tak by mohla vedieť.

svokrinjazykmonika
2. jún 2024

https://www.e-vuc.sk/bsk/zdravotnictvo/kto-je-m...
Tu si iba napíš mesto kde žiješ a nájde ti všeobecného lekára podľa obvodu. Ten ťa musí zobrať.

lenkakravcova
2. jún 2024

Kto je tvoj opatrovnik?
Predpokladám, že ak si dlhodobo doma, tak musíš mať niekoho, kto ťa finančne podporuje. Rodičia? Manžel, priateľ, kamarátka? Ideálne by bolo keby si to poriesila s nimi. Nech ti pomôžu keď to sama nezvládaš.

reanda
2. jún 2024

@estellas ona kartu ma.. mali ju v poistovni

estellas
2. jún 2024

@reanda Ak by išla s kartou k lekárovi ku ktorému patrí podľa obvodu tak by ju mal zobrať. Dá sa to najsť na internete. Bolo by dobré ak by niekto išiel s ňou. Niekto z rodiny.

estellas
22. júl 2024

Autorka, ako to dopadlo?

Strana
z3